İlk defa ona sana ne dedim ve bana köpek dedi ve ilk deyişi değil sürekli terbiyesiz edepsiz köpek gibi lafları söylerdi bana bişey olduğunda ve bana şey demişti boşanmanızı istesem iftira atarım boşatırım seni ona bile gerek yok oğluma boşa derim boşar
Eşinizin*Ortada sizce saygı ve sevgi var mı ? Size hakaret eden bir insana elbette tepki göstermelisiniz. Elimisiniz tutumu da önemli ama bir birey olarak dik durun. Ben olsam taviz verip gitmezdim.
Eşim nasıl istersen öyle diyor gitmeye asla zorlamadı çünkü bu ilk veya ikinci değilEşiniz ne diyor gitme gelme konusunda
Yok asla eşim beni hiç zorlamadı ama eşimin ailesi olduğu için çok üzülüyor bunu dillendirmesede ben farkediyorum o diyorki barışsanız bile artık ayda bir 2 ayda bir 15-20 dk gider gelirizBu olayın üstüne eşiniz ne dedi?
Lanet bir kayınvalidem var ama bunları söylemiş olsa gitmezdim, ki siz hala laf söyleyeceğini düşünüyorsunuz.
Eşiniz de bunları bile bile görüşmüyorsunuz diye sizinle bozuşacaksa vah ki ne vah.
Yok asla eşim beni hiç zorlamadı ama eşimin ailesi olduğu için çok üzülüyor bunu dillendirmesede ben farkediyorum o diyorki barışsanız bile artık ayda bir 2 ayda bir 15-20 dk gider geliriz
Bana yapılanlar çok fazla evet ama eşimi üzgün görmekte üzüyor beniOrtada sizce saygı ve sevgi var mı ? Size hakaret eden bir insana elbette tepki göstermelisiniz. Elimisiniz tutumu da önemli ama bir birey olarak dik durun. Ben olsam taviz verip gitmezdim.
Eşiniz size üzülüyor mu peki?Bana yapılanlar çok fazla evet ama eşimi üzgün görmekte üzüyor beni
Gitsem bile adı barıştık olacak ama gel git olmayacak ayda bir kere ya giderim ya gitmem
İşte bende bundan korkuyorum çünkü bana ilk başta hakaret etmiyordu ama adıma kararlar alarak başladı evime bana sormadan eşyalarımı aldıki herşeyi kız ve erkek tarafı yarı yarıya yaptıkKarşınızda anormal biri var, kayınvalideniz.
Size iftira atabileceğini bile söyleyen bir kadın sizce 2 ayda bir gitseniz eşinizi darlamaz mı?
Eşiniz zorlamıyor ama alttan alttan da yolunu yapıyor farkında değilsiniz, bence barışmayın. Evet, illa ki barışacaksınız ama bu kadar kolay olursa yüzlenir ve kat kat artar yapıp söyleyecekleri haberiniz olsun
Eşiniz size üzülüyor mu peki?
Annesi nisanlilik sürecinden beri hakaret ediyormuş. Sen benim eşime nasıl köpek dersin dedi mi?
Ne sizin kendinize,ne eşinizin size zerre kadar saygisi yok.
Eşinizi üzgün görmek sizi üzüyorsa gidin hakaretleri işitip, yutup geri dönün.
Sizin onurunuzu, gururunuzun ne önemi var sonuçta. Kocaniz iyi olsun yeter.
Eşim annesiyle sürekli tartışma içinde bunlardan dolayı tabikide eşim hesap soruyor annesine o benim eşim sen bize karışamazsın diyor hatta ve hatta seçim yaparsam sizi siler eşimi seçerim diyor çünkü olanların farkındaEşiniz size üzülüyor mu peki?
Annesi nisanlilik sürecinden beri hakaret ediyormuş. Sen benim eşime nasıl köpek dersin dedi mi?
Gitmesem eşim oraya gitmeye devam edecek ve alttan alttan onun farkında olmadan onu dolduracaklar bana karşı ama gidip bu olaylar olursa eşimde ilişkisini kesecek ve bitecek artık herşeyEşiniz size üzülüyor mu peki?
İşte bende bundan korkuyorum çünkü bana ilk başta hakaret etmiyordu ama adıma kararlar alarak başladı evime bana sormadan eşyalarımı aldıki herşeyi kız ve erkek tarafı yarı yarıya yaptık
Yavaş yavaş bana karşı sert oldu kalp kırıcı sözleri başladı yani şöyle söyliyeyim her yaptığında sustuğumu gördüğü için daha fazlasını yaptı en son darbeyide işte eşime boşayacaksın dedi beni sevmeme nedenide yok ben mesela diyorum sen şöyle yaptın böyle ama o diyemiyor saçma sapan şeyler söylüyor ben oğlunun kıyafetlerini ütülemiyormuşum felan gibi şeyler söylüyor
Ne olursa olsun size hakaret eden kadının evine gitmemelisiniz.Eşim annesiyle sürekli tartışma içinde bunlardan dolayı tabikide eşim hesap soruyor annesine o benim eşim sen bize karışamazsın diyor hatta ve hatta seçim yaparsam sizi siler eşimi seçerim diyor çünkü olanların farkında
Benim olayım eşimin mutluluğu değil olayım şuki bayramda gidicem ve söyledikleri onu artık eşim içinde bitirecek ama gitmezsem bi yerde illa barışmak zorunda kalacağım ama gidersem şunu söylerim ben gittim ve bayram seyran dinlemedi duydun dediklerini birdahada asla ama asla barışmayız diye noktayı koyucam ki eşimde diyor sana tek hakaret eyseler bundan sonra bende onlarla görüşmeyeceğim
gitmeyin. Kaynana çok istiyorsa kendi gelsinEşim nasıl istersen öyle diyor gitmeye asla zorlamadı çünkü bu ilk veya ikinci değil
Ama ben onu çok üzgün görüyorum ve hayatımızın sonuna kadarda küs kalamayız diye düşünüyorum çünkü halası teyzesi felan değil annesi
Eşim yoktu onu bana söylediğinde ama eşim sonrasında demişki boşanırım veya boşanmam bu bizim aramızda olan bişey ve biz ayrılmayacağız o benim eşim sende hayatımıza karışmayacaksın böyle devam edersen birdaha evine gelmemBoşanacaksın, iftira atabilirim dediğinde eşiniz ne dedi?
Tepki görmedikçe arsızlaşmış çünkü
Bu zamana kadar neden bitmemiş peki? Daha önce de oldu diyorsunuz. Size saygisi olan oraya gitmenizi istemez.Gitmesem eşim oraya gitmeye devam edecek ve alttan alttan onun farkında olmadan onu dolduracaklar bana karşı ama gidip bu olaylar olursa eşimde ilişkisini kesecek ve bitecek artık herşey