Uzak mesafede oturduğum eşimin ailesi her fırsatta yatılı kalmaya geliyolar ya bu kadarıda fazla daha iki ay olmadı ben yatak döşek hasta yatarken habersiz gelmişlerdi şimdi yine gelicekler üstelik bayram yaklaştı bayrama gelicez yaz geliyo yazın zaten sürekli geliyolar üstelik tatile gideceğimiz hafta geliyolar ben hazırlık yapıcam mı işlerim var mı kimsenin umrunda değil eşimde ağzını açıp bişey demiyo
Uzak mesafede oturduğum eşimin ailesi her fırsatta yatılı kalmaya geliyolar ya bu kadarıda fazla daha iki ay olmadı ben yatak döşek hasta yatarken habersiz gelmişlerdi şimdi yine gelicekler üstelik bayram yaklaştı bayrama gelicez yaz geliyo yazın zaten sürekli geliyolar üstelik tatile gideceğimiz hafta geliyolar ben hazırlık yapıcam mı işlerim var mı kimsenin umrunda değil eşimde ağzını açıp bişey demiyo
Sen neden söylemiyorsun ?
Bizde gurbetteyiz ama yatılı gelmek istedikleri zaman direk söylüyorum o tarihlerde müsait değiliz şu zaman gelin diye. Bu sadece eşimij ailesine karşı değil kendi aileme de aynı şekilde davranıyorum.
Sen neden söylemiyorsun ?
Bizde gurbetteyiz ama yatılı gelmek istedikleri zaman direk söylüyorum o tarihlerde müsait değiliz şu zaman gelin diye. Bu sadece eşimij ailesine karşı değil kendi aileme de aynı şekilde davranıyorum.
Bizimkiler nerdeyse hiç gemiyolar gelseler bile 3 günden fazla kalmıyolar ama eşimin ailesi bizden çıkmıyolar yazın tatil yapmaya falan geliyolar deniz olduğu için ama eşim böyle şeylerde beni konuşturmuyo
Bizimkiler nerdeyse hiç gemiyolar gelseler bile 3 günden fazla kalmıyolar ama eşimin ailesi bizden çıkmıyolar yazın tatil yapmaya falan geliyolar deniz olduğu için ama eşim böyle şeylerde beni konuşturmuyo
Ah bu sahil memleketinde yaşamak
Seni anlıyorum ben de sahil memleketinde yaşıyyorum
Ama işte sınır koymak önemli
Geçmiş konularına baktım asıl sorun ailesi değil eşiniz maalesef.
kv ya da görümcenizle konuşsanız olmaz mı açık açık ?
Siz söyleyin o zaman
Ya da yakın gemileri
Eşinize ya rahatsız olduğumu söylersin ya da ben söylerim
Ben söylersem de kimsenin hoşuna gitmez daha da yüz yüze bakmayız diye konuşun
Bir başka seçenek de böyle evliliği devam ettirmek istemediğinizi söyleyebilirsiniz
Ee millete niye söyleniyorsunuz? Size danışmayan fikrinizi sormayan, onlar gelecek sen de hizmet edeceksin diyen bir kocanız varmış. Hasta yatağınızda bile merhamet göstermeyen adam sizi zerre düşünmüyorken ailesi hiç düşünmez. Eş ailesi değil eş sorunu bu. Ya kocanıza haddini hududunu bildireceksiniz ya da sızlanmaya hizmet etmeye devam edeceksiniz. Ailem gelmez fazla kalmaz demem aynı anda çağırırdım ben olsam. Kim nerede kafasını yaslıyorsa orada uyur.