Kesinlikle ben uzak duruyorum. Ben hakkımı arayan dobra insanım eşimi ezdirmek istemiyorum artık böyle biri olduğum için bile en başta hiç istemediler.Ne biçim bir aile kesinlikle uzak durun eşinizi de uzak tutun size borç konusunda yardım etmez bunlar resmen üstünüze atmış kaçmışlar. Küçük kardeşi de ailesine kendi anlatabilir borç durumunu siz neden eşinizi olayların içine itiyorsunuz uzak durun bu insanlardan yoksa iyi niyetli kocanızın üstüne kalır benden söylemesi
Ya daha neler neler hala mağdur edebiyatı oynuyorlar. Delircem artıkBu ne igrenc bir aile. Kredi cektirmekte nedir cocuklarina?
Ben hem çocuğu düşünüyorum o zorlukla kazandı üniversiteyi hiç dersaneye gitmeden.Başından beri bize yapılan haksızlıklara sessiz sessiz ağladı bende söylemek tarafındayımaileye söyleyin kredi olayını. gerçekten ne cins insanlar var ya.
Eşim 2aya kadar hala öderler düşündesindeydi ben evlatlarıyım ihanet etmezler bana dedi ben en başından biliyordum 5 10 yıl insan evladının üstünden geçinirmi. İçim yanıyor eşimin yüzüne baktıkça hala diyorum böyle insanlar var varr ama kalbi yaralıSu baskasina kredi cektirmek bizim milletde vallahi yeni moda haline gelmis. O kadar cok duyuyorum ki. Almanlari kefil olmak icin bile zor ikna edersin,kaldi ki senin icin kredi ceksinler. Bizdede binbir türlü duygu sömürüsü ve baski ile cocuklarini yakarlar. Rabbim kolaylik versin. Aslinda belalilardan uzak dursaniz iyi olur,ama o cocugu da yalniz birakmak olmaz
Kandil gecesi okadar dua ettim ki ümidini kessin gerçeği görsün pasif kalmasın artık dün gece en son dönüm noktasıydı bazı şeyler duyduk sildim bitti dedi. He mutlumuyum onları seviyomuyum hayır kim ister ailesi böyle kötü olsun kendimi eşimin yerine koydum boğazım düğüm düğüm. Ne vardı benim değil bari oğullarının arkasında dursalardıNe Biçim aile bunlar ...
Eşinize söyleyin mümkünse tanımasın silsin
Aynen bende öyle düşünüyorumAh ah ailenin onemi iste.. Ben ailem icin herseyi yaparim ama bilirim ki onlarda ayni sekilde. .
Bence de soylesin, esinizin basi yanmis bari o cocugun yanmasin
Ahhh ahhh bimere yazmayı düşündüm çok araştırma yaptım keşke böyle bişey olsa keşke. Borç şahısa aittir denildi hepYahu amma çok haksızlığa maruz kalmış eşiniz. Bunun yasal bir çaresi filan yok mu? Ne bileyim, kredinin ne için çekildiği, babanın borçları, şahitler... vs devreye sokulsa, bir çaresi bulunamaz mı? Hiç anladığım işler değil ama... İçim bunaldı vallahi. Bir de hamilesiniz. Sırf onun geleceği için bile şu işin peşine düşüp, bir avukata danışmalısınız. Bu kadar haksızlığın, kötülüğün bir bedeli olmalı ya.
Ben evi satıp belki öderler çocuğun borcunu diye düşünüyorum. Biz yandık bari o yanmasın hiç suçu yok kanseri yeni atlattı duyunca içim yandı. Bilmiyorum ne yapsakSöyleyin ama ihale yine size kalırsa şaşırmayın.
200bini ödeyen 40bini de öder diye kakalarlarsa borcu bide.
Ben neler yaptım bana okadar haksızlık edildi yinede düğünden sonra gelip gittim belki iyi olursak öderler dedim eşimin hep üzgün olduğunu hayata -2 den başladığını geceleri sıçradığını vs birsürü şey yeri geldi ezdirmem eşimi dedim yeri geldi sırf ödensin diye alttan aldım sonuç gidip ev almışlar. Okadar kötüki eşim bende bişey olcak diye korkuyorum. ÇaresizimAllah gecinden versin de, eşiniz de çok yaşamaz bu kadar strese. Eşim o durumda ve o pasiflikte olsaydı, aileyi karşıma alır konuyu hallederdim. Ne biçim aile anlayamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?