- 25 Nisan 2013
- 1.455
- 2.398
- 133
merhaba kızlar, sizinle dertleşmeye ihtiyacım var, eşimle kavgalıyız odaları ayırdım. aylardır peşine düşüyorum bebeğimize beşik alalım oda yapalım diye hep erteleyip duruyordu ekonomik sıkıntım var diye anlayış gösteriyordum, ben bizim fabrikanın işlerini bağlamaıştım eşime geçen zam da aldık, bi oturup düşündüm bu kadar para geliyor neden yetmiyo diye, bizim evlendiğimizden beri ailesi yani abisi ve babaısnın emeklisiyle beraber bütçe ortaktı. dün akşam bi itiraf ettiki para almıyormuş abisinden neymiş yaz için birikim yapsın yazın sıkışıyormuşuz, kocaman bi yalan bugüne kadar bi kere abisiyle ilgili konuştum boşanmanın eşiğinden döndük ben daha yeni hamileyken üstelik. abiside keyfine düşkün içen birisi. banada araba aldık geçen yıl borcunu ben ödüyorum izne çıkınca nasıl yapcaz diye düşünüordum izin parasına güveniyoruz ama abisinede araba aldı onun parasını bizim fabrikadan gelen parayla ödüyormuş meğerse. evleneli iki yıl olmasına 3 ay var. bekarken arkadaşlarına akıl veren ailene yedirme paranı bak yardım etmiyor diyen bu adam benim kocam mı? ki ailesi bizim düğünde kılını kıpırdatmadı kaynanam benle beraber yarışa girdi onun evide yenden yapıldı. yine de bizim evi kıskandı. hamileyim bi Allahın günü kapımı çalıp geberdinmi diyen yok onların torununu taşıyorum üstelik. ve dün eşim kızımıza beşik alalım deyince bana kızıyor, üsteleme diyor. arkasını dönüyor, hangi kitapta yazıyor bu biri çıkıp söylesin, ben kızımız için istedim sokaktaki köpek için değil. evlenirkende hep eksik benim çabalarımla bişeyler yaptık ailesine sinir oluyordu, noldu şimdi abisi bekar daha evinin içini yaptırıyorda bana neden çok görüyor. madem sevmiyordun neden evlendin benle niye girdin günahıma. kendi ailemi düşünmesem, aklıma türlü şeyler geliyo. hiç parasının hesabını sormam ama sormadıkça işin cılkı çıkmış, düzeleceği de yok. kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki anlatamam.. ben onun çocuğunu taşıyorum dün gece çekyatta yatmam hiç üzmedi onu gelip götürmedi, başka zaman sözde çok sever beni hepsi yalan. işin içinden çıkamıyorum kızlar yardım edin bana nasıl aklı başına gelir ne yaptılarda bunun huyu böyle oldu???