- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
muhabbeti kessene. madem anlamıyor neden konuşuyosun. koy mesafeyi.
Git canim çünkü konuştuk davet ettik oğlumu doldurdu yine gelmediler der.
Esine de söyle sırf ailen olduğu için saygımdan gidiyorum ama benden bu kadar dersin.
Evet gerçekten kendi dediğini duyuyor sadece ama eşim için de üzülüyorum. Ailesinin bu tutumları karşısında benim yanımda eziliyor sanırım. Aslında kv'nin ben istemeseydim bu evlilik olmazdı sözü beni çok kızdırsa da, beni umursamasa da o eşimin annesi. Ben mesafeli olurum ama annesine birşey olursa eşim ömür boyu kendi mesafesinin üzüntüsü yaşar biliyorum.
o mesafe koymak zorunda değil. kaldı ki sana istersen boşanalım diyen adamın annesine mesafe koyacağını filan sanmam. o gitsin görüşsün. siz zorunlu haller dışında görüşmeyin.
İlk konuya da yazdım siz bu konuda haksızsınız. Dünürleri çağırdı kardeşlerimi çağırmadı diye boşuna sorun çıkarttınız.
Cidden bu durumda kalsam aklımın köşesinden bile böyle bir şey geçmez benim.
O zamanda dedim, belki kardeşlerinizi sevmiyor olabilirler.
İlk konuya da yazdım siz bu konuda haksızsınız. Dünürleri çağırdı kardeşlerimi çağırmadı diye boşuna sorun çıkarttınız.
Ben de size katılıyorum. Sonuçta kimse kimseyi sevmek zorunda değil.Bende senin gibi düşünüyorum ben şahsen kendi ailem ile eşimin ailesini karşı karşıya yemek bile yenecekse benim evimde olsun isterim
eşinle ailesi kötü olmasın istiyorsun ama çenende durmuyor.Merhaba hanımlar. Bir önceki konum https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esimin-ailesinden-bir-kez-daha-nefret-ettim.1054875/ Bu da onun devamı maalesef.
Eşimle Salı günü konuştuk barıştık. Bana annesiyle pazartesi günü konuştuğundan bahsetti. KV eşime çok üzgün olduğunu, kardeşlerimin burada olduğunu unuttuğunu ve o günden beri üzüntüden hasta yattığını anlatmış. Beni de bugün aradı konuştuk. Konuya çok agresif bir giriş yaptı. Eşimle ben farklı mezheplerdeniz. bana sen yabancısın diye seni istemediğimi düşünüyorsan yanılıyorsun. Ben istemeseydim zaten bu evlilik olmazdı dediSonra yemek günü beni aramış cevap vermediğim için çok kırılmış. Ben de size kırgınım dedim. Ama o inatla beni anlamak istemedi. Sürekli sorunun diğer dünürlerin çağrılması olduğu üzerinde durdu. Yok o çağırmamış yok eltim gelirken annemleri de getireceğim demiş. Onlar da gelecek elbet ama bana da gelirken kardeşlerini de getir demenizi beklerdim diyorum sürekli beni duymuyor bile. En son zaten çağırsam da gelmezlerdi dedi. Kaç kere çağırdınız da gelmediler dedim yok hiç çağırmadım dedi Birçok konuyu konuştuk . Bana senin eltinle ne problemin var diyor. Ben de eltim el kızı diye onu öne sürüyorsunuz ama oğlunuzla eltim tencere kapak olmuşlar ikisi de aynı dedim yaptıkları şeyleri anlattım. Kahretsin ki politik değilim aklımda ne varsa dümdüz anlattım. Ama o ısrarla hepimize eşit davrandığını iddia ediyor. En son haftaya eşim ve beni yemeğe davet etti. Eşimle konuşayım haber veririm dedim. Eşim gitmeyelim diyor. Ben soğudum artık aileden ama gitmeli miyiz acaba diyorum? Sonuçta eşimin annesiyle ve kardeşiyle arasının açılması istemem. Kan bağları var. Kafam çok karışık.
eşinle ailesi kötü olmasın istiyorsun ama çenende durmuyor.
Ben de size katılıyorum. Sonuçta kimse kimseyi sevmek zorunda değil.
Yemeğe de gidin bence ama samimi davranmayın
Elbette kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama ben de ağaç kovuğundan çıkmadım ki bir ailem var. 5 yıllık evlilikte ailemden hiç kimse davet edilmedi. En azından şimdi böyle birşey denk gelmişken davet edilebilirlerdi dedim ben. Ayrıca kardeşlerimin onlara hiç zararı olmadı ki bugüne kadar neden sevmesinler.
Madem huzursuz oluyorsun anlaşamıyorsun neden eşin gitmeyelim dediği halde kem küm ediyorsun?
Cevap basit; Olay istiyorsun. Huzursuzluktan eltinle uğraşmaktan zevk alıyorsun. Canın sıkılıyor bir şeyler olsa da ortaya çıksam diye bakıyorsun. Şu 2 konuda bile geçti negatifliğin..
eşinin ailesiyle iyi olsun istiyorsan iyi geçinmen gerekir.
onları istemiyorsan kötü olması gerekir.
ortası yok da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?