Esimin ailesini sevmiyorum, sevemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nil11
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öncelikle hoşgeldin aramıza nil11

Kesinlikle sonuna kadar haklısın ama eşimin bana karşı tutumu çok iyi benim yanımda demişsin.İşte en önemlisi bu birbirinize destek olursanız sırtınız yere asla gelmez.
Ki ne zorluklarla evlenmişsiniz şimdi eşinin ailesinin saçmalıkları yüzünden o binbir zorlukla kurduğun yuvanı asla dağıtma bebeğini de düşün derim Söylediklerini de kafana takma canın nasıl istiyosa öyle davran
Sende onlara o kadarlık bilezik takarsınHeee de geç kaynanana yoksa ancak kendini yıpratırsın cnm

Al iste bir sinir bozucu konu daha!! ne oluyomus 2. es oluyosan daha iyi kiymet bilmeleri lazim saygisizliga bakiniz esimde 2. evliligini benimle yapti hersey tekrardan yapildi gerci onlarin kurusu gitmedi oda ayri tabiki ama hic oyle 2. es muamelesi yapilmadi yapilamazda ayrica kesinlikle gorumcenize 1000 euroluk bilezik filan almayi kabul etmeyin bi saf sizmisiniz ne taktilarsa aynisini takin kisasa kisas hesabi millet ne akilli kendileri bisey yapmazlar ama karsisindakilerden daha fazlasini beklerler . bu arada benim esimde gumushaneli arkadasim ben olsam bana bunlari yapanlari evime bile sokmam gitsn kizlarinda kalsinlar hem bana o kadar edicekelr hemde gelip benim evimde yuzsuzce kalicaklar yok efendim daha neler . onlardan siz birsey beklemyin ama sizde yapmayin bence . iyi gunlerrrrr arkadasim

eşinin tavrı önemli canım ailesini karıma saygılı olun kötü söz söylemeyin diye uyarsa bir şekilde tepkisini belli etse emin ol ailesi sana daha saygılı davranacaklardır ama eşin seni anlıyorum haklısın deyip hiçbir tepki vermiyor.sen eşini harekete geçirmelisin onun seni savunmasını sağlamalısın.yoksa bu düzen böyle gider altın konusunda da bencede size ne takıldıysa ona denk birşey alın fazlasını niye alacaksınız ki

Eşim defalarca kavga etti ailesi ile.. Defalarca bana karsi saygili olmalarini söyledi.. Takan yokki.. Onlar kendilerini kafdaginda görüyorlar.. Kral ve kralice.. Cok paralari var diye, onlar ne derse o olacak.. Sanki ekmegimi onlar veriyorda..

o zaman işin zor canım ne kadar yüzsüz insanlarmış
ya bu insanlarla hiç görüşmeyeceksin yada umursamaz davranacaksın ne derlerse desinler gülüp kendi bildiğini okuyacaksın ama biliyorum bunu yapmak da çok zor
Allah yardımcın olsun

sevilecek bi taraflarıda yokmuş zaten..
haklısın ama eşinde biter işte....
allah yardımcın olsun...

nasıl bir anne o yaa öyle boşanırlar bidaha diye takı takmıyo eşya almıyo bu nasıl bi zihniyet hangi aile boşanırlar bidaha diye düşünür normal bir aile oğlumun 2.evliliği bari bu sefer mutlu olsun daha çok destek olayım der hangi evlilik boşanmak için kurulur kayınvlidenizin oğluna merhameti saygısı yokmuş ki size olsun he durumu yoktur çekersin gelin adayını bi kenara kızım bak bu 2.yuva oğlum için bize maddi açıdan ağır oluyo herşeyi tastamam yapamyacağız hakkını helal et dersin anlarımda herkesi tembihlemesi "ANNE" sıfatına çok ters bir olay insan evladı mutu olsun ister kadın daha baştan çıkarmış gözden boşver güzelim eden bulur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…