Eşimin Ailesinden Bir kez Daha Nefret Ettim Son Durum

Acaba eltinizin ailesiyle mezhepleri aynimi yada ayni memleketlilermi kültürleri ayniysa daha yakinlik oluyor farkli mezhepten oldugunuzu soylediginiz icin bunu belirttim sakin yanlis anlama canim

Gitme mesafe koy. Gidersen bence sonrası geri kavga olacaktir.

Ama bakın "daha çok" diyorsunuz. Bizde bu rakam "hiç"

Acaba eltinizin ailesiyle mezhepleri aynimi yada ayni memleketlilermi kültürleri ayniysa daha yakinlik oluyor farkli mezhepten oldugunuzu soylediginiz icin bunu belirttim sakin yanlis anlama canim

Evet eltimle mezhepleri de memleketleri de aynı. Zaten daha samimi olmalarını ben de anlıyorum ama beni üzen benim aileme az ilgi göstermeleri değil hiç ilgileri olmaması.

Evet eltimle mezhepleri de memleketleri de aynı. Zaten daha samimi olmalarını ben de anlıyorum ama beni üzen benim aileme az ilgi göstermeleri değil hiç ilgileri olmaması.
Belki bu durumda etkilidir ortak paydalari cok olmasi etken fakat siz yeni evliyseniz bir alisma sureci dahilinde sizinkilerlede yakinlasabilirler zamanla

Siz cok haklisiniz ama herkes sizin yada bizim gibi ince duşunceli olmuyor yada kendi cikarlarina gore hareket ediyorlar siz dunyanin en iyi insanida olsaniz onlar ayrim yapsalarda biz ayrim yapiyoruz demezler o yuzden caninizi skmayın degmezler eşinizle aranizi bozmayin

Belki bu durumda etkilidir ortak paydalari cok olmasi etken fakat siz yeni evliyseniz bir alisma sureci dahilinde sizinkilerlede yakinlasabilirler zamanla

5 yıl oldu evleneli. Aynen dediğiniz gibi değişmezler ve değmezler de sanırım.

5 yıl oldu evleneli. Aynen dediğiniz gibi değişmezler ve değmezler de sanırım.
Boşuna sizin moraliniz bozulcak kizinca sakin olun eşinize birsey demeyin cünkü konusunca siz hakli olmuyorsunuz sesiz kalin oda anlasin biraz ailesini atamaz ve degistiremez sadece sizin araniz bozulur oda farkindadir ailesi icin cozum olmadigi icin koruyordur size karşi

Peki sizin kayınvalideniz annenizi ya da kardeşlerinizi evliliğiniz boyunca hiç davet etmeyip sadece sizi ve eltinizin ailesini mi çağırdı? Bana böyle bir durumda kim olsa o alınır gibi geliyor.
Hiç davet etmeme olayı tabiki olmadı ama İnan'ın ben öyle de olsa sorun etmezdim.
Peki sizin aileniz davet eder miydi?

bana sen yabancısın diye seni istemediğimi düşünüyorsan yanılıyorsun. Ben istemeseydim zaten bu evlilik olmazdı dedi

Bu lafinda sonra asla! Demek ki ayrim yapiyor ki bunu bu sekilde dile getirebiliyor.

ben olsam gitmem zaten ne olduklarını görmüssün bosu bosuna yeni kavga etmisken yuzlmeye gerek yok hazır esinde gitmeyelim demis onların ne dedigi hic umrumda olmaz kocan gitme dedi der cekilim kenara

İyide kardeslerinizi çağırmak zorunda degilki kadın. Ama sizi duymaması ısrarla anlamaması sinir bozucu eltiye gelince bırakın size uzak olsun darilsin hırsız çok lazimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…