• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Ailesi

Bburcum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2016
196
96
103
İyi geceler herkese benim derdim çok uzun soracağım okadar çok şey varki sayfalar yetmez 10yıl önce eşimle tanıştım çok çaresiz ve çok borçluydu.O zaman evlilik düşünmediğimiz için sorun etmedim destek oldum ödenir elbet dedim.Kendisi çok iyi niyetli kalbi temiz kadın dizisindeki Enver gibi aynı. Ailesi borcu yıkmiş üstüne 5kardeşler 2.büyük eşim tam 200 bin borcu var şuan zamanında kredi çektirmişler babası kumarda para kaybetmiş beni öldürcekler deyip sürekli eşimi sömürmüş ve şuan kesinlikle ödemiyorlar miras kaldı 250bin gidip bize söylemeden ev almışlar ben tamamen sildim. Daha sonra bugün öğreniyorumki eşimin en küçük erkek kardeşi okuyor onun bir büyük abisi çocuğa 40bin kredi çektirmiş ödeyememiş tabi avukata düşmüş.Bu çocuk kanseri yeni atlattı anne babanın haberi yok eşime illaki gidip söyle kardeşin kurtulsun bari dedim sizce doğrusu bu değilmi çocuk çok hassas geceleri uyuyamıyormuş

Ne biçim bir aile kesinlikle uzak durun eşinizi de uzak tutun size borç konusunda yardım etmez bunlar resmen üstünüze atmış kaçmışlar. Küçük kardeşi de ailesine kendi anlatabilir borç durumunu siz neden eşinizi olayların içine itiyorsunuz uzak durun bu insanlardan yoksa iyi niyetli kocanızın üstüne kalır benden söylemesi:KK51:

Karismayin asla bulasmayin küçük kardeş cekmeseymis kredi madem çekmiş aileye de kendi soylesin ağzı dili vardır heralde

Yahu amma çok haksızlığa maruz kalmış eşiniz. Bunun yasal bir çaresi filan yok mu? Ne bileyim, kredinin ne için çekildiği, babanın borçları, şahitler... vs devreye sokulsa, bir çaresi bulunamaz mı? Hiç anladığım işler değil ama... İçim bunaldı vallahi. Bir de hamilesiniz. Sırf onun geleceği için bile şu işin peşine düşüp, bir avukata danışmalısınız. Bu kadar haksızlığın, kötülüğün bir bedeli olmalı ya.

Söyleyin ama ihale yine size kalırsa şaşırmayın.
200bini ödeyen 40bini de öder diye kakalarlarsa borcu bide.

Allah gecinden versin de, eşiniz de çok yaşamaz bu kadar strese. Eşim o durumda ve o pasiflikte olsaydı, aileyi karşıma alır konuyu hallederdim. Ne biçim aile anlayamadım..

Su baskasina kredi cektirmek bizim milletde vallahi yeni moda haline gelmis. O kadar cok duyuyorum ki. Almanlari kefil olmak icin bile zor ikna edersin,kaldi ki senin icin kredi ceksinler. Bizdede binbir türlü duygu sömürüsü ve baski ile cocuklarini yakarlar. Rabbim kolaylik versin. Aslinda belalilardan uzak dursaniz iyi olur,ama o cocugu da yalniz birakmak olmaz :(

Ne biçim bir aile kesinlikle uzak durun eşinizi de uzak tutun size borç konusunda yardım etmez bunlar resmen üstünüze atmış kaçmışlar. Küçük kardeşi de ailesine kendi anlatabilir borç durumunu siz neden eşinizi olayların içine itiyorsunuz uzak durun bu insanlardan yoksa iyi niyetli kocanızın üstüne kalır benden söylemesi:KK51:
Kesinlikle ben uzak duruyorum. Ben hakkımı arayan dobra insanım eşimi ezdirmek istemiyorum artık böyle biri olduğum için bile en başta hiç istemediler.

Su baskasina kredi cektirmek bizim milletde vallahi yeni moda haline gelmis. O kadar cok duyuyorum ki. Almanlari kefil olmak icin bile zor ikna edersin,kaldi ki senin icin kredi ceksinler. Bizdede binbir türlü duygu sömürüsü ve baski ile cocuklarini yakarlar. Rabbim kolaylik versin. Aslinda belalilardan uzak dursaniz iyi olur,ama o cocugu da yalniz birakmak olmaz :KK43:
Eşim 2aya kadar hala öderler düşündesindeydi ben evlatlarıyım ihanet etmezler bana dedi ben en başından biliyordum 5 10 yıl insan evladının üstünden geçinirmi. İçim yanıyor eşimin yüzüne baktıkça hala diyorum böyle insanlar var varr ama kalbi yaralı

Ne Biçim aile bunlar ...
Eşinize söyleyin mümkünse tanımasın silsin
Kandil gecesi okadar dua ettim ki ümidini kessin gerçeği görsün pasif kalmasın artık dün gece en son dönüm noktasıydı bazı şeyler duyduk sildim bitti dedi. He mutlumuyum onları seviyomuyum hayır kim ister ailesi böyle kötü olsun kendimi eşimin yerine koydum boğazım düğüm düğüm. Ne vardı benim değil bari oğullarının arkasında dursalardı

Yahu amma çok haksızlığa maruz kalmış eşiniz. Bunun yasal bir çaresi filan yok mu? Ne bileyim, kredinin ne için çekildiği, babanın borçları, şahitler... vs devreye sokulsa, bir çaresi bulunamaz mı? Hiç anladığım işler değil ama... İçim bunaldı vallahi. Bir de hamilesiniz. Sırf onun geleceği için bile şu işin peşine düşüp, bir avukata danışmalısınız. Bu kadar haksızlığın, kötülüğün bir bedeli olmalı ya.
Ahhh ahhh bimere yazmayı düşündüm çok araştırma yaptım keşke böyle bişey olsa keşke. Borç şahısa aittir denildi hep

Söyleyin ama ihale yine size kalırsa şaşırmayın.
200bini ödeyen 40bini de öder diye kakalarlarsa borcu bide.
Ben evi satıp belki öderler çocuğun borcunu diye düşünüyorum. Biz yandık bari o yanmasın hiç suçu yok kanseri yeni atlattı duyunca içim yandı. Bilmiyorum ne yapsak

Allah gecinden versin de, eşiniz de çok yaşamaz bu kadar strese. Eşim o durumda ve o pasiflikte olsaydı, aileyi karşıma alır konuyu hallederdim. Ne biçim aile anlayamadım..
Ben neler yaptım bana okadar haksızlık edildi yinede düğünden sonra gelip gittim belki iyi olursak öderler dedim eşimin hep üzgün olduğunu hayata -2 den başladığını geceleri sıçradığını vs birsürü şey yeri geldi ezdirmem eşimi dedim yeri geldi sırf ödensin diye alttan aldım sonuç gidip ev almışlar. Okadar kötüki eşim bende bişey olcak diye korkuyorum. Çaresizim

Back