- Konu Sahibi sedef_80
-
aynen cubugum
Adam yalan söylemiyosa ben de gurbaa değilim
olay bu kadar basit değil
uyanık köfteye bak hemen de yazmış 2 dakkada yemek memek cokacimcoook
neyse işte bunları anlattı ,yemin ettirdim etti ,inanmadım kuran getirdim elini bas dedim öyle söyle bişey yapmadım de ,diyemedi ,işte o anda yaşlar akmaya başladı o soğukta balkona çıktı ,sigara istedi ,sigarayı bırakmıştı ,getirdim yaktı ,çok pişmanım sedef yemin ederim bi daha olmayacak ,senin ve çocuğum için herşey bundan sonra dedi .şeytana uydum dedi..falan filan bir sürü duygu sömürüleri.ben gerisini kurcalamadım fazla,yok kadın kimdi yok nasıl biriydi ,yok nasıl etkilendin diye sormadım..bitmedi dedim burda bitmedi,sana olan güvenim kökten sarsıldı..
ahh be sedef ahh be sedef....neyse işte bunları anlattı ,yemin ettirdim etti ,inanmadım kuran getirdim elini bas dedim öyle söyle bişey yapmadım de ,diyemedi ,işte o anda yaşlar akmaya başladı o soğukta balkona çıktı ,sigara istedi ,sigarayı bırakmıştı ,getirdim yaktı ,çok pişmanım sedef yemin ederim bi daha olmayacak ,senin ve çocuğum için herşey bundan sonra dedi .şeytana uydum dedi..falan filan bir sürü duygu sömürüleri.ben gerisini kurcalamadım fazla,yok kadın kimdi yok nasıl biriydi ,yok nasıl etkilendin diye sormadım..bitmedi dedim burda bitmedi,sana olan güvenim kökten sarsıldı..
neyse işte bunları anlattı ,yemin ettirdim etti ,inanmadım kuran getirdim elini bas dedim öyle söyle bişey yapmadım de ,diyemedi ,işte o anda yaşlar akmaya başladı o soğukta balkona çıktı ,sigara istedi ,sigarayı bırakmıştı ,getirdim yaktı ,çok pişmanım sedef yemin ederim bi daha olmayacak ,senin ve çocuğum için herşey bundan sonra dedi .şeytana uydum dedi..falan filan bir sürü duygu sömürüleri.ben gerisini kurcalamadım fazla,yok kadın kimdi yok nasıl biriydi ,yok nasıl etkilendin diye sormadım..bitmedi dedim burda bitmedi,sana olan güvenim kökten sarsıldı..
arkadaşlar aldatmak sadece cinsel birliktelik ten ibaret değil ki başka bir bayana ilgi duyup yakın olma isteği onu düşünmek de aldatmakdır. belkide sedefin eşi başka bir bayanla yakınlaşma birşeyler paylaşma isdteği boyutuna geldiği içinde büyük pişmanlık duyuyor olabilir.
Bu olay,bu konuşmalar yaşadığım bir olayı hatırlattı bana "kadının günağını aldık" demek için biraz erken, umarım sonu iyi biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?