Eşimin ailesinin çalışmam için baskısı

Görümce ne hakla sizin çalışıp çalışmamanıza karışıyormus,üstelik eşiniz bile bu konuda sizinle aynı tarafta iken... Ben de bir görümceyim bu kadar hadsizlik yapamam. Görümcenize deyin ki "benim çalışmıyor olmam senin maddiyatında bir kayba neden oluyor mu, çocuğuma 11 saat boyunca benim gibi bakabilecek misin"

Kimse sizin özel hayatiniza bukadar karisamaz. Buna izin vermeyin. Nederlerse desin hic orali olmayin kisa ve net "Bu benim hayatim, ben öyle uygun gördüm" diyeceksiniz. Bidaha bisey demez

Evet en kotu bu yazdığınız tarzda konuşacağım. Karar verdim. Sizi çok iyi anlıyorum ben de nefret ettiğim bir işten çıktım ha öyle boş da durmadım ufak çaplı bir iş kurmuştu eşim elemana maaş verecegimize sen bak dedi ona baktım birkaç ay sonra hamile kaldım. E kim alacak beni hamile halimle ise. Çocuğuma da bakacak kimsem yok ne yapabilirim yani ne. Ay çıldırdım yine

Öyle malesef. Evet bir dahakine cevap vericem dua ediyorum da eşimin yanında açılsın konu.

Boş ver sen takılma eskiye artık. Olan olmuş ortada küçük bebek var. Biraz sesini çıkar böyle çok yıpranırsın yoksa.

Yok aslinda çok da küçük sayılmam 28e çok az kaldı :)) ben sadece arada gerginlik olsun istemiyorum böyle bir sebepten. Ama çok bunaldım artık

Tam da bu sebepten gerginlik olsun, sizin iç işlerinize karışmamaları gerektiğini öğrensinler, siz eşinizle bir karara varmışken onları neden ilgilendiriyor ?

kadının çalışmak veya çalışmamak kendi karar verebileceği bişey
şuan hiiiç canım istemiyor valla canım ne zaman isterse :) diyebilirsiniz
görümceniz çalışıyor mu?

Pardon da gorumceye b.k yemek duser bu konuda. Esinizin geliri yetiyorsa, minicik bebek varken calisilmaz. Bebegin size ihtiyaci var. Calismayi dusunmuyorum diyin gorumceye net bir sekilde.

Giderlerinizi görümce mi karşılıyor?

Ben hep calismis bir insan olarak calisip calismama karariniz siz ve esiniz arasinda verilecek bir karardir. Siz yuzgoz olmak istemiyorsaniz esinize anlatin ne olacaksa olsun.
Ama aklima su gelde acaba esiniz ablasindan yada babasindan para istiyor olabilir mi? Boyle bir sey varsa abla kendinde karisma hakki buluyor olabilir.

Allah allah ya görümceye neymiş sizin çalışıp calismamanizdan? Aklıma ilk gelen eşinizin, ailesine geçim konusunda dert yanması falan oldu ama öyle bile olsa size bir sey söylemeye hakki yok. Ne münasebet yani? Sizde cevabını verin. Bu konuda kimsenin fikrine ihtiyacım yok,mesele taamne esimle beni ilgilendirir. Kendine kafayı takacak başka birsey bul deyin.

eşinizle konuşun , eşim izizn vermiyor kızıma annesütü vermemei istiyor. ayrıca mesafe koyun . en büyük iş eşinizde bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…