Eşimin ailesinin çalışmam için baskısı

Yok yok asla eşim aç kalsa kimseden para isteyecek biri değil. Eşime anlattım. Hemen arayıp rezil edeceğim dedi. Biraz fevridir kendisi olay çok büyür diye izin vermedim.

İstisnasız 2 seneden fazla biriktirin biriktirin diye beynimi yediler benimde en son 30 yaşına gelmiş oğlunuz bir birikim yapabilmiş mi bugüne kadar ev gecindirebilmis mi sizden borç istedik mi ha bide ekmek alabiliyor musunuz diye sorun bozuk paraları biriktirip ay sonunda onunla ekmek aldığımi hatırlıyorum ben dedim çalışmamı da istemiyor ne yapabilirim dedim kayınbaba kişisine bir daha konuşmadi çok şükür sonra çok rahat güzel bir iş bulunca meslek edinseydin dedi bir kaç kere bende bu şekilde çalışmak istiyorum çocuk olana kadar çalışırım en fazla dedim bazen cevap vermek gerekiyor gerçekten yoruluyor insan çok yoruluyor

Görümce hiç yardım ediyor mu ailesine?
Gorumcemin kendisine hayrı yok. Aklı sadece yatırım ve birikim yapmakta. İki evladı var parktan başka yere götürmez para harcamasin diye, dışarı çıkarken evden yiyecek alır. Öyle bir insan malesef. Aslında huyu böyledir diyodum o yüzden takmiyordum ama artık sürekli bu konu gündeme gelmeye başladı canımı sıkıyor

O zaman karışmaya da hakkı yok zaten. Ayrıca kırılması gereken insanları da kırmaktan çekinmeyin. Bu durumu eşinizle konuşun madem o da çalışmanızı istemiyor konu açılınca kendi kardeşine gerekli sınırı cizsin

Valla evet biraz daha uzatirlarsa ben de cevap vericem. Aramız bozulmasın kimsenin kalbi kırılmasın istedim ama dayanamıyorum artık

Bunu dersem telefonun başında kalp krizi geçirir hiç şakasız söylüyorum
O her gün size kalp krizi geçirtiyor size yazık değil mi? Onlar istediği gibi konuşuyolar ama aynı muamele kendilerine yapıldığında ayılıp bayılıyolar. Sanki bir tek kendilerinin canı var

'Kocam izin vermiyor' de gec. Ayrıca kimse sen kırılma diye uğraşmıyor sen niye 'kalpler kırılmasın' derdine düştün ki? Ağız dolusu 'sana ne' de, olsun bitsin. Yoksa bugün çalışmana karışan yarın çocuğun yürüdü yürümedi,konuştu konuşmadı, notu düşük,denemesi yüksek...konuşur durur

Ahahahah kız nereye hayrı yok, kadın biriktiriyo. Sen çalış ki abisinden kredi dilenebilsin, artık ev mi alır arsa mı alır?

Yok aslinda çok da küçük sayılmam 28e çok az kaldı :)) ben sadece arada gerginlik olsun istemiyorum böyle bir sebepten. Ama çok bunaldım artık
Aman aramız bozulmasın kafasında olursanız daha çok baskılarlar sizi. Bırakın bozulsun böyle kendinizi de değersizleştiriyorsunuz

Fikirleriniz elbette çok değerli x abla ama kendi hayatımın kararlarini kendin alıyorum, sağol yardımcı olmaya çalıştığın için ama biz eşimle gerekenleri düşünüyoruz zaten bı daha bu konuyu acmazsan çok sevinirim çünkü hiç cevap vermicem hep aynı seyleri konuşuyoruz

Onlara ne oluyorsa
Bence açık açık ben böyle mutluyum sizin çalış demeniz canımı sıkıyor demenin vakti geldi.

Aynen bir süre bu konuyu rafa kaldırdık kızım biraz büyüyene kadar falan dicem artık inşallah anlar

Aynen bir süre bu konuyu rafa kaldırdık kızım biraz büyüyene kadar falan dicem artık inşallah anlar
O şekilde diyin ama bu kadar arsızca davranan birine çok naif şekilde kurtulamazsiniz, artık bu konusmanizdan sonra bir kez daha tekrarlarsa, x abla yeter da hep aynı şeyler diyin ve bence cevapta vermeyin gerçekten o konuşsun siz bekleyin

Onlara ne ya
Esin çalış dememis ki zaten çalışsan da bakiciya gidecek alacağın para o zaman şu an çalışmanın anlamı ne ?

Yok aslinda çok da küçük sayılmam 28e çok az kaldı :)) ben sadece arada gerginlik olsun istemiyorum böyle bir sebepten. Ama çok bunaldım artık

Karşıdaki gerginlik çıkarmayı göze almış ama. Kendisinin haddi olmayan bir konuya dalmış, bu konu eşimle beni ilgilendirir, fikrin için sağ ol ama ben de senin hayatına dair fikir sunabilirim yapmadığıma göre senin de aynı şekilde olmanı öneririm dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…