- 1 Aralık 2013
- 2.416
- 1.355
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sorun var cok haklisin tamamen iyi niyetten oluyor bunlarn hepsi bunlarda alisilagelmis bir gelenek hepsi suru halinde gezmeye gitmek islerini halletmek temizlik yapmak vs.valla sizde bir sorun var o zaman..
bir kere yaptın baktın kıymet bilen yok bir daha neden yaparsın ki..
hele görümce ne alaka .. bu insanlar sana bir kere teklif ettiler mi senin evinide ne zamansa çağır beraber temizleyelim diye.
15 senelik evliyim daha bir kere kv evi temizlemedim.. teklif dahi edilemez ..
Bende oyle yapiyorum tavirsa tavir dedim kendini hint kumasi saniyorlar heralde kendime kiziyorum neden bu kadar iyilik yaptinki karsiligini boyle alda otur iste iyi oldu banaAnlam veremedigim bir temizlik konusu cidden. .siz yokken kayinvalideniz yada gorumceniz ne yapiyormus ? İnsanları memnun etmek zorunda Değilsiniz bu esinizin ailesi bile olsa .tavır takinan gorumceye sizde tavır alın takmayin bu kadar
O tutarsizligi basta yaptim evet eger radikal bi karar alip kurallarim diyip bazi konularda odun vermeseydim suan bu durumda olmayacaktim allahima havale ettim yapacagim birsey yokNasıl pislettilerse öyle temizlesinler. Bana ne? Temizleyemiyorlarsa da az yesinler temizlikçi tutsunlar.
Bir şeyi sürekli yaparsan vazifen olur. Hiç yapmaz çektirirsen de senden kıymetlisi olmaz. Sen kıymet bilirsin belki ama bu onların da kıymet bileceği anlamına gelmez.
Kocamın hatrı kocamın hatrı diyerek hatayı baştan yapmışsın zaten. Biz kadınların düşündüğünün milyonda biri kadar hatır düşünülseydi eğer bizden mutlusu olmazdı zaten. O yüzden hatır işlerini araya karıştırmadan gönlünden geçen neyse onu yap sen.
eli ayagı tutan ınsanları evını sız neden temızlıyorsunuz kı ????Kizlar daha onceki konumdada yazmistim ...yine bi bunalima soktular bu seferde gorumce skntisi yasiyorum kizlar malum bahar temizligi yapiliyor kv dede aradi ve aralarinda anlasmislar gunu ayarlamislar yapilcagi gunun sabahi bni aradilar bende il disindaydim ve sirf isten kaciyo demesnler diye kalmadan geri dondum neyse gittim temizlik yapildi evime dondum kendi isimi yaptim snra kv aradi kizi temizlik yapacakmis benim gidip yardim etmemi soyledi bende ne evet ne hayir diyebildim ama konusmanin sonucunu gidemiyecegime bagladim(bazi nedenlerden oturu) neyse gorumce ogunden snra bana tavir aldi ve ben yeni evliyim ancak kendi ev islerimi halledebildim (bu arada anacigim yasli haliyle temizligini bana duyurmadan yapmis onun vicdani beni daha kahretti kv annemde yasca kucuk ) ayrica kizlar bundan onceki zamanlarda gormcnin misafiri olsun hastaligi olsun temizligi olsn zor durumlarinda hep bacisindan once ben kosardim bu kez boyle oldu diye bana tavir aliyor cok zoruma gitti cunku baktimki yaptikca tepeme biner oldular ki tatmin olmamaya daha fazlasini istemeye basladilar insanlar ne kadar kustah olmus ya hep basimin uzerinde gezdirdim kocamin hatri diyerekten birkere indirdim benden kotusu olmadi snava girdim hastym ve bir kez olsun ne aradi ne sordular esimi ariyorlar ve bahsim bile gecmiyor ya kendimi aptal gibi hissediyorum bu kadarmi cikarci olurlar bu arada birbirini bana atan kizkardesler suan canciger kuzu sarma olmuslar ben kotu gelin pozisyonundayim sizce bundan sonraki surecte ne yapmaliyim basinizi agrittim hakkinizi helal edin
O tutarsizligi basta yaptim evet eger radikal bi karar alip kurallarim diyip bazi konularda odun vermeseydim suan bu durumda olmayacaktim allahima havale ettim yapacagim birsey yok
Son zamanlarda da kaynana evini temizlemek zorunda olanlar türedi vallahi.bir de görümce çıkti şimdi. Evlenirken temizlik şirketiniz var mı diye sormuşlardı size umarım. Hayırlısı.Kizlar daha onceki konumdada yazmistim ...yine bi bunalima soktular bu seferde gorumce skntisi yasiyorum kizlar malum bahar temizligi yapiliyor kv dede aradi ve aralarinda anlasmislar gunu ayarlamislar yapilcagi gunun sabahi bni aradilar bende il disindaydim ve sirf isten kaciyo demesnler diye kalmadan geri dondum neyse gittim temizlik yapildi evime dondum kendi isimi yaptim snra kv aradi kizi temizlik yapacakmis benim gidip yardim etmemi soyledi bende ne evet ne hayir diyebildim ama konusmanin sonucunu gidemiyecegime bagladim(bazi nedenlerden oturu) neyse gorumce ogunden snra bana tavir aldi ve ben yeni evliyim ancak kendi ev islerimi halledebildim (bu arada anacigim yasli haliyle temizligini bana duyurmadan yapmis onun vicdani beni daha kahretti kv annemde yasca kucuk ) ayrica kizlar bundan onceki zamanlarda gormcnin misafiri olsun hastaligi olsun temizligi olsn zor durumlarinda hep bacisindan once ben kosardim bu kez boyle oldu diye bana tavir aliyor cok zoruma gitti cunku baktimki yaptikca tepeme biner oldular ki tatmin olmamaya daha fazlasini istemeye basladilar insanlar ne kadar kustah olmus ya hep basimin uzerinde gezdirdim kocamin hatri diyerekten birkere indirdim benden kotusu olmadi snava girdim hastym ve bir kez olsun ne aradi ne sordular esimi ariyorlar ve bahsim bile gecmiyor ya kendimi aptal gibi hissediyorum bu kadarmi cikarci olurlar bu arada birbirini bana atan kizkardesler suan canciger kuzu sarma olmuslar ben kotu gelin pozisyonundayim sizce bundan sonraki surecte ne yapmaliyim basinizi agrittim hakkinizi helal edin