ay ne güzel maşallah size,
Allah bozmasın inşallah..
cok sükür Allahima...oradayken kardesinin calisma fikri olmadigini anladi baya bi kizdi...sart kostu....eger ay sonuna kadar bi is bulmazsan istanbula gidip calisacaksin dedi....gelirken sadece 50 tl verdi kardesine...karisi yanimizda agladi harclik bile isteyemiyorum diye calismiyor diye...ona 100 tl verdi cocugun ihtiyacini karsilasin diye...cok acik söylemesede kardesine para vererek yanlis yaptiklarini sorumluluklarini bilmedigini söyledi...
ay ne güzel maşallah,
kendi gözüyle görüp anlaması daha iyi,sen söyleyince bu kadar etkili olmazdı işte.
bakalım bundan sonra aptal kardeşi bi şey istemeye yüzü olacak mı,
gerçi böyle tipler yüzsüz olur da
kardesi isi calismayi düsünecegi yerde hala araba derdinde...bu konular konusulurken bende az da olsa kaynima bazi konularda fikrimi belli etmeye calistim bakalim eger anlarsa...resmen kaciyor calismaktan...
terbiyesiz karaktersiz adamlar bunlar Allah uzak etsin böyle tiplerden ne diyeyim,
başka bir şey gelmiyor elimizden
hosgeldin lal
naptiniz babasina verdimi parayi ondanmi aldi o harclik????
canim senin adina cok sevindim. Allah mutlulugunuzu huzurunuzu daim etsin insallah.
canım bence biraz daha beklemelisin ilk sayfada söylemiştin eşin seni ailesi olarak görmuyor biraz daha bekleyip öyle karar ver evliligin ciddiyetini anlasın hakkında hayırlısı olsun inşallah
lalcim bence biraz daha zamana ihtiyacınız var,
sen çok üzüldün yıprandın.
yeni yeni bişeyler oturmaya başladı yerine. acele etme derim.
ama eşine de bunu belli etme tabi, kabul ettiğini söyle ama gizlice korun derim.
lalcim bence çocuk mevzuunu şimdi düşünme, eşinin seni ikna etmesine izin verm, ha bunu sen haketmiyorsun babından direkt söyleme ama kendin korunmaya devam et arkadaşların dediği gibi,
daha evliliğinizin rengi yeni yeni belli olacak ve çocuk da her şeyi değiştiriyor, düzeni bozuluyor insanın, sinir stres artıyor, tahammül sınırların düşüyor, maddi manevi çok yıpratıyor insanı..şimdi çocuk yapmak hata olur, hayatında her şeyi bir düzene sok ondan sonra düşün derim
esim cocuk olunca hersey daha da rayina oturur diyor ama ben öyle düsünmüyorum...belki ihtimaliyle dünyaya bi cocuk getirip herseyi onun omuzlarina yükleyemem...
aynen sakın yapma,
hayatının hatasını yapmış olursun,
tam tersi rayına girmiş şeyler bile tekrar raydan çıkıyor,
çocuk çok zor bir olay,
ayrıca psikologler evliliği toparlama için çocuk yapmak en büyük hatadır, daha beter dağıtır diyorlar..eşine bunu söyle ya da okumasını sağla bi yerlerden edinip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?