• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi:( part 2

Ah iste bir isim olsaydi bunlari yasamzdim diyorm resmen bahtsiz bedevi oldum ya halime oturup agliyorum neyin icindeyim allahim kurtar diye neyin sinavindayim ne suc isledim diyip yargiliyorm kendimi okadar pervazsizca konusan insanlarin icine dustumki ancak yasayan anlar boyle konusuyorum belki kendini acindiyor diye dusunenlerde vardir ama yasamayan anlamaz bizi bi kendi halimize birakmiyorlar keske baska sehirde hayatim olsa diyorm ve yatip kalkip allahim benim rizkimi hayirliysa bu sehirden kaldir diyorum rabbime sigindim uzerime fazlasiyla geliniyor

sana en kralindan tavsiye vereyim bi tane daha, diceksin ki kpssye hazirlancam. Onlar aradiginda da ders caliscam gelemem falan de dur. Mis gibi.

sana en kralindan tavsiye vereyim bi tane daha, diceksin ki kpssye hazirlancam. Onlar aradiginda da ders caliscam gelemem falan de dur. Mis gibi.
Oyle yapacagim benimde aklimdan o geciyor zaten bu sene olmadi kismetse onumuzdeki yil dersaneye yazilip temiz ders calisacagim bana gore degil bu isler

İnsanlara ne kadar yaparsan yap bir kere yapmadığında böyle oluyo işte.Gitmeyin temizliğe bahane bulun eşinize söyleyin nefret ediyorum her işlerine yardım etmek için başkasını çağırm ve gitmek zorundaymış gibi hissettiren insanlardan

Iyi gelin olcam diye bos yere cabalamayin hep soyluyorum yine soyluyorum ne kadar yaparsan yap gorunmez gozletine varsin soylesinler siz kotu gelin olun .Daha kiymetli olursunuz.Tecrubeyle sabit.

Iyi gelin olcam diye bos yere cabalamayin hep soyluyorum yine soyluyorum ne kadar yaparsan yap gorunmez gozletine varsin soylesinler siz kotu gelin olun .Daha kiymetli olursunuz.Tecrubeyle sabit.

40 kere gidin yardım edin ;gözlerinde iyi olmazsınız.
41. ye gitmeyin sizden kötüsü olmaz
İyisi mi hiç gitmemek..

Galyana geliyorum farkinda olmadan istw farkli bi tilsimlari var diyorm ya yapmasanda mecburmus gibi hissedip yapiyorm snrasi pismanlik ve hic

İnsanlara ne kadar yaparsan yap bir kere yapmadığında böyle oluyo işte.Gitmeyin temizliğe bahane bulun eşinize söyleyin nefret ediyorum her işlerine yardım etmek için başkasını çağırm ve gitmek zorundaymış gibi hissettiren insanlardan
Kesinlikle ama istemedigim ot burnumda bitti ne yapalim

Ah ahhh yevmiye kalsin bi tesekkur bile yok tatlim

valla sizde bir sorun var o zaman..
bir kere yaptın baktın kıymet bilen yok bir daha neden yaparsın ki..
hele görümce ne alaka .. bu insanlar sana bir kere teklif ettiler mi senin evinide ne zamansa çağır beraber temizleyelim diye.
15 senelik evliyim daha bir kere kv evi temizlemedim.. teklif dahi edilemez ..

Galyana geliyorum farkinda olmadan istw farkli bi tilsimlari var diyorm ya yapmasanda mecburmus gibi hissedip yapiyorm snrasi pismanlik ve hic
Anliyorum canim ne kadar guzel spyledin GALYAN bende buna cok geliyordum.Ama degemz onlari gorunce ne derlerse hayir dicem diye kafana yerlestirkendine soz ver ve uygula.

Benim de 2 çocuğum var üstelik gelin de yok ben öleyim o halde :KK12:kayinvalide sacmalamis resmen is yapamaz ne ayol?
Asla gitmeyin onların temizlikcisi değilsiniz. ..
:temizlik:

Hadi kaynanayı anladık görümcenin evinden sanane? Bundan sonra ararsalar Boşver müsait değilimde. Herkes kendi evinden sorumludur. Sen onlara ırgat olmak içinmi evlendin

Benim annem bile büyük temizlikte yardımcı alır bana hayatta yaptırmaz. Ama bu kvler gelin iş tutar mantığında olduğundan yılda 1 sefer görümce ile ev temizleriz. Durumları da kötü değil ama yapıyolar. Gelmem desen olmuyo orda o işe girişmiş. Yani çok gereksiz. Gitmesem ben de kötü olurum kimsenin çenesiyle uğraşmamak için gidiyoruz.
Eğer yapmak istemiyosan zorla yapma tabi. Kızan kızdığı yere buz koysun. Salla.

Siz hizmetci misiniz? Telefon gelsin kv evi temizlenecek,telefon gelsin gorumce evi temizlenecek... bu ne be? Bir kere de nasilsin canim diye arayin de tekrar isterlerse. Alaturka insanlar.

Back