Görümcen neden geliyor? 3 çocukla gezme amaçlı mi geliyor, eşi de gelecek mi? Çocuklar okumuyor mu, sömestrde mi gelecekler..Yeni evli insanın evine 3 çocukla gelmenin mantığını çözemedimKızlar biz 4 5 aydır evliyiz. Ve eşim başka şehirde çalıştığı için sadece hafta sonları geliyor eve. Eşimin ailesi de başka şehirde yaşıyor. 2 hafta önce kaynanam ve kayınbabam gelip 10 gün yatılı kaldılar. Oğullarının evidir, görmek istemişlerdir diye sesimi çıkarmadım. Şimdi de görümcem 3 çocuğuyla birlikte gelip kalcak. Kaynanamlar gelip 10 gün kaldığı için biz o süre boyunca eşimle doğru dürüst zaman geçiremedik. Dört gözle diğer haftayı bekliyoduk ki bu defa da görümcem çıktı. Ben de çalışıyorum görümcem ve 3 çocuğuna nasıl yetişcem bilmiyorum. Eşim sadece hafta sonu bizimle olacak. E bende işe gidicem görümcem tek başına ne yapcak evde mesela? Bana çok saçma geliyo. Eşime bu durumdan rahatsız olduğumu daha yeni kaynanamları ağırladımı, en azından biraz zaman geçmesini sonra gelmelerini söyledim. O da onlara nasıl gelmeyin diyim arada bırakıyosun beni falan dedi. Sizce ben mi yanlış düşünüyorum?
Gözünüz aydın nur topu gibi ana kuzusu eşiniz olmuş. Bu bahaneyi uyduran eş maalesef karısını değil ailesini her yanlışta savunan eştir. Şahsen ben aynı durumda olsam anneme, kardeşime '' başka zaman gelin, müsait değiliz, eşim bu aralar yorgun '' vs. derim. Bunu söylemekte çekinilecek hiçbir sorun, ayıp yok. Aksine onların düşüncesizce yeni evlililerin evine uzun süreli kalmak için gelmeleri çok yanlış. Görümceniz mesela ne diye geliyor abisine hasret mi kalmış 5 ayda? İnsanda biraz empati olur. Bunu söylemekten çekinen eşiniz hiçbir şey söyleyemez ailesine geçmiş olsun ne diyim.O da onlara nasıl gelmeyin diyim arada bırakıyosun beni falan dedi. Sizce ben mi yanlış düşünüyorum?
Ay gerçekten ya.Millet kendine hizmet edecek adam arıyor , görümce evde çocuklardan bunalmış aklı sıra geline gidip kafa dinleyecek
Henüz o samimiyette değiliz nasıl yaparım bilmiyorum
Bu görümce modeli bende var.Millet kendine hizmet edecek adam arıyor , görümce evde çocuklardan bunalmış aklı sıra geline gidip kafa dinleyecek
Saçmalık ötesi. Çalışıyormuşsunuz müsait değiliz deyiversin eşin.Kızlar biz 4 5 aydır evliyiz. Ve eşim başka şehirde çalıştığı için sadece hafta sonları geliyor eve. Eşimin ailesi de başka şehirde yaşıyor. 2 hafta önce kaynanam ve kayınbabam gelip 10 gün yatılı kaldılar. Oğullarının evidir, görmek istemişlerdir diye sesimi çıkarmadım. Şimdi de görümcem 3 çocuğuyla birlikte gelip kalcak. Kaynanamlar gelip 10 gün kaldığı için biz o süre boyunca eşimle doğru dürüst zaman geçiremedik. Dört gözle diğer haftayı bekliyoduk ki bu defa da görümcem çıktı. Ben de çalışıyorum görümcem ve 3 çocuğuna nasıl yetişcem bilmiyorum. Eşim sadece hafta sonu bizimle olacak. E bende işe gidicem görümcem tek başına ne yapcak evde mesela? Bana çok saçma geliyo. Eşime bu durumdan rahatsız olduğumu daha yeni kaynanamları ağırladımı, en azından biraz zaman geçmesini sonra gelmelerini söyledim. O da onlara nasıl gelmeyin diyim arada bırakıyosun beni falan dedi. Sizce ben mi yanlış düşünüyorum?
Kendilerini uyanık sanıyorlarBu görümce modeli bende var.Kayınvalidemle karşılıklı oturuyoruz. Tatilde görümcem çocuklarıyla gelecekmiş. Annesiyle biz çocuklara bakıcakmışız o dinlenecekmiş haspam. Kayınpederimde bu görüşü destekliyor. Ay dedim ben kendi çocuğuma zor bakıyorum.
3 çocukla evli kardeşinin evine gitmekKızlar biz 4 5 aydır evliyiz. Ve eşim başka şehirde çalıştığı için sadece hafta sonları geliyor eve. Eşimin ailesi de başka şehirde yaşıyor. 2 hafta önce kaynanam ve kayınbabam gelip 10 gün yatılı kaldılar. Oğullarının evidir, görmek istemişlerdir diye sesimi çıkarmadım. Şimdi de görümcem 3 çocuğuyla birlikte gelip kalcak. Kaynanamlar gelip 10 gün kaldığı için biz o süre boyunca eşimle doğru dürüst zaman geçiremedik. Dört gözle diğer haftayı bekliyoduk ki bu defa da görümcem çıktı. Ben de çalışıyorum görümcem ve 3 çocuğuna nasıl yetişcem bilmiyorum. Eşim sadece hafta sonu bizimle olacak. E bende işe gidicem görümcem tek başına ne yapcak evde mesela? Bana çok saçma geliyo. Eşime bu durumdan rahatsız olduğumu daha yeni kaynanamları ağırladımı, en azından biraz zaman geçmesini sonra gelmelerini söyledim. O da onlara nasıl gelmeyin diyim arada bırakıyosun beni falan dedi. Sizce ben mi yanlış düşünüyorum?
Haklısın. Ara söyle. Yoğunuz başka zaman gelin de. Konuşmak medeniyettir.
Çok haklısın. Elinde hiç ılımlı konuşmamış. Eşinle bu olayı çözmen gerek. Yoksa bu evlılık nırmal bı evlılık deıl. Saygı yok bı kere.Kızlar biz 4 5 aydır evliyiz. Ve eşim başka şehirde çalıştığı için sadece hafta sonları geliyor eve. Eşimin ailesi de başka şehirde yaşıyor. 2 hafta önce kaynanam ve kayınbabam gelip 10 gün yatılı kaldılar. Oğullarının evidir, görmek istemişlerdir diye sesimi çıkarmadım. Şimdi de görümcem 3 çocuğuyla birlikte gelip kalcak. Kaynanamlar gelip 10 gün kaldığı için biz o süre boyunca eşimle doğru dürüst zaman geçiremedik. Dört gözle diğer haftayı bekliyoduk ki bu defa da görümcem çıktı. Ben de çalışıyorum görümcem ve 3 çocuğuna nasıl yetişcem bilmiyorum. Eşim sadece hafta sonu bizimle olacak. E bende işe gidicem görümcem tek başına ne yapcak evde mesela? Bana çok saçma geliyo. Eşime bu durumdan rahatsız olduğumu daha yeni kaynanamları ağırladımı, en azından biraz zaman geçmesini sonra gelmelerini söyledim. O da onlara nasıl gelmeyin diyim arada bırakıyosun beni falan dedi. Sizce ben mi yanlış düşünüyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?