Eşimin ailesinden çok yoruldum

Önceki konusunda da eşinin eski çalıştığı yerdeki kadından "nötr enerji" aldığını söylemişti:) negatif enerji demek istiyor sanırım
Yok artık deyip arama kısmına nötr enerji yazdım baktım, ciddi ciddi öyle demiş. Bugün de başkası adına utandık çok şükür.

Eşin senin ailende kalmak istiyorsa hiç ısrar etme bence. Gündüz gelsin gece yatmaya kendi evinize geçsin. Doğum üstü senin ailen benim ailem tartışmasına hiç girmeyin. Öyle olunca sanki sen ve ailen bir tarafta eşin ve ailesi de karşı tarafta gibi oluyor. Erkekler bu durumda başlıyorlar kendi ailelerini savunmaya. Haksizda olsalar onları savunuyorlar. O yüzden benden sana tavsiye politik davran.

Yok artık deyip arama kısmına nötr enerji yazdım baktım, ciddi ciddi öyle demiş. Bugün de başkası adına utandık çok şükür.
Nötr nedir ? Elektrik yükü olmayan elektrik almama durumunu belirtir dimi siz çok akıllısınız alemin akıllıları nasıl istersem o şekilde ifade ederim neyi nasıl konuşacağımı gayet iyi biliyorum sen kendine haline yan. Aynada gördüğünden utan sen canım hadi başka kapıya, yada illa gülmek istiyorsan yine aynaya bak aç kıçına Gül tamam mı ?

Öyle olacak heralde canım teşekkür ederim sağolasın

Siz tam bu kafayla devam edin. Esiniz 3. Evliligi de yapar sonunda. Benden söylemesi

Ne kadar çirkin bir üslubunuz var. Siz daha çok konu açarsınız.

Ay yazmadan edemeyeceğim bu ne bilmişlik
Yok babanızın mazot masrafı yok bilmem ne çok ayıp ya çok ayıp benimde yaşınıza yakın kızım var ölse kurmaz şu cümleleri insan utanır yani cidden bir adım geri atın lütfen yaşınıza göre davranin yazdıklarınıza bakıyorum 22 yaşında ilk bebeğini bekleyen değilde 33 yaşında 4./5. Bebeğini bekleyen kayinvalideden falan illallah etmiş biri yazdı sanıyorum
Size tavsiyem bir durun bir durulun yasinizin insanı olun
Yavrunuzu sağ saglim kucağınıza almak nasip etsin Rabbim amin

Teşekkürler Google. Ama maalesef yine doğru kullanım değil. Neyse bu vesileyle bir şey daha öğrenmiş oldunuz.

Bu üslupta birinin cehaletten bahsetmesi, trajıkomik…

İnsanlar doğum yapacak diye düşünüp iyi öneride bulunmak istiyorda öyle kötü üslubu var ki... planınızı bozmayın onlar gelmek istediği için seni kendi evinizde durmaya ikna etmeye çalışıyor. Sonuçta lohusa olacaksınız nasıl rahat ederseniz öyle yaşayın ama tartışmayın kimse ile kötü olmayın annenizde ilgilenin çocuğunuz ile. 10 güne iyileşmiş olursunuz anlatırsınız.

Üslubunuz, düşünme şekliniz vs inanılmaz derecede rahatsız edici. Kendinizi geliştirme yolunda adımlar atın kaynanaya saydırma konusunda değil çünkü çocuk yetiştireceksiniz.

Eski konusuna baktim. Kendi ailesine de tavri o kadar iyi degil. Yani esine gecmis olsun diyelim.

Baba evi çok rahat oluyor aslında. Benim eşim nöbetli çalışıyordu yalnız kalamayacağım için annemlerde 40 gün kaldım aşırı rahat ettim. Babam bile gece bebeğin yanında yatıp ilgilendi, hatta 10 gün daha kalın dediler, eşimin gazına gelip eve döndüm ilk akşam ikimizde perişan olduk sonra alıştık :))

Allah aşkına 22 yaşında daha yeni evli çocuk için acelen ne?
Eşini kimse doldurmuyor kendisi ailesine karşı seni savunamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…