- 24 Eylül 2010
- 585
- 78
Esimin ailesiyle altli ustluyuz..;//Ben evlendigimde kendileri kopek besliyorlardi..sonra kopekleri kacti..neyse bende bitane golden aldim..bu arada evimiz bahceli kopegim bahcedeydi..bi tanede oglum var 19 aylik onun hayvan sevgisini tatmasini cok istiyorum..gecen hafta dirdirlanmaya basladilar yok kopek kokuyo yok kopek cok buyuk..kucuk kopek alsaydiniz ya..falan filan verin bunu dediler esimde vermicem ben dedi fakat bu kez benim basimin etini yediler..ve mecburen kopegimi verdim..ama ben bi kere onlarin kopegini sikayet etmedim..ama onlar bana bi kopek yuzunden dir dir yaptilar..neyse bugun bi tane pekinez yavru ilani gordum..aradim ettim..kaynanama soyledim..nerde bakcaksin ki dedi balkonumda dedim iyy dedi evin pis kokar dedi..bende dedim ki anne sizde bi karar verin bahcede kopek bezletmiyosunuz balkonda pis kokar..ne bu boyle dedim ya..uc gun sonra onuda mi attircaksiniz evden onceden soyleyinde hayana yazik etmeyelim..dedim..eve geldim agladim..bana ikide bir senin cocugun var ne diye kopek istiyosun diyo nasil bir baglanti kuruyosa yani..kopek farkli cocuk farkli..ve kizlar benim izmirde hic tanidigim yok yani..istanbuldan gelin geldim o kadar bunaliyorum ki anlatamam bir bucuk yildir antidepresan kullaniyorum..bana fikir verin nasil ne yapmaliyim..durusumumu degistirmliyim bilmiyorum;((