aramadı bilmiyorum.bende aramıyorum akşam gelince yüzyüze konuşucam tekrar .sabahki mesajı göstericem ve artık ne olacaksa olsun..kızlada yüzleşmesini istiycem akşam onu da arıycam gel konuş bakalım konuşacaktın pişmansın,ne yaptın neyin pişmanlığı anlat diyeceğim..yani sağlıklı düşünemiyorum dengem bozuldu şimdilik anca bunu düşünebiliyorum..sedef birde herseye cevap yazmıyosun . mesela arkadasın biri benden oncede sormus. bu sate kadar eşin neden hiç aramadı sormadı.
Sedef bu kadını al evire çevire bı döv bence sen o aptal eşinin yakınlarından birini çağır yad akendı yakınlarından bırıın tek başına konuşma ne halleri varsa görüsnler ondan sonraa ayy çok sinirliyim elimden gelse boğacam ikisini de nasıl dayanıyorsun
Sedef bu kadını al evire çevire bı döv bence sen o aptal eşinin yakınlarından birini çağır yad akendı yakınlarından bırıın tek başına konuşma ne halleri varsa görüsnler ondan sonraa ayy çok sinirliyim elimden gelse boğacam ikisini de nasıl dayanıyorsun
aramadı bilmiyorum.bende aramıyorum akşam gelince yüzyüze konuşucam tekrar .sabahki mesajı göstericem ve artık ne olacaksa olsun..kızlada yüzleşmesini istiycem akşam onu da arıycam gel konuş bakalım konuşacaktın pişmansın,ne yaptın neyin pişmanlığı anlat diyeceğim..yani sağlıklı düşünemiyorum dengem bozuldu şimdilik anca bunu düşünebiliyorum..
canım eğer arkadsınla konuşmadılasa.. direk o msjı söyleme kimdi bu bayan de..
konuştur sonra diğer bayanda o muydu die sor...
ve öğrenmek istediğin herşeyi öğrendiğinde arkadasını çağır.. onuda konuştur..
onada aynı soruları sor..
kocam seni seçseydi belki sevinirdim ama pişmasn olmuş buna üzülüyorum de canını yak...
yaa inanın kendim yaşamış gibi hisseidp başım ağrıyor 3 gündür. size çok büyük sabır versin Allah..
ama lütfen didik didik edin bu konuyu.. yeminler ettiirin doğuları üzerine..
kandırmak neymiş görsünler.
canım eğer arkadsınla konuşmadılasa.. direk o msjı söyleme kimdi bu bayan de..
konuştur sonra diğer bayanda o muydu die sor...
ve öğrenmek istediğin herşeyi öğrendiğinde arkadasını çağır.. onuda konuştur..
onada aynı soruları sor..
kocam seni seçseydi belki sevinirdim ama pişmasn olmuş buna üzülüyorum de canını yak...
yaa inanın kendim yaşamış gibi hisseidp başım ağrıyor 3 gündür. size çok büyük sabır versin Allah..
ama lütfen didik didik edin bu konuyu.. yeminler ettiirin doğuları üzerine..
kandırmak neymiş görsünler.
aramadı bilmiyorum.bende aramıyorum akşam gelince yüzyüze konuşucam tekrar .sabahki mesajı göstericem ve artık ne olacaksa olsun..kızlada yüzleşmesini istiycem akşam onu da arıycam gel konuş bakalım konuşacaktın pişmansın,ne yaptın neyin pişmanlığı anlat diyeceğim..yani sağlıklı düşünemiyorum dengem bozuldu şimdilik anca bunu düşünebiliyorum..
söylemeyi düşünüyorum
bu arada lady arkadaşım gelir mevzusunun konuyla ilgisi yok demişsin sanırım sen sadece benim yazdıklarımı okuyorsun.arkadaşlar sordu maddi açıdan ne durumdasın.ayrılacak olsan geçinebilecekmisin diye o yüzden yazdım..bir arkadaşta yazının rengini neden kırmızı yapıyorsun demiş yani buna cevap bile veremeyeceğim bu kadar ayrıntıya takılma niye anlamıyorum,illaki birşey bulup ordan ilerleme çabası ve konuyu dağıtma çabası niye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?