Eşimin ailesi

Teşekkür ederim

Herkesin bizi sevmesi zaten korkunç bi şey olur. Sevmesinler bırakın.

Eşiniz en doğrusunu yapmış. Bazı insanlar büyük diye aşırı saygı bekliyor karşı taraftan. Ve sebepsiz küsüyor özellikle anne babalar. Bence çok düşünmeyin onları öyle kabullenin. Siz afedersiniz ama yırtınsanız da onlar değişmeyecek öyle kalacaklar

Evet biliyorum ama evliliğime zarar verecekler diye korkuyorum

Hep ben suçlu gibi davranıyorlar doldurup üstüme yolladılar kayınbabamı dün benle konuşmadı diye saatlerce ağladım hep böyle. mi sürecek dusman gibi davranıyorlar bana

Ben şeyi anlamıyorum.Böyle bir olay anlatıyorlar üzeri kapalı.Eski konulardan az ayrıntı gelip de yorum yapınca seni ilgilendirmez oluyor.E burayı ilgilendirmezse yazmayın o halde ne diyelim şimdi

Hep ben suçlu gibi davranıyorlar doldurup üstüme yolladılar kayınbabamı dün benle konuşmadı diye saatlerce ağladım hep böyle. mi sürecek dusman gibi davranıyorlar bana
Kayınbabanız mantıklı ve halden anlar bi insansa alın karşınıza konusun bence. Ha yok kesinlikle anlamaz dinlemez diyorsanız bence hiç uğraşmayın. Bakın çok samimi söylüyorum bu tarz insanlara ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsınız üstelik sizi hep hatalı görürler. En doğrusu kendinizi çekmek olur

Çok haklısınız beni yargılamadan yorum yazdınız teşekkürler

Çok haklısınız beni yargılamadan yorum yazdınız teşekkürler
Açıkçası ben bu platformda yargilayici yorumlar görünce çok üzülüyorum kimse kimseyi tanımıyor ne yaşıyor bilmeden yazılan şeyleri görünce sinir oluyorum o yüzden yargılamak ne haddime :)) tek amacım destek olmak yalnız olmadığınızı belirtmek

Benim ikinci evliliğim geceler boyu düşünüyorum işte ne olacak böyle diye

Kocan daha napsın. Araya Berlin Duvarı mı örsün. Boşver yap kahveni yaslan arkana oh kocam oh kocam de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…