Esimin ailesiyle altli ustluyuz..;//Ben evlendigimde kendileri kopek besliyorlardi..sonra kopekleri kacti..neyse bende bitane golden aldim..bu arada evimiz bahceli kopegim bahcedeydi..bi tanede oglum var 19 aylik onun hayvan sevgisini tatmasini cok istiyorum..gecen hafta dirdirlanmaya basladilar yok kopek kokuyo yok kopek cok buyuk..kucuk kopek alsaydiniz ya..falan filan verin bunu dediler esimde vermicem ben dedi fakat bu kez benim basimin etini yediler..ve mecburen kopegimi verdim..ama ben bi kere onlarin kopegini sikayet etmedim..ama onlar bana bi kopek yuzunden dir dir yaptilar..neyse bugun bi tane pekinez yavru ilani gordum..aradim ettim..kaynanama soyledim..nerde bakcaksin ki dedi balkonumda dedim iyy dedi evin pis kokar dedi..bende dedim ki anne sizde bi karar verin bahcede kopek bezletmiyosunuz balkonda pis kokar..ne bu boyle dedim ya..uc gun sonra onuda mi attircaksiniz evden onceden soyleyinde hayana yazik etmeyelim..dedim..eve geldim agladim..bana ikide bir senin cocugun var ne diye kopek istiyosun diyo nasil bir baglanti kuruyosa yani..kopek farkli cocuk farkli..ve kizlar benim izmirde hic tanidigim yok yani..istanbuldan gelin geldim o kadar bunaliyorum ki anlatamam bir bucuk yildir antidepresan kullaniyorum..bana fikir verin nasil ne yapmaliyim..durusumumu degistirmliyim bilmiyorum;((
Esimin ailesiyle altli ustluyuz..;//Ben evlendigimde kendileri kopek besliyorlardi..sonra kopekleri kacti..neyse bende bitane golden aldim..bu arada evimiz bahceli kopegim bahcedeydi..bi tanede oglum var 19 aylik onun hayvan sevgisini tatmasini cok istiyorum..gecen hafta dirdirlanmaya basladilar yok kopek kokuyo yok kopek cok buyuk..kucuk kopek alsaydiniz ya..falan filan verin bunu dediler esimde vermicem ben dedi fakat bu kez benim basimin etini yediler..ve mecburen kopegimi verdim..ama ben bi kere onlarin kopegini sikayet etmedim..ama onlar bana bi kopek yuzunden dir dir yaptilar..neyse bugun bi tane pekinez yavru ilani gordum..aradim ettim..kaynanama soyledim..nerde bakcaksin ki dedi balkonumda dedim iyy dedi evin pis kokar dedi..bende dedim ki anne sizde bi karar verin bahcede kopek bezletmiyosunuz balkonda pis kokar..ne bu boyle dedim ya..uc gun sonra onuda mi attircaksiniz evden onceden soyleyinde hayana yazik etmeyelim..dedim..eve geldim agladim..bana ikide bir senin cocugun var ne diye kopek istiyosun diyo nasil bir baglanti kuruyosa yani..kopek farkli cocuk farkli..ve kizlar benim izmirde hic tanidigim yok yani..istanbuldan gelin geldim o kadar bunaliyorum ki anlatamam bir bucuk yildir antidepresan kullaniyorum..bana fikir verin nasil ne yapmaliyim..durusumumu degistirmliyim bilmiyorum;((
Madem burasi seninde evin beslemek istersen hakkin var
ben tam olarak da anlamadim ama madem eskiden kendileri beslemis simdi sana niye izin vermiyolar ki?eger bakimi sana zor gelmiyorsa al kucuk ki ttane hayvan besle. tabii cocugun alerjisi falan yoksa.sabir canim ya gecen her gin zaman senin iyiligine calisir insAllah onlar yaslanir senin yuvan saglamlasir.
hayvan sevginiz, oğlunuzun hayvan sevgisi ile büyümesini istemeniz çok güzel, ama balkonda bakacaksanız zaten almayın, yazık hayvan, yazın sıcağında kışın soğuğunda napacak balkonda... ağlar, havlar, mutsuz olur.
oğlunuza hayvan sevgisi aşılayacaksınız derken hayvanlara eziyet ediyorsunuz aslında..o masumlar szie alışıyor sonra k.valideniz istemediği için bırakıyorsunuz..yazık etmeyin bence çünkü k.validenizin çenesi duracağa benzemiyor siz de ona hayır diyemeyecekseniz eğer bir hayvanı daha alıp sonra bırakmayın..yazıktır..
hayvanları çoook severim ama nolur bebeğinizin büyümesini bekleyin en azından tamam aşısı falan var ama nolur nolmaz allah korusun. ayrıca balkonda bahçede bakmakda olmaz özellikle sizin istediğiniz ve daha önce gönderdiğiniz cins ev hayvanı dışarda olmaz yani. bekleyin bebeğiniz büyüsün. bende ço isterdim bi köpüşüm olsun ama oğlum peluş oyuncaklara napıyosa sokakta bulduklarınada yapıyo yani hammmm :). kocaman bir rot vardı ve arkadan koşup hayvanın poposunu mıncıkladı hayvan öyle bi döndüki kan beynime sıçradı çocukta korku yok kıkırdıyo :). şimdilik balık alın az üyüyünce köpek alırsınız.
kusura bakmayın ben başka bir bakış açısıyla yazdım tabiki sizin özgür iradeniz.