Esin arkanda durur mu?Kizlar daha onceki konumdada yazmistim ...yine bi bunalima soktular bu seferde gorumce skntisi yasiyorum kizlar malum bahar temizligi yapiliyor kv dede aradi ve aralarinda anlasmislar gunu ayarlamislar yapilcagi gunun sabahi bni aradilar bende il disindaydim ve sirf isten kaciyo demesnler diye kalmadan geri dondum neyse gittim temizlik yapildi evime dondum kendi isimi yaptim snra kv aradi kizi temizlik yapacakmis benim gidip yardim etmemi soyledi bende ne evet ne hayir diyebildim ama konusmanin sonucunu gidemiyecegime bagladim(bazi nedenlerden oturu) neyse gorumce ogunden snra bana tavir aldi ve ben yeni evliyim ancak kendi ev islerimi halledebildim (bu arada anacigim yasli haliyle temizligini bana duyurmadan yapmis onun vicdani beni daha kahretti kv annemde yasca kucuk ) ayrica kizlar bundan onceki zamanlarda gormcnin misafiri olsun hastaligi olsun temizligi olsn zor durumlarinda hep bacisindan once ben kosardim bu kez boyle oldu diye bana tavir aliyor cok zoruma gitti cunku baktimki yaptikca tepeme biner oldular ki tatmin olmamaya daha fazlasini istemeye basladilar insanlar ne kadar kustah olmus ya hep basimin uzerinde gezdirdim kocamin hatri diyerekten birkere indirdim benden kotusu olmadi snava girdim hastym ve bir kez olsun ne aradi ne sordular esimi ariyorlar ve bahsim bile gecmiyor ya kendimi aptal gibi hissediyorum bu kadarmi cikarci olurlar bu arada birbirini bana atan kizkardesler suan canciger kuzu sarma olmuslar ben kotu gelin pozisyonundayim sizce bundan sonraki surecte ne yapmaliyim basinizi agrittim hakkinizi helal edin
bundan sonraki sürecin kıymetini bil hiçbiriyle görüşmeKizlar daha onceki konumdada yazmistim ...yine bi bunalima soktular bu seferde gorumce skntisi yasiyorum kizlar malum bahar temizligi yapiliyor kv dede aradi ve aralarinda anlasmislar gunu ayarlamislar yapilcagi gunun sabahi bni aradilar bende il disindaydim ve sirf isten kaciyo demesnler diye kalmadan geri dondum neyse gittim temizlik yapildi evime dondum kendi isimi yaptim snra kv aradi kizi temizlik yapacakmis benim gidip yardim etmemi soyledi bende ne evet ne hayir diyebildim ama konusmanin sonucunu gidemiyecegime bagladim(bazi nedenlerden oturu) neyse gorumce ogunden snra bana tavir aldi ve ben yeni evliyim ancak kendi ev islerimi halledebildim (bu arada anacigim yasli haliyle temizligini bana duyurmadan yapmis onun vicdani beni daha kahretti kv annemde yasca kucuk ) ayrica kizlar bundan onceki zamanlarda gormcnin misafiri olsun hastaligi olsun temizligi olsn zor durumlarinda hep bacisindan once ben kosardim bu kez boyle oldu diye bana tavir aliyor cok zoruma gitti cunku baktimki yaptikca tepeme biner oldular ki tatmin olmamaya daha fazlasini istemeye basladilar insanlar ne kadar kustah olmus ya hep basimin uzerinde gezdirdim kocamin hatri diyerekten birkere indirdim benden kotusu olmadi snava girdim hastym ve bir kez olsun ne aradi ne sordular esimi ariyorlar ve bahsim bile gecmiyor ya kendimi aptal gibi hissediyorum bu kadarmi cikarci olurlar bu arada birbirini bana atan kizkardesler suan canciger kuzu sarma olmuslar ben kotu gelin pozisyonundayim sizce bundan sonraki surecte ne yapmaliyim basinizi agrittim hakkinizi helal edin
Eli opulesi anneniz varmis benim annemde oyle iste el kapisina gidince ebeni gosteriyorlar.yok yeterince iyi niyet gosterdim onlarin karsiligida buysa olay bitmistir yaniBir insanı kırk yıl sırtında taşırsın sorun olmaz, birgün ayağını yere değdir senden kötüsü olmaz der büyüklerimiz. Sen hatalısın. Görümcenin evini sen niye temizliyorsun ki? Valla geçen anneme temizliğe gittim gelinini daha birgün arayıp da gel temizlik var demez. Yiğenlerime annem bakıyor. Sadece o gün temizlik var diye çocukları göndermedi diye yeri göğü inletti. Ayrıca kendisi ev hanımı hani çalışmıyor. Basından gitsin çocuklar annem baksın istiyor. Bilmem anlatabildim mi!
Oyle yapiyorum zaten canimsen niye başkasının temizliğini yapıyorsun yaaa
hiç oralı olma terbiyesizler
Boşver muhatap bile olma. Geçen ben durumuma bir yazı yazdım diye görümcem üstüne alıp esimi doldurmaya kalkmış tabiki eşim ağzının payını vermiş. O da aklınca beni engellemiş. Hiç umursamadim işi düşünce eşek gibi ararlar merak etme. Hiç taviz verme. Gelinsin hizmetçi değil. Hadi kaynana neyse görümce ne oluyormuş ya. Eli kirik mı kendi yapsın. Hantal bellikiKizlar daha onceki konumdada yazmistim ...yine bi bunalima soktular bu seferde gorumce skntisi yasiyorum kizlar malum bahar temizligi yapiliyor kv dede aradi ve aralarinda anlasmislar gunu ayarlamislar yapilcagi gunun sabahi bni aradilar bende il disindaydim ve sirf isten kaciyo demesnler diye kalmadan geri dondum neyse gittim temizlik yapildi evime dondum kendi isimi yaptim snra kv aradi kizi temizlik yapacakmis benim gidip yardim etmemi soyledi bende ne evet ne hayir diyebildim ama konusmanin sonucunu gidemiyecegime bagladim(bazi nedenlerden oturu) neyse gorumce ogunden snra bana tavir aldi ve ben yeni evliyim ancak kendi ev islerimi halledebildim (bu arada anacigim yasli haliyle temizligini bana duyurmadan yapmis onun vicdani beni daha kahretti kv annemde yasca kucuk ) ayrica kizlar bundan onceki zamanlarda gormcnin misafiri olsun hastaligi olsun temizligi olsn zor durumlarinda hep bacisindan once ben kosardim bu kez boyle oldu diye bana tavir aliyor cok zoruma gitti cunku baktimki yaptikca tepeme biner oldular ki tatmin olmamaya daha fazlasini istemeye basladilar insanlar ne kadar kustah olmus ya hep basimin uzerinde gezdirdim kocamin hatri diyerekten birkere indirdim benden kotusu olmadi snava girdim hastym ve bir kez olsun ne aradi ne sordular esimi ariyorlar ve bahsim bile gecmiyor ya kendimi aptal gibi hissediyorum bu kadarmi cikarci olurlar bu arada birbirini bana atan kizkardesler suan canciger kuzu sarma olmuslar ben kotu gelin pozisyonundayim sizce bundan sonraki surecte ne yapmaliyim basinizi agrittim hakkinizi helal edin
Hantallar ki nasil ama disridakilere mukemmelizi tanitirlar el desin diye yapiyorlar samimiyetlerine basindan beri guvenmedim yapinca iyisin verince iyisi bi elini yum senden pisligi yokBoşver muhatap bile olma. Geçen ben durumuma bir yazı yazdım diye görümcem üstüne alıp esimi doldurmaya kalkmış tabiki eşim ağzının payını vermiş. O da aklınca beni engellemiş. Hiç umursamadim işi düşünce eşek gibi ararlar merak etme. Hiç taviz verme. Gelinsin hizmetçi değil. Hadi kaynana neyse görümce ne oluyormuş ya. Eli kirik mı kendi yapsın. Hantal belliki
Masallah size insallah bende sizin gibi olurum11 sene oldu evleneli kendi evimden haric kimsenin temizligini yapmam. görümce ne alaka ya allah aşkına. parasına kıyıp birini tutsunlar
Terbiyesiz insana, nezaketsiz insana, senin yaptığın iyiliği zorunluluk sayan insana kılını bile kıpırdatmayacakmışın. Ben sen yeni yeni öğrendim işte.Eli opulesi anneniz varmis benim annemde oyle iste el kapisina gidince ebeni gosteriyorlar.yok yeterince iyi niyet gosterdim onlarin karsiligida buysa olay bitmistir yani
Allaha sigindimmm icimde cok alip verdimmm gerek varmi gereksizlere bu kadar stres yapmaya kendime cok kiziyormmm ama elde degil alisacam insallah zamanlaTerbiyesiz insana, nezaketsiz insana, senin yaptığın iyiliği zorunluluk sayan insana kılını bile kıpırdatmayacakmışın. Ben sen yeni yeni öğrendim işte.
Öyledir zaten insan musvetteleriHantallar ki nasil ama disridakilere mukemmelizi tanitirlar el desin diye yapiyorlar samimiyetlerine basindan beri guvenmedim yapinca iyisin verince iyisi bi elini yum senden pisligi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?