eşimin ailesi ve bebeğe isim koymak

Kiraz mı adı

Benim babaannem kendi adını koydurmamış

Değerli bir taş adı ama koymayın benim adımı demiş

Zaten koymazlar deyip trip mi yapmış bilmiyorum ama koydurmamış

Daha doğuma cok var tecrubeyle sabit ki fikirler cok değişecek. Ve bence de bu kadar agir isimler konmamali

İsim mevzusuna karışmak görümcenin üzerine vazife değil lakin naçizane benim fikrim Görümcenin ismi sizin seçtiklerinizden daha güzel

hanne olmasin o? :)

Ayrica gorumceniz de bir tuhafmis. Birakin kendi ismini onermeyi, normal bir isim bile önermemeli bence. He anne baba isim bulamaz, ailelere danisir, o zaman fikrini soylersin. Daha cinsiyeti belli olmayan cocuga kendi ismini koydurmaya calismak da, ne bileyim garip.

Durun şimdi kafanızı karıştırayım birazcık.

Benim dünürün kardeşinin adını oğluna verdi.
Kardeşinin (aynı kardeşi) oğluna k.biraderinin adı verildi..
Kocasının adı eltisinin oğluna verildi.
K.biraderinin adı diğer k.biraderinin oğluna verildi.
Yeğenin kızına annesinin adı verildi.

Şimdi ilerde benim kızın bebesi olursa aileden isim koymaya kalkarlarsa beni tutmayın sakın yakarım o sülaleyi..

Kiraz mı adı

Benim babaannem kendi adını koydurmamış

Değerli bir taş adı ama koymayın benim adımı demiş

Zaten koymazlar deyip trip mi yapmış bilmiyorum ama koydurmamış
Evet kayınvalidemin adı o annemin adını hiç demiyeyim öyle bir isim Yok çok tuhaf Ve kayın validem kendine Zehra diyor annem ise dürdane onlar bile kullanmıyor adını neyseki teklif etmediler

Eşinizi verdiği cevaptan ötürü tebrik ediyorum.Çocugun ana babası dururken diğerlerine ne oluyor anlamıyorum.Çok isim koyasıları varsa yapsınlar bi çocuk koysunlar.
Özür dilerim ama beğendiğiniz isimler telaffuz ederken çok kaba geliyor kulağa.Hiç sesli söylediniz mi Mintaha yı?

Oyyyy one öyle bende hatlar yandı

Gorumceniz evli mi evliyken ileride bir kızın olursa sende benim ismimi vereceksin söz ver de öyle anlasın yani bu insanları anlayamıyorum çok isim vermeye meraklilarsa kendi çocuğuna versin ismini

Katılıyorum. Biri bana şu tarz bi isim söylese suriyeli misin derim son 2 yılda moda oldu zaten. Dua, ayet koyan bile var.
arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum. ona bakarsaniz dilimizde bi cok ismin asli arapcadan ve farscadan gelmektedir. tuana liya aleyna gibi anlamsiz uydurmasyon isimlere gitmedim bende, benim begendigim isimlerde burada cok guzel karsilaniyor.

Merve koymak istemezseniz Melike yi düşünün anlamı güzel benim listenin içinde güldehan ve gülhande de vardı "mintaha" erkek ismine benziyor "min" kısmı inceltmiş sadece ismi tabi karar sizin

arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum. ona bakarsaniz dilimizde bi cok ismin asli arapcadan ve farscadan gelmektedir. tuana liya aleyna gibi anlamsiz uydurmasyon isimlere gitmedim bende, benim begendigim isimlerde burada cok guzel karsilaniyor.
Kusura bakma arkadaşım ama burası Türkiye.
Orada güzel karşılanıyorsa oranın nabzını ölç madem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…