- 31 Mart 2022
- 2.044
- 1.636
- 63
- Konu Sahibi kelebekkk321
Hanımlar 3 buçuk yıllık evliyim daha önce de konu actim problemlerle ilgili. Surekli arabayı ailesinin üstüne yapıyor alıyor satıyor eşim. Bugün yine sattı ve alacağı arabayı gene onların üzerine yapacakmış. Amacın ne dedim kavga ettik. Onların üzerine yapacağına dair ses kaydı aldım. Ve dayanamıyorum artık birde annesi onca ettiği laflardan sonra 1300 km tepip bize gelecekmiş. Ve küsüz konuşmuyoruz öyle kötüyüm ki anlatamam tiksiniyorum acaba cekip gitsem mi gelmeden dedim 3 gündür haberini aldığımdan beri midem başım her yerim ağrıyor hasta oldum resmen. ASIL MERAK ETTIGIM KONU bu ses kaydı ve alış satis evraklarıyla hak talep edebilir miyim ve haklı çıkar miyim. Bu konuda deneyimi olan bilgisi olan lütfen yazar mısınız
Öncelikle ses kaydı aldığınız için suçlu sayılırsınız.
Herhangi bir hak talep edemezsiniz, aileme hediye alıyorum bile dese işin içinden sıyrılır. Vekalet mevzusu varsa boşanma durumunda bunu iş olarak yaptığını mahkemede dile getirirsiniz. Araştırması yapılır. Ancak adamın bu süreçte daha mahkemeden araştırma onayı çıkmadan arabayı satmayacağı ne malum?