Hayir kesinlikle hic bir isime cagirmadim canim hatta duyurmadan yapiyorm sirf akillarinda konusuyor bizi cagirmak icin demesinler diye cunku havadan nem kapiyorlar korkuyorm cumle kurmayaOnlar da sizin temizliğe yardıma geliyorlar mı merak ettim. Çözüm: kimseye temizliğe gitmeyin. Parasıyla yardımcı tutsunlar beceremiyorlarsa.
Canim anlatacagim o kadar sey varki offf neyse... yok gitmeyecem ve aramayacamda kendimi aptal hissediyorm resmenHiç taviz verme işin varsa da kesinlikle gitme taviz verince iyi niyeti salaklık sanıyorlar
Biraz da siz havadan nem kapın. Nazlandi, mizmizlanın. Hayat boyle gecer mi? En kötü ne olur?Hayir kesinlikle hic bir isime cagirmadim canim hatta duyurmadan yapiyorm sirf akillarinda konusuyor bizi cagirmak icin demesinler diye cunku havadan nem kapiyorlar korkuyorm cumle kurmaya
Yaa görümcenin temizliginden sananeymis zaten kaynananin temizligini yapmışsın seninde bi evin yapman gereken islern var. Oh ne güzel kv nin temizligini yap görümceninkini yap seninkini kim yapacak hiç aldırış etme boşverKizlar daha onceki konumdada yazmistim ...yine bi bunalima soktular bu seferde gorumce skntisi yasiyorum kizlar malum bahar temizligi yapiliyor kv dede aradi ve aralarinda anlasmislar gunu ayarlamislar yapilcagi gunun sabahi bni aradilar bende il disindaydim ve sirf isten kaciyo demesnler diye kalmadan geri dondum neyse gittim temizlik yapildi evime dondum kendi isimi yaptim snra kv aradi kizi temizlik yapacakmis benim gidip yardim etmemi soyledi bende ne evet ne hayir diyebildim ama konusmanin sonucunu gidemiyecegime bagladim(bazi nedenlerden oturu) neyse gorumce ogunden snra bana tavir aldi ve ben yeni evliyim ancak kendi ev islerimi halledebildim (bu arada anacigim yasli haliyle temizligini bana duyurmadan yapmis onun vicdani beni daha kahretti kv annemde yasca kucuk ) ayrica kizlar bundan onceki zamanlarda gormcnin misafiri olsun hastaligi olsun temizligi olsn zor durumlarinda hep bacisindan once ben kosardim bu kez boyle oldu diye bana tavir aliyor cok zoruma gitti cunku baktimki yaptikca tepeme biner oldular ki tatmin olmamaya daha fazlasini istemeye basladilar insanlar ne kadar kustah olmus ya hep basimin uzerinde gezdirdim kocamin hatri diyerekten birkere indirdim benden kotusu olmadi snava girdim hastym ve bir kez olsun ne aradi ne sordular esimi ariyorlar ve bahsim bile gecmiyor ya kendimi aptal gibi hissediyorum bu kadarmi cikarci olurlar bu arada birbirini bana atan kizkardesler suan canciger kuzu sarma olmuslar ben kotu gelin pozisyonundayim sizce bundan sonraki surecte ne yapmaliyim basinizi agrittim hakkinizi helal edin
Asla arama da gitmede kesinlikleCanim anlatacagim o kadar sey varki offf neyse... yok gitmeyecem ve aramayacamda kendimi aptal hissediyorm resmen
Bende oyle dedim ne varki kucucuk ev ben kalablikla yapilan isten birsey anlamiyorm kendi isimide yavas yavas yapicam dedimHic bir sey yapma. Ben anlamiyorum herkes kendi evinin temizligini yapamiyor mu da birilerini cagirma ihtiyaci duyuyorlar? Temizligi zor geliyorsa 1+1 evde otursunlar. Herkes misafirini de kendi agirlayabilmeli ayrica. Uf cok sacma.
irf isten kaciyo demesnler diye kalmadan geri dondum
Gitmedimmm iki kardes birbirlerinin temizligini yaptilar dedikodumuda tabi birde watsapp durumlarindan gondermeler allahim yaaa resmen psikolojik baski uyguluyorlar bunlar yzunden sosyal medyadan tiksindimYa lutfen tepkini sesli olarak dile getiremiyorsan bile mesafenle dile getir.
Bosver yahu kim temizleyecekse temizlesin.
İsim var gelemicem de gec. Bir kez trip atar, iki kez atar, ucuncu de alisirlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?