Yeni gelenler için konunun özetini yapıyorum kıymetimi bilin..
Sedef, kocası ve arkadaşından şüpheleniyordu..Ama elinde somut deliller yoktu..
Ve dün akşam kocasına şüphelerinden bahsetti ve kocası da aldattığını kabul etti..
Ardından bu sabah Sedef; arkadaşına yıkıcı bir mesaj çekti ve arkadaşı da olayı kabul etti..
Bundan sonra Sedef ne yapmalı?
Bence bekleme moduna geçmeli..[/B]
vallahi bi çok yorum var ,sakinsin ,rahatsın , arama , ara , devam et ,boşan ,vur tekmeyi gibi.bunların hepsini bir araya topladığımda bir sonuca varamıyorum..
Herhalde..
Aslında kocası çok uyanık..O arkadaşı ile değil de başkası ile masumane birkaç yemeğe çıktığını söylerek, va ağlayıp sızlayarak hedef şaşırttı aklı sıra..
Ama bilmiyor ki sedef in arkasında KK var..
Tabi kız arkadaş, lapin gibi atlayıp olayı kabul etti.
Bence onlar şimdi tartışıyorlar ikisi.
Eşi , kadına ''neden inkar etmedin, ben başka kadınla 1-2 yemek yedik deyip olayı bağladım, sen mahvettin'' diyor..
canım anlattım ya bu konu için üye oldum. bu konu uzun zamandır beynimi kurcalıyor zaten.bugün anladım yarın siteye üye olup anlattım değilki .zaten çözüm yolları arıyordum ..derdimi birde nette anlatmayı düşündüm fikir olur diye sonra aradım burayı buldum ve üye oldum..sedef,,,,,,,,,,
peki ,,,senin hiç mi arkadaşın yok...yada bu siteyi nasıl buldun....
bu sitede kimseyi tanımıyorsun....kimseyle bi paylaşımda bulunmadın daha önce ..........
nasıl olupta siteye ilk bu kadar büyük bi sorunla açılış yapma cesaretini gösterdin tebrikler........
pekii bu siteyi herkez okuyo.........
peki ya ben veya burdan bi başka arkadaş x kişi isek..........................
bunu hiç düşün dün müüüüüüüüüüüüüüüüüüü
vallahi bi çok yorum var ,sakinsin ,rahatsın , arama , ara , devam et ,boşan ,vur tekmeyi gibi.bunların hepsini bir araya topladığımda bir sonuca varamıyorum..
Herhalde..
Aslında kocası çok uyanık..O arkadaşı ile değil de başkası ile masumane birkaç yemeğe çıktığını söylerek, va ağlayıp sızlayarak hedef şaşırttı aklı sıra..
Ama bilmiyor ki sedef in arkasında KK var..
Tabi kız arkadaş, lapin gibi atlayıp olayı kabul etti.
Bence onlar şimdi tartışıyorlar ikisi.
Eşi , kadına ''neden inkar etmedin, ben başka kadınla 1-2 yemek yedik deyip olayı bağladım, sen mahvettin'' diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?