- 6 Mayıs 2023
- 1
- 0
- 6
- Konu Sahibi Zeynep Karpuz
Geçen sene eşimle ailesinin evine gittik tatile. Daha evlenmeden ailesiyle problemliydim fakat annesi hasta olunca ona da destek oluruz torununu görür moral olur diye gittik. 1 ay süre içerisinde hep alttan aldım namusuma dahi laf söylendi, ne de olsa evime döneceğim bu bir süreç dedim. Tabii eşim arada karşı çıkıyor çoğu zaman pasif. Her neyse bir gün eşimle ciddi tartıştık ve o beni boğmaya çalışıp darp etti. Sonrasında çekip gitti. Farklı bir şehirde evim. Düşünün ben Marmarada yaşıyorum onlar doğu Anadolu. Bunlar çocuğumu hiçbir şekilde bana vermediler. Buradan babanın evinden nasıl tek geldiysen öyle çıkarsın gibi kelimeler kullanıp beni kilitlemeye çalıştılar. Ben bir yolunu bulup dışarı çıktım. Yakın yerlerde gitmediğim karakol jandarma kalmadı. Hepsi de çocuğunu vermiyorlarsa bir şey yapamayız dediler. Neyse o gün geri döndüm ve bir plan yaptım çocuğumu alıp hızlıca evden çıkıp taksiye binip otogara gidecektim. Çocuğumu alıp hızlıca çıktım üst baş almadan taksiye koşuyorum. Taksi tanıdıkları çıktı ve kapıları kilitleyip binmeme izin vermedi. Zorla kızımın kollarını çeke çeke aldılar benden. Kollarımı hep çizdiler. Hemen polisi aradım olayı anlattım geldiler evde baba olmadığı için çocuğumu alabildim. İfade falan uğraşıp otogara gidip evime döndüm. Biz uzun süre eşimle kavgalı kaldık konuşmadık çok yalvardı en sonunda aynı ev içerisinde mecburen yavaş yavaş konusmaya başladık. Eşim ailemi reddedeceğim hayatımda sadece sen ve kızımiz var bir daha asla konuşmayacağım falan diye sözler verdi. Ben de sen ne yapıyorsan yap ama bu çocuğu onlara ölsem de göstermem göstermene izin vermem dedim, kabul etti. Dün bir konu hakkında tartışırken argo kullandım ve o sırada telefonla annesiyle konuşuyordu. Annesine söylediğimi sanıp defalarca tekmeledi kafamı defalarca duvara vurdu. Ailem uzak olduğu için asla gidecek yerim yok ve evde durma mecburiyetinde kaldım. Hiç konuşmadım, çocuğumla uyudum. Bu sabah erkenden çıktı gitti. Ağlamaktan heba oldum. Aksama doğru birden kapıyi açtı ve cocuğumu alıp çıktı. Ben özür dileyecek diye beklerken o ablasını getirmiş kapının önünde kızımı ona gösterecekmiş. Bir anda çocuğumu alıp gidecekler diye düşünüp, yemek yapiyorfum her şeyi bırakıp kapının önüne gittim. Çocuğu almaya çalıştım. Hakaretler etti ablası. Sezeryanla doğum yaptığım için çıkaramadığın çocuğu mu istiyorsun dedi kaç kere. Bağırdım çağırdım üzerime saldirdı sonra o durup eşim saldırdı. Yine aynı seyleri yaptı tekmeledi kafamı duvarlara vurdu. Ağlaya ağlaya yazıyorum bunları. Biz çok zor günler geçirdik çocuğumla sokakta yattığımızı biliyorum çok şükür su an durumumuz iyi ama o zamanlar para sıkıntısı varken eşimi reddettiklerini söylediler. Bizi para için arama, senin gibi bir oğlumuz yok dediler. Benim ailem o kadar çok yardım etti ki bize. Eşimin sağa sola borcunu hep babam kapattı. Şimdi tekrar ailesine uyup beni hiçe sayıyor. Ben ne yapacağım bilmiyorum. Maddi bir gelirim yok boşanamıyorum. Ne yapacağım yahu ben. Vallahi o kadar fedakarlık yaptığım aşkından öldüğüm adamın bu hale gelmesi beni mahvediyor. Bana babam bile dokunmamışken başkasının bana vurması çok zoruma gidiyor. Ne yapacağım ben ne yapacağım