- 28 Kasım 2024
- 48
- -13
- 1
- 27
- Konu Sahibi mervekaranfil
-
Teşekkür ederimEşin gereken cevapları vermiş, çok sorgulama, gerek yok. Herkes kendi ailesiyle olan ilişkilerine karar versin. Belli ki eşinin onlarla arası öncesinde de parlak değilmiş. İletişimi sıkı tutmayı da düşünmüyor. O senin adına dik dururken sen 'ailendir, yapma' moduna geçmemelisin. Bırak kendi hallerine. Karı koca kendi çevrenizi oluşturun, bazı insanların yokluğu varlığından iyidir ve bunu en iyi onlarla geçmişi olan bilir. Karışma, sorgulama.
HaklısnızHerkesin bizi sevmesi zaten korkunç bi şey olur. Sevmesinler bırakın.
Evet biliyorum ama evliliğime zarar verecekler diye korkuyorumEşiniz en doğrusunu yapmış. Bazı insanlar büyük diye aşırı saygı bekliyor karşı taraftan. Ve sebepsiz küsüyor özellikle anne babalar. Bence çok düşünmeyin onları öyle kabullenin. Siz afedersiniz ama yırtınsanız da onlar değişmeyecek öyle kalacaklar
Endişe etmeyin eşiniz buna musade etmez gibi gözüküyor siz yine de sınırlarınızı belli edin ha bir de öyle alindiklarinda falan uğraşmayın hiiiç ellemeyin. Böyle olunca iyi bi şey yaptıklarını sanıyorlarEvet biliyorum ama evliliğime zarar verecekler diye korkuyorum
Hep ben suçlu gibi davranıyorlar doldurup üstüme yolladılar kayınbabamı dün benle konuşmadı diye saatlerce ağladım hep böyle. mi sürecek dusman gibi davranıyorlar banaEndişe etmeyin eşiniz buna musade etmez gibi gözüküyor siz yine de sınırlarınızı belli edin ha bir de öyle alindiklarinda falan uğraşmayın hiiiç ellemeyin. Böyle olunca iyi bi şey yaptıklarını sanıyorlar
Ben şeyi anlamıyorum.Böyle bir olay anlatıyorlar üzeri kapalı.Eski konulardan az ayrıntı gelip de yorum yapınca seni ilgilendirmez oluyor.E burayı ilgilendirmezse yazmayın o halde ne diyelim şimdi@kymetgenc12
Eski uyeligin, orayi da okudum ama anlatmamissin, gorumce biraz heyheyli biriymis sanirim ama senin ucan kusla problemin varmis, yenge, kuzen, gorumce, kaynana vs vs. Acaba biraz kendini mi gozlemlesen belki de insanlari kıracak davranislarin vardir?
Ya da hic takilmayip herkese arkani doneceksin olacak bitecek.
Her yorumda neden sen varsın ?Ben şeyi anlamıyorum.Böyle bir olay anlatıyorlar üzeri kapalı.Eski konulardan az ayrıntı gelip de yorum yapınca seni ilgilendirmez oluyor.E burayı ilgilendirmezse yazmayın o halde ne diyelim şimdi
Kayınbabanız mantıklı ve halden anlar bi insansa alın karşınıza konusun bence. Ha yok kesinlikle anlamaz dinlemez diyorsanız bence hiç uğraşmayın. Bakın çok samimi söylüyorum bu tarz insanlara ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsınız üstelik sizi hep hatalı görürler. En doğrusu kendinizi çekmek olurHep ben suçlu gibi davranıyorlar doldurup üstüme yolladılar kayınbabamı dün benle konuşmadı diye saatlerce ağladım hep böyle. mi sürecek dusman gibi davranıyorlar bana
Her yorumda olduğum kanısına nereden vardınız ?Her yorumda neden sen varsın ?
Çok haklısınız beni yargılamadan yorum yazdınız teşekkürlerKayınbabanız mantıklı ve halden anlar bi insansa alın karşınıza konusun bence. Ha yok kesinlikle anlamaz dinlemez diyorsanız bence hiç uğraşmayın. Bakın çok samimi söylüyorum bu tarz insanlara ağzınızla kuş tutsanız yaranamazsınız üstelik sizi hep hatalı görürler. En doğrusu kendinizi çekmek olur
Öncede sizle tartıştık konu dısnda yorum yapacaksanız bence gerek yok hayırlı gecelerHer yorumda olduğum kanısına nereden vardınız ?
Ben sizinle tartıştığımı hiç sanmıyorum karıştırdınız herhalde.Öncede sizle tartıştık konu dısnda yorum yapacaksanız bence gerek yok hayırlı geceler
Açıkçası ben bu platformda yargilayici yorumlar görünce çok üzülüyorum kimse kimseyi tanımıyor ne yaşıyor bilmeden yazılan şeyleri görünce sinir oluyorum o yüzden yargılamak ne haddime :)) tek amacım destek olmak yalnız olmadığınızı belirtmekÇok haklısınız beni yargılamadan yorum yazdınız teşekkürler
Benim ikinci evliliğim geceler boyu düşünüyorum işte ne olacak böyle diyeAçıkçası ben bu platformda yargilayici yorumlar görünce çok üzülüyorum kimse kimseyi tanımıyor ne yaşıyor bilmeden yazılan şeyleri görünce sinir oluyorum o yüzden yargılamak ne haddime :)) tek amacım destek olmak yalnız olmadığınızı belirtmek
Düşünmeyin Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa sürede düzelir her şeyBenim ikinci evliliğim geceler boyu düşünüyorum işte ne olacak böyle diye
Amin çok sağolun eşim yanımda şu an tek tesellim buDüşünmeyin Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa sürede düzelir her şey
Kocan daha napsın. Araya Berlin Duvarı mı örsün. Boşver yap kahveni yaslan arkana oh kocam oh kocam deEşimin ailesini cidden çözemedim görümcemle düğünden önce birkaç tartışma tarzı yaşadık eşim bu görümcemin hareketlerinden dolayı onla konuşmayı düğünden sonra tamamen kesti annesi üvey zaten. Kaynanam yani benim anlamadığım düğünden önce iyi olan insan düğünden sonra benle konuşmamaya başladı kayınbabam iyiydi seviyordum onu dün bizi aradılar işte bizi neden aramıyorsunuz falan dediler biraz sert konuştu en kötüsü de benle konuşmadı eskiden benle konuşurdu şimdi bana düşman olmus eşim tavrını zaten koydu eşime saygısı olmayanı ben silerim diye ama yani neden ben kimseye zararım olmadı saygısızlık yapmadım üvey annesi bizim evliliğimizi istemiyor mu bilmiyorum fikir verin lütfen ne yapmam gerekiyor aşağılamadan söyleyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?