Esimin arabasi ailesinin ustunde hak talep edebilir miyim bilgisi olan var mi ?

Öncelikle ses kaydı aldığınız için suçlu sayılırsınız.
Herhangi bir hak talep edemezsiniz, aileme hediye alıyorum bile dese işin içinden sıyrılır. Vekalet mevzusu varsa boşanma durumunda bunu iş olarak yaptığını mahkemede dile getirirsiniz. Araştırması yapılır. Ancak adamın bu süreçte daha mahkemeden araştırma onayı çıkmadan arabayı satmayacağı ne malum?

iyi bir avukatla alabilirsiniz esinizin hesabindan giren cikan paralar bellidir
ama parayi da babasinin hesabindan alip isletiyorsa zor
isi iyi bilen avukatlar mal kacirmayi tespit edebiliyorlar danismanlik almanizi oneririm

Son düzenleme:
Ev kira değilse aile konutu şerhi koydurun taşınmaz maldan daha kolay ve eşinizin bile haberi olmadan koyarlar. Ordan hak talep edersiniz..

Ama illa taşınmazdan da hak alacağım diyorsanız mal kaçırma hususunda eşin tasarruf yetkisi de sınırlanıyor. Yani sizden habersiz yüklü miktar hesabından çıkamıyor(Ailesinden bir hesapta tutulmuyorsa şayet)

Yalnız bu dava kısa sürede sonuçlanır mı emin değilim çünkü rapor ve banka hesap dökümleri talep edecekler kısıtlı adayından bu da daha fazla huzursuzluk çıkarabilir anlamı taşıyor..

Dogru

Yok kendi hesabindan ödeme yapılıyor. Ve ben avukata sordum ses kaydı şuc değil aile arasında dedi

Doğru söylüyorsunuz. Sizde avukatsiniz sanırım. Teşekkür ederim bilgi için. Bir avukatla görüştüm ses kaydı aile arasında şuc olmaz dedi. Yalnız ben boşanmak isteyince arabayı satarsa mahkeme kararı çıkmadan tedbir konulamaz mi o nasıl olur

Üçüncü kişinin üzerine olan aracın satılmaması için şerh koyamazsiniz. Ancak ayrı bir mal rejiminin tasfiyesi açarak aracin bedelinin edinilmiş mallara katılma rejimine göre tasfiyesini sağlayabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…