• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi

ceydaay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2015
300
110
53
29
Biz 2 aylık evliyiz ilçede oturuyoruz kv merkezde oturuyor fakat eşimin anneannesi bizim bi sokak arkamızda oturuyor ben şuan çalışmıyorumda anneanne ya hergün bana geliyor yada kendine beni çağırıyor yeni evliyim eşim öğle yemeğine geliyo akşama falan yemek hazırlamak evimde vakit geçirmek istiyorum bu durumdan çok rahatsızım o yüzden hergün bi bahane uyduruyorum ben bunu eşime nasıl anlatıcam yada anneanneye ne dicem yardım edin lütfen

Anlatması kolay diceksiniz anneanne hergün beklenti içinde fakat benim kendime göre işlerim var.
Yemekti temizlikti çarşı işiydi sayacaksınız bakalım ne olacak

Biz 2 aylık evliyiz ilçede oturuyoruz kv merkezde oturuyor fakat eşimin anneannesi bizim bi sokak arkamızda oturuyor ben şuan çalışmıyorumda anneanne ya hergün bana geliyor yada kendine beni çağırıyor yeni evliyim eşim öğle yemeğine geliyo akşama falan yemek hazırlamak evimde vakit geçirmek istiyorum bu durumdan çok rahatsızım o yüzden hergün bi bahane uyduruyorum ben bunu eşime nasıl anlatıcam yada anneanneye ne dicem yardım edin lütfen
Hergün anneanneyi ziyaret etmek ben de çok isterim ama işlerimden geri kalıyorum.Dışarıda işlerim oluyor.Ben yine zaman buldukça uğrarım ama bu her gün olmaz deseniz eşinize.Yaşlı kadın tek başınaysa sıkılıyor olabilir.Eşinize güzel bir şekilde söylerseniz anlayış gösterecektir bence.Anneanneyle de bu durumu eşiniz konuşsun.Siz güzellikle izah etseniz de kötü olursunuz.Yaşlılar hassas ve alıngan oluyor.

"Senin anneannenden bıktım artık, senle mi evlendim onla mı belli değil bu işe bi çözüm bul adamı deli etme diyebilirsin" mesela naif ve kibarca

Sen o kadınla hergün ne paylaşabilirsin ki. Eşine söyle ki yanlış anlaşılmasın sonradan. Kadına da hergün bi bahane bul. Zamanla anlar.

"Anneannenle her gün paylaşacak bir şeyim olmuyor çok sıkılıyorum. Kendi evimin işini mi yapacağım yaşlı başlı kadınla örgü örüp dedikodu mu yapacağım? Arada bir giderim ama her gün olamaz. Böyle giderse bu iş süreklilik kazanacak. Sonuçta ben gencim ve arkadaşlarım misafirim falan olur. Onun yüzünden eve hapsolmak istemiyorum" de..

eşinin senden beklentilerini söyle ananeye anlat yetişemiyorum diye ben müsait olduğumda sana gelirim yada müsait olduğumda çağırırım de canım

Canım, eşine durumu acıkca anlat, anneanne de cagırdıgı zaman bır arkadasınla bulusacagını soyle, dısarda market ıslerının oldugunu soyle, boyle boyle alıstırmaya bakın. Cunku daha 2 aylık evlılıkte boyle baslarsa artarak devam edebılır. Ustelık benım annem bıle bana evlenelı 1,5 yıl olmasına ragmen sayılı gelmıstır, ınsanlar keske bıraz dusuncelı olsa.

Anneaneyle konuş eşinin çok ağır ugrastırıcı yemekler istediğini bu sebepten vaktinizin olmadıgını yetiştiremediğinizi anlatın

Back