Eşimin ailesi

Hep ben suçlu gibi davranıyorlar doldurup üstüme yolladılar kayınbabamı dün benle konuşmadı diye saatlerce ağladım hep böyle. mi sürecek dusman gibi davranıyorlar bana
Sürse ne kaybedersin, konuşmasın seninle ne olmuş. Sanki konuşmayan kocan. Bu kadar takılacak bir şey yok ortada. 2. Evliliğini yapmış olan adamlar karılarına toz kondurmaz, o isterse ilk evlatlarına düşman bile olur, her dediğine inanır. Ne düşüyorsun işin üstüne, sal gitsin. Baba oğul arasında bozulsa da çözülse de seni ilgilendirmez. Kocanın zaten canı sıkılmış bir de sen zırla iyice daralsın. Sen kocanı hoş tutacaksın, ağlayıp darlamayacaksın. Bırak herkes seni sevmesin, kocan sevsin yeter.

Ayyyy bu kız o kız cevap verenlere de ukala ukala yazmıştı. Şimdi hatirladim

Hep ben suçlu gibi davranıyorlar doldurup üstüme yolladılar kayınbabamı dün benle konuşmadı diye saatlerce ağladım hep böyle. mi sürecek dusman gibi davranıyorlar bana
Kayınbabanız sizle konuşmadı diye saatlerce(!)ağladınız mı Abartma sanatını bu kadar da kullanmayın isterseniz bir de bayılsaydınız.
Siz gelmişsiniz ve eşiniz herkesle kötü olmuş ailesinin nasıl insanlar olduğunu anlar böylece,hepsi kötüymüş baksanıza.
Sıra sıra hepsi arkasını dönmüş eşinize resmen,o da anlar artık nasıl insanlar olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…