Eşimin ailesinden çok sıkıldım

Eşim yoktu onu bana söylediğinde ama eşim sonrasında demişki boşanırım veya boşanmam bu bizim aramızda olan bişey ve biz ayrılmayacağız o benim eşim sende hayatımıza karışmayacaksın böyle devam edersen birdaha evine gelmem

Bence o lafların hakettiği tepki bu değilmiş :/

Eşim benim önümde bişey demiyor banada pek anlatmıyor ama eminimki arkamdan çok farklı şeyler dönüyor

Ne kadarlık evlisiniz? Ya ama dediğiniz gibi olsa bu kadar yüz bulmazdı o kadın. İnanın anneci erkekler hiç düşündüğümüz gibi tepkiler vermiyorlar, kocamdan biliyorum. Onun annesi de sizinki kadar olmasa da çok uğraştı, eşim yeterince tepki vermedikçe azdı. En sonunda çatır çatır kavga ettim pustu.

Ne kadarlık evlisiniz? Ya ama dediğiniz gibi olsa bu kadar yüz bulmazdı o kadın. İnanın anneci erkekler hiç düşündüğümüz gibi tepkiler vermiyorlar, kocamdan biliyorum. Onun annesi de sizinki kadar olmasa da çok uğraştı, eşim yeterince tepki vermedikçe azdı. En sonunda çatır çatır kavga ettim pustu
1 buçuk senedir
İnanıki hayır eşimin annesi aslaaaa laftan anlayan birisi değil aslaaaa yani şöyle söyliyeyim eşimde eşimin babasıda kadını bu konuda bi dövmedikleri kaldı ama kadın banamısın demiyor eşim evimizden bile kovdu annesini o derece ama kadın hiç umrunda değil o kadar iğrenç biriki ben hayatımda böyle biri görmedim çok saygısız iğrenç bir insan

1 buçuk senedir
İnanıki hayır eşimin annesi aslaaaa laftan anlayan birisi değil aslaaaa yani şöyle söyliyeyim eşimde eşimin babasıda kadını bu konuda bi dövmedikleri kaldı ama kadın banamısın demiyor eşim evimizden bile kovdu annesini o derece ama kadın hiç umrunda değil o kadar iğrenç biriki ben hayatımda böyle biri görmedim çok saygısız iğrenç bir insan

O zaman asla konuşmayın derim, dertsiz başınıza dert açmayın

Değil eşimin annesi, evladım olsa kapıma koymam. Böyle insanlara yüz verip verip ondan sonra üzülüyorsunuz. Ne demek iftira atarım ama yine de boşatırım. Sen kimsin densiz kadın, hadsizlik. Şu cümleyi kurabilecek insan varya saf kötüdür. Her türlü pislik beklenir. Buna anneyi geçtim insan bile denilemez.

Konu sahibi hemde öyle bir çıkartırsın ki hayatından. Gençliğinde kendini düşünmeyeni yaşlılığında siz düşünmeyin lütfen. Evi barkı var. Bir tas yemek yollarsınız. Temizliğinide ya kızları yoksa da birine tutturur yaptırırsınız. Bu kadını anne yerine koyup birde hayatınıza alacaksanız kendinize en büyük saygısızlığı yapmış olursunuz.

Bayram seyran hakedene yapılır ya. Hiç yalandan yere, kocamla aram iyi olsun veya kafası rahat olsun diye keyfinizi kaçırmayın. Dik duruşunuzu uzun zaman sürdürün. İlk şeyde yelkenler suya inerse siz o kadınla başedemezsiniz.

Gitmesem eşim oraya gitmeye devam edecek ve alttan alttan onun farkında olmadan onu dolduracaklar bana karşı ama gidip bu olaylar olursa eşimde ilişkisini kesecek ve bitecek artık herşey
Ben eşinizin asla ilişkisini keseceğini düşünmüyorum. Bunca zaman kesmemiş. Evlenince düzelecek demiş olmamış. Demek ki sözlerini tutan bir insan değil. Onun bunun lafına bakıp size dolacaksa dolsun gerçekten. Sizde gerçek yüzünü görürsünüz. Üzücü olur ama en azından net olur. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla eşiniz size sen istersen görüşme ama hen görüşeceğim deyip geçecektir

Merhaba arkadaşlar şimdi şöyle ben 1 buçuk senedir evliyim ve düğünden beridir bana yaşatmadıkları kalmadı
Ben gerçekten kimseye hayır diyemeyenlerdenim ve hiç sesimi çıkarmadım taki 1 ay öncesine kadar
1 ay önce eşimle aramızda tartışma oldu ve eşim bunu ailesine anlatmış annesi ise boşayacaksın bu kadını diye tutturana kadar
İlk defa ona sana ne dedim ve bana köpek dedi ve ilk deyişi değil sürekli terbiyesiz edepsiz köpek gibi lafları söylerdi bana bişey olduğunda ve bana şey demişti boşanmanızı istesem iftira atarım boşatırım seni ona bile gerek yok oğluma boşa derim boşar
Ve ben buna bile susmuştum ama nişanlandıktan beridir bunları çekiyordum eşim söz vermişti evlenince herşeyi düzelteceğini ama yapamadı
Şimdi ise en son biz ayrılmadık diye kaynanam bize küs eşimle barıştı yeni ama ben hiç gitmedim
Şimdi bayram geliyor gitmemeyi düşünüyordum sonra düşündümki bu iş burda bitmez illa bigün gitmek zorundayım çünkü eşimin annesi atamazda satamazda
Size danışmak istediğim şey şu (yan apartmanlarda oturuyoruz)
Bayramda gittiğimde o bana eminimki yine sayacak bağıracak ben susmalımıyım susup hemen ordan kalkıp evimemi gelmeliyim(cevapsız bırakırsam onu daha güzel olur hem saygımı bozmamış olurum hemde seviyesine inmemiş olurum diyede düşünüyorum)
Yoksa ona bana birdaha hakaret edersen evine girmem demelimiyim
Bence kaynananin psikolojisi bozuk seni bosatinca eline ne gececekmis bence hiç gitmeyin giderseniz de size laf falan söylerse verin ağzının payını böyle insanlar sustukca tepenize binerler esinizde anlayisli ise bu konuda bidaha muhattap olmazsınız olur biter

X