- 30 Ocak 2021
- 80
- 23
- 18
- 26
- Konu Sahibi kelebekkk321
-
Eşinizin, sizin bilmediğiniz borç harç haciz meseleleri var mı acaba? Hani olur ya bir mal alınır satılır gelir gözükür ama borcu harcı vardır aynı evdesiniz sonuçta onun mali sizin sizin maliniz onun sayılır el konulabilir belki bu yüzden bildiğim kadarı ile böyle durumlarda....Belki o yüzden güvendiği birinin ailesinin üstüne yapıyor alıyor satiyor aklıma bu geldi.Yani kısacası mal kaçırma gelir kaçırma gibi bir olayları olabilir miHanımlar 3 buçuk yıllık evliyim daha önce de konu actim problemlerle ilgili. Surekli arabayı ailesinin üstüne yapıyor alıyor satıyor eşim. Bugün yine sattı ve alacağı arabayı gene onların üzerine yapacakmış. Amacın ne dedim kavga ettik. Onların üzerine yapacağına dair ses kaydı aldım. Ve dayanamıyorum artık birde annesi onca ettiği laflardan sonra 1300 km tepip bize gelecekmiş. Ve küsüz konuşmuyoruz öyle kötüyüm ki anlatamam tiksiniyorum acaba cekip gitsem mi gelmeden dedim 3 gündür haberini aldığımdan beri midem başım her yerim ağrıyor hasta oldum resmen. ASIL MERAK ETTIGIM KONU bu ses kaydı ve alış satis evraklarıyla hak talep edebilir miyim ve haklı çıkar miyim. Bu konuda deneyimi olan bilgisi olan lütfen yazar mısınız
Malı benden kaçırıyor malesef olurda bosanirsak alamasın diye. Ama bu çok kanıma dokunuyor. Açık açık böyle demedi ama olan bu birde borcu falan yok hacizlik durumumuz yok. Yani onların üstünde olunca mal benim olmuyor malesef ama dediğim deliller yeterli mi acabaEşinizin, sizin bilmediğiniz borç harç haciz meseleleri var mı acaba? Hani olur ya bir mal alınır satılır gelir gözükür ama borcu harcı vardır aynı evdesiniz sonuçta onun mali sizin sizin maliniz onun sayılır el konulabilir belki bu yüzden bildiğim kadarı ile böyle durumlarda....Belki o yüzden güvendiği birinin ailesinin üstüne yapıyor alıyor satiyor aklıma bu geldi.Yani kısacası mal kaçırma gelir kaçırma gibi bir olayları olabilir mi
Evet onlardan var elimde mesajlarda da var bi kaç delilSes kaydı ile delil elde edemezsiniz.
Ama eşinizin alım satım,para alışveriş dekontu olursa,elinizde makbuz veya belge olursa öyle delil sayilir.
Bence illa ki haklariniz vardır.Sonucta siz hala evlisiniz ve bu mal alımları siz evliyken gerçekleşiyor.Bunu ilgili bir avukat size daha iyi anlatırMalı benden kaçırıyor malesef olurda bosanirsak alamasın diye. Ama bu çok kanıma dokunuyor. Açık açık böyle demedi ama olan bu birde borcu falan yok hacizlik durumumuz yok. Yani onların üstünde olunca mal benim olmuyor malesef ama dediğim deliller yeterli mi acaba
Biliyorum zaten 3 annesine 3 babasına yapıyor. Ama evraklarda alıcı satıcının Talha gencer olduğu ve hep annesi babası adına alıp sattığı yapıyor vekaletnamesi de varHayır.
Yalnız sürekli alıp satamaz.
1 sene içerisinde şahıs 3 ruhsat sahibi olabilir. Daha fazlası vergi kaçırmaya girer ticaridir çünkü.
Eğer bu işten geliri var ise şikayet edebilirsiniz en fazla.
Teşekkür ederim. Umarım elimdekiler yeterli olurBaşkasının üstüne olunca hak talep edemiyorsunuz diye biliyorum ama yakın zamanda arkadasim bosandi avukatı ona evlilik içinde eşinin kaç kere araba değiştirdiğini sormuştu. Evlilik içinde arabayı aldığına dair dekont makbuz vs ispat ederseniz hak talep edebilirsiniz. Ses kaydına güvenmeyin mahkemeler ses kaydı gibi şeyleri delil saymıyor bu zaten suç.
Avukatlar bile 400 tl ile cevap veriyor. Bu devirde avukata soru sormak da zorBence illa ki haklariniz vardır.Sonucta siz hala evlisiniz ve bu mal alımları siz evliyken gerçekleşiyor.Bunu ilgili bir avukat size daha iyi anlatır
Adam zaten size arabadan bir hak vermemek için ailesinin üzerine yapıyor arabayı. Buna rağmen neden hala bu adamla evlisiniz?Hanımlar 3 buçuk yıllık evliyim daha önce de konu actim problemlerle ilgili. Surekli arabayı ailesinin üstüne yapıyor alıyor satıyor eşim. Bugün yine sattı ve alacağı arabayı gene onların üzerine yapacakmış. Amacın ne dedim kavga ettik. Onların üzerine yapacağına dair ses kaydı aldım. Ve dayanamıyorum artık birde annesi onca ettiği laflardan sonra 1300 km tepip bize gelecekmiş. Ve küsüz konuşmuyoruz öyle kötüyüm ki anlatamam tiksiniyorum acaba cekip gitsem mi gelmeden dedim 3 gündür haberini aldığımdan beri midem başım her yerim ağrıyor hasta oldum resmen. ASIL MERAK ETTIGIM KONU bu ses kaydı ve alış satis evraklarıyla hak talep edebilir miyim ve haklı çıkar miyim. Bu konuda deneyimi olan bilgisi olan lütfen yazar mısınız
Vekaletle araç satışı çok büyük sıkıntı, tek bir şikayete bakar geriye dönük incelenmesi için.Biliyorum zaten 3 annesine 3 babasına yapıyor. Ama evraklarda alıcı satıcının Talha gencer olduğu ve hep annesi babası adına alıp sattığı yapıyor vekaletnamesi de var
Bile derken?Avukatlar bile 400 tl ile cevap veriyor. Bu devirde avukata soru sormak da zor
Bosanmayi düşündüğün için hak iddia etmek istiyorum. Dava açıldığında bundan pay alabilir miyim diye merak ettimVekaletle araç satışı çok büyük sıkıntı, tek bir şikayete bakar geriye dönük incelenmesi için.
Şimdi anlamadığım mevzu, adam bunu iş edinmiş, siz neyde hak iddia etmek istiyorsunuz?
O araçlar vergi gelmeden elden çıkıyor büyük ihtimal, zaten durmayan bir şeyde neden ortaklığınızı arıyorsunuz?
Dava acalim demedim. Sadece bir soruya 1 cevap verecek bedava dava kazansın demedim. Gorusme 50 tl olur 100 olur. 400 tl soruya veriliyorsa dava ne kadar düşünemiyorumBile derken?
E herhalde, boşuna mı 4 sene okul 1 sene staj sonra iş bulma derken hakkınızı aramayı öğreniyorlar, bedava yapacak halleri yok, işleri sonuçta
avukatların danışmanlık ücretleri bellidir, kafalarına göre almıyorlar.Dava acalim demedim. Sadece bir soruya 1 cevap verecek bedava dava kazansın demedim. Gorusme 50 tl olur 100 olur. 400 tl soruya veriliyorsa dava ne kadar düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?