kimse bişey yazmıyo ama içimi dökesim geldi, hala ayrı odalardayız, yemek pişiriyoruz ayrı ayrı. bu gece kayınvalide balık yapmış ilk defa davet etti, eşim çağırdı indik aşağı, oturduk ettik ama ayrı odalarda tabi o maç izledi abisiyle, sonra eve geldik herkes kendi odasına. yine ayrıyız.. düşünüyorum o olsa gelmezdi ben gelmiyorum derdi... evlilik ne garip bişey ? 25 gün sonra çocuğumuz doğacak evliymiş gibi yapıyoruz. artık hep böyle olacak sanırım.. kendini ne kadarda haklı görüyor. sen kendi başınaymış gibi hareket et değer verme, sormadan yap istediğini, sonrada üste çık. zaten hiç bir zaman değer vermedin ki sevgiliyken de güldürmedin, nişanlıyken de, evliyken de... böyle söyleyince de nankör oluyorum. ne bir doğum günü mü hatırladın, ne özel günümüzü, düğün hazırlıkları zorlama gitti, zorlanma bırakalım dedim yapıştın gitmedin, sahi biz neden evlendik? madem bu kadar zorluyordum seni, ben bırakınca neden geldin???
merhaba kızlar, sizinle dertleşmeye ihtiyacım var, eşimle kavgalıyız odaları ayırdım. aylardır peşine düşüyorum bebeğimize beşik alalım oda yapalım diye hep erteleyip duruyordu ekonomik sıkıntım var diye anlayış gösteriyordum, ben bizim fabrikanın işlerini bağlamaıştım eşime geçen zam da aldık, bi oturup düşündüm bu kadar para geliyor neden yetmiyo diye, bizim evlendiğimizden beri ailesi yani abisi ve babaısnın emeklisiyle beraber bütçe ortaktı. dün akşam bi itiraf ettiki para almıyormuş abisinden neymiş yaz için birikim yapsın yazın sıkışıyormuşuz, kocaman bi yalan bugüne kadar bi kere abisiyle ilgili konuştum boşanmanın eşiğinden döndük ben daha yeni hamileyken üstelik. abiside keyfine düşkün içen birisi. banada araba aldık geçen yıl borcunu ben ödüyorum izne çıkınca nasıl yapcaz diye düşünüordum izin parasına güveniyoruz ama abisinede araba aldı onun parasını bizim fabrikadan gelen parayla ödüyormuş meğerse. evleneli iki yıl olmasına 3 ay var. bekarken arkadaşlarına akıl veren ailene yedirme paranı bak yardım etmiyor diyen bu adam benim kocam mı? ki ailesi bizim düğünde kılını kıpırdatmadı kaynanam benle beraber yarışa girdi onun evide yenden yapıldı. yine de bizim evi kıskandı. hamileyim bi Allahın günü kapımı çalıp geberdinmi diyen yok onların torununu taşıyorum üstelik. ve dün eşim kızımıza beşik alalım deyince bana kızıyor, üsteleme diyor. arkasını dönüyor, hangi kitapta yazıyor bu biri çıkıp söylesin, ben kızımız için istedim sokaktaki köpek için değil. evlenirkende hep eksik benim çabalarımla bişeyler yaptık ailesine sinir oluyordu, noldu şimdi abisi bekar daha evinin içini yaptırıyorda bana neden çok görüyor. madem sevmiyordun neden evlendin benle niye girdin günahıma. kendi ailemi düşünmesem, aklıma türlü şeyler geliyo. hiç parasının hesabını sormam ama sormadıkça işin cılkı çıkmış, düzeleceği de yok. kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki anlatamam.. ben onun çocuğunu taşıyorum dün gece çekyatta yatmam hiç üzmedi onu gelip götürmedi, başka zaman sözde çok sever beni hepsi yalan. işin içinden çıkamıyorum kızlar yardım edin bana nasıl aklı başına gelir ne yaptılarda bunun huyu böyle oldu???
evet abisine araba aldılar sözde abisi ödeyecekti öyle olmadı tabi, ailesiyle parasını ortak kullanıyorlar abisi para vermiyor bu ödüyor, babası zaten emekli ne kadar katkısı olabilir ki? bu kadar dolma sebebim kızıma beşik almaya gelince parası yok, abisine var? anlayamıyorum başkasının çocuğu değil bu bizimBu para meselesinden başka meseleler de mi var niye bu kadar doldunuz?
Ayrıca abisine araba alıp onu mu ödüyormuş orayı tam anlamadım?
yapabiliri ama mesele o değil biz bir aileyiz, öncelikle beraber hareket etmemiz gerekiyorSiz kendi maaşınızla çocuk ve kendiniz için ne istiyorsanız yapsanıza.
evet abisine araba aldılar sözde abisi ödeyecekti öyle olmadı tabi, ailesiyle parasını ortak kullanıyorlar abisi para vermiyor bu ödüyor, babası zaten emekli ne kadar katkısı olabilir ki? bu kadar dolma sebebim kızıma beşik almaya gelince parası yok, abisine var? anlayamıyorum başkasının çocuğu değil bu bizim
anlayışınız için sağolun. şükür herkes çok sağlıklı sorun yok elbette, olsa bende insan evladıyım anlarım, ki bugüne kadar anlamaya çalıştım eşimin geliri hepsinden kat kat yüksek ses çıkarmadım vermesine ama ben sessiz kaldıkça bu sefer hiç vermemeye başlamışlar, eşimde onların tarafında anlayamıyorum evlenmeden önce böyle konuşmuyordu ben sormadım yanlış anlaşılmasın arkdaşlarının yanında atıp tutuyormuş demekki, çok büyük hayalkırıklığı içindeyim, benden ayrı uyuyor duruma bakSiz kazandığınız parayla kendinize araba alıyorsunuz, eşiniz abisine...Biraz tuhaf bi durum. Eşinizle konuşun hakkınızı koruyun. Sağlıkla ilgili durum olsa neyse de, çocuk sahibi olacak birinin önce ailesininsorumluluğnu alması gerek böyle olmaz.
anlayışınız için sağolun. şükür herkes çok sağlıklı sorun yok elbette, olsa bende insan evladıyım anlarım, ki bugüne kadar anlamaya çalıştım eşimin geliri hepsinden kat kat yüksek ses çıkarmadım vermesine ama ben sessiz kaldıkça bu sefer hiç vermemeye başlamışlar, eşimde onların tarafında anlayamıyorum evlenmeden önce böyle konuşmuyordu ben sormadım yanlış anlaşılmasın arkdaşlarının yanında atıp tutuyormuş demekki, çok büyük hayalkırıklığı içindeyim, benden ayrı uyuyor duruma bak
dün akşam bi itiraf ettiki para almıyormuş abisinden neymiş yaz için birikim yapsın yazın sıkışıyormuşuz, kocaman bi yalan bugüne kadar bi kere abisiyle ilgili konuştum boşanmanın eşiğinden döndük ben daha yeni hamileyken üstelik. abiside keyfine düşkün içen birisi. banada araba aldık geçen yıl borcunu ben ödüyorum izne çıkınca nasıl yapcaz diye düşünüordum izin parasına güveniyoruz ama abisinede araba aldı onun parasını bizim fabrikadan gelen parayla ödüyormuş meğerse. evleneli iki yıl olmasına 3 ay var. bekarken arkad
çok inatçıdır ama en normal küslüğümüz 2 hafta sürer, hamileliğin ilk başında bu konuda yine kavga oldu o zaman bağırmıştım ses yükselttim belki haklı 1,5 ay aryı kaldık ben babamlarda ve boşanalım aldır çocuğu demişti, şimdi bilmiyorum, gelir mi gelmez mi? haklısınız en güzeli ibadet, yoksa acım dinmeyecekBen de hamileyim sizi çok iyi anlıyorum. Ama lütfen kendinizi üzmeyin nerde uyumak istiyorsa uyusun kendinizi sakinleştirecek şeyler yapın inanıyorsanız ibadet edin hafif mumlar yakın duş alın bırakın kendisi gelecektir heralde küslüğü uzatmaz değil mi?
O düşünmese bile sizin çocuğu düşünmeniz lazım o yüzden sakin olmanız gerek. Allah acı keder vermesin hepsi geçer.
defalarca söyledim daha önce üstelik konuşalım deyince git başımdan diyor , şimdi gidip konuşmak istesem aynı şeyi yapacak sinirlenicem, daha kötü olucak, ya neden ben, başka kadınlara bakıyorum eşi peşinde pervane oluyor bize neden böyle davranılıyorAyrı odalar da oturarak bi yere varamazsınız konuşmadan çözemezseniz bu durumu eşinizle konuşmalısınız ama açık açık ve kavga etmeden güzellik sizin bir aile olduğunuzu artık sorumlulukları olduğunu hepsi söylemelisiniz
Haklısın ama olmamış işte. Sen kirilacagina gucenecegine o gücensin kırılsın. Bu arada yapabiliyorsan fabrika işini kes. İyicene çulsuz kalsın.yapabiliri ama mesele o değil biz bir aileyiz, öncelikle beraber hareket etmemiz gerekiyor
Çok fedakarlık yaptığın için böyle oluyor ağzına edeceksin ki kıymetin olacak. Sen yemezsen böyle yerler işte. Git al istediğin beşiği çok sıkışırsa gitsin eşşek gibi çalışsın 2.iş bulsun yada abisinden istesin ne düşünüyorsun yahu nasıl öderse ödesin... Deveye diken insana da s...... Yarar o yüzden acıma acınacak hale gelirsin...defalarca söyledim daha önce üstelik konuşalım deyince git başımdan diyor , şimdi gidip konuşmak istesem aynı şeyi yapacak sinirlenicem, daha kötü olucak, ya neden ben, başka kadınlara bakıyorum eşi peşinde pervane oluyor bize neden böyle davranılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?