• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesinin edepsizligi beni cok yoruyor!

Görümcenin yaptığı para için kendini satmak.
Paraya tapan insanlarla aranıza mesafe koyun.
Kıvrak adetleri için kendinizi kasmanıza hele hiç gerek yok.

Bem olsam sanırım evet bana yapmadınız bu kadar düğünü de ailemin ustune yıkmaya çalıştınız derdim. Susup oturamazdm bu kadar cirkinlesiyorlarsa.

Ama zaten ben en baştan beri onlarla bayramdan bayrama görüşürdüm ya neyse..

bir insan evladı benim babama kendini satıp yapacaksın diyecek, bir diğeri düğün sizin o sizin bu sizin bilmem ne diye laf sayacak ve ben daha o insanların yüzüne bakacam öyle mi? sizin düğünün ardından hemen görüşmeyi kesmeniz lazımdı, hala adetleri böyleymiş çeyiz almaya çağırdılar gittim diyorsunuz. onlar görgüsüzün alası da siz de safsınız galiba. niye görüşüyorsunuz ki, bırakın ne halleri varsa görsünler..

Sana adet olarak düğünü kız tarafı yapar diyen insanların adetlerine uyarak içli dışlı oluyorsun işte. Niye böyle sessissiniz.gelmiyorum demek için ne çok sebebiniz var oysa.

Görgüsüzlügün daniskasi. Orada demeliydin kaynanana siz bana bukadar taktiniz diye sonra görümce ve kayinpeder seni oracikta parcalardi sanirim

Yerinde olsam, aileme böyle davranmis insanlarla görüşmezdim. Altın alisverisine gitmisssin. Orada da bir bir söylerdim yaptiklarini.

ben olsam.inadimdan soylerdim bana bisey almadilar diye :) daha cok hikaye var bu ailede ablat ta dinliyek insan musveddeleri nasil.olurmus..

Eskiden Türk dizilerine bakıp ya gerçek hayatta böyle olaylar böyle insanlar yok ki ne kadar abartıyorlar ne kadar gerçekten uzak diyordum. Bu forumda yazılan konuları okudukça dizilerdeki kotu karakterler az bile yapıyormuş diyorum. Ya nasıl insanlar bunlar ne çirkinlikler. Uzak tutun kendinizi gitmeyiverin muhatap olmayın arayıp sormayın onlar aramadıkça. Başka yapacak ni şey yok

Ay görümceni alan damatta çok mu aşıkmış çok mu güzel görümcen bırkamıyor. Vazgeçilemeyecek nesi var yani. Ya da Çok saflar herhalde. Ben evlenirken kuyumcuda bir tane yüzük istedim diye eşim kıyameti kopardı. Bilmiyor musun imkanım yok diye. ( 4 tane 15 gram bilezik takmıştı düğünde )

Aman yazık o insanlara. Sizede yazık. Çek eşini kendi tarafına zamanla görecektir eğriyi doğruyu. Karışma görüşme senden uzak olsunlar sana yeter.

He ayrıca kuyumcuda söyleme dediğini inadına söylerdim :D

Benim takıldığım nokta görümcemiz oldu ..ben olsaydım orda nişani atardım ıyı sabır etmiş kaynanası .rezillik resmen ..Allah sabır versın sıze .

elinde uc tane erkek varmis hangisi cabuk evlenirse gorumcem tam bi evlenme meraklisi kiminle oldugunun hic bir onemi yok koydeki butun bekarlara mesaj atarmis 10 bilezik bide ev duzersen seninle evlenirim diye bide normal birseymis gibi bunlari bana kendi anlatiyo eski evli olan erkek arkadasina bile mesaj atiyor bosanda benimle evlen
diye ve bunlari kv biliyor guluguluveriyo
Ne anneler var ya, kızı arsız yüzsüz namussuz, kadın gülüyor :oha:

70 milyarlik altin istiyor ve kendi evleri arabadi hersey olacak

insanlar biz bunlarin hepsini alamayiz dedikce banane ben istiyorum diyor devamli ama nasil bagiriyor herkez dukkanlardan disari cikti bizi dinliyo rezillik cikartti

:KK57::KK57::KK57:

Esimi cok seviyorum oda beni oyle bazen problemler yasasakta mutluyuz bin sukurler olsun ama ailesi artik bezdirdi beni ruyalarimda bile onlarla ugrasiyorum mesafe sokuyorum evlerine gidince hic konusmuyorum surat asiyorum yeni evlendigimizde her hafta giderdik simdi ayda bir filan gidiyoruz insan kendi ailsinden nefret edermi esim nefret efiyor onlardan oda bikmis..

Doğru yoldasınız. Mesafeli olun, çok çok mecbur kalmadıkça görüşmeyin. Bu insanlar çamur, balçık. Balçığa bulanmayın.

Tamam eşinin ailesi baştan sona kadar edepden bi haber böyle olunca görümceni isteyen yeni dünürler sözlüsü nasıl bunca terbiyesizliğe göz yumarlar gerçekten anlamış değilim ?

Ay görümceni alan damatta çok mu aşıkmış çok mu güzel görümcen bırkamıyor. Vazgeçilemeyecek nesi var yani. Ya da Çok saflar herhalde. Ben evlenirken kuyumcuda bir tane yüzük istedim diye eşim kıyameti kopardı. Bilmiyor musun imkanım yok diye. ( 4 tane 15 gram bilezik takmıştı düğünde )

Aman yazık o insanlara. Sizede yazık. Çek eşini kendi tarafına zamanla görecektir eğriyi doğruyu. Karışma görüşme senden uzak olsunlar sana yeter.

He ayrıca kuyumcuda söyleme dediğini inadına söylerdim :KK70:
soylemememmi tabiki soyledim neguzel adetleriniz varmis ben niye gormedim dedim. Altinlardada niye bu adetlerden ben haberim olmadi dedim( akli sira beni kandiracak ) 1 yil once yokmus yeni cikmis bu adetler ben konustukca kaynanamda hep bana sus isareti yapti kavgadan anlamazlar uyarmaktan anlamazlar kirdikmi diye hic dusunmuzler kendileri iyi herkez kotu cahillik cok zor hele cahil biriyle ugrasmasi...ogun inanin hic mahcup bile olmadilar sadece aldirttiklarina baktilar alininca cok mutluydu hepsi.

He ayrıca kuyumcuda söyleme dediğini inadına söylerdim :KK70:
allah cirkin bahtı versin diye bosuna demiyorlar tatlim.gorselligine magna bulmak istemem ama ben bin basarim ona herseyimle yemek bilmez(kahve yapmasini dahi ) temizlik bilmez,düzen sifir,insanlik asla yok dis gorunusunede icinin cirkinligi disina vurmus olarak adlandirmaya basladim artik..ama gecti

soylemememmi tabiki soyledim neguzel adetleriniz varmis ben niye gormedim dedim. Altinlardada niye bu adetlerden ben haberim olmadi dedim( akli sira beni kandiracak ) 1 yil once yokmus yeni cikmis bu adetler ben konustukca kaynanamda hep bana sus isareti yapti kavgadan anlamazlar uyarmaktan anlamazlar kirdikmi diye hic dusunmuzler kendileri iyi herkez kotu cahillik cok zor hele cahil biriyle ugrasmasi...ogun inanin hic mahcup bile olmadilar sadece aldirttiklarina baktilar alininca cok mutluydu hepsi.

Aman dediğim gibi kendi haline bırak. El adamı bu gün alır o altınları yarın evlenince burnundan getirir birde üstüne bozdurur. Oda 3-5 ay elinde kolunda duruğuna sevinir. Göstermelik altın takmışlar derler bizde :D
Altın para mülk huzur getirmemiş kimseye onada böyle yaparak getirmez. Evlenince görür. Zamana bırak.

Amaaaan boşver sen bak kendi hayatına.

allah cirkin bahtı versin diye bosuna demiyorlar tatlim.gorselligine magna bulmak istemem ama ben bin basarim ona herseyimle yemek bilmez(kahve yapmasini dahi ) temizlik bilmez,düzen sifir,insanlik asla yok dis gorunusunede icinin cirkinligi disina vurmus olarak adlandirmaya basladim artik..ama gecti

E hiçbir şeyden çakmıyor, nasıl evleniyor? Görümcenize söylenecek çok şey var da, neyse. Bu kadar evlenme meraklısı kızlara pek iyi şeyler söylenmez:KK70:

Konuyu okurken gercek degilmis izlenimine kapildim. Yanlis anlama sen fakesin demiyorum ama saka gibi anlattiklarin. Evli adama bile mesaj atip bosan benimle evlen demesi. Sizin yasadiginiz kavgalar. 70 binlik altin istemesi ve alinmasi. Kayinbabanin seni cekip beni rezil etme soyleme demesi. Valla ne biliyim dogruysa sayet elini etegini cek muhattap olma derim.

Back