EŞIMIN AILESI NEDEN BOYLE

Bety1092

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2017
94
17
Merhaba arkadaslar biz esimle 1 hafta once kimseden habersiz yildirim nikahiyla evlendik. Cnku benim babam surekli sknti cikartiyordu ve onun aileside surekli sknti cikartiyordu. Neyse ailesinin beni istemedgni soyledim ve esim bana inanmadi. Sonrasinda dun gece kardesine karimi nisanina cagiracaksin dedi. Kardesi beni istemedgni soyledi. Babasida ben bu kizi gormek istemiyrm bir an once ev bulup buradan gidin dedi. Anlamadgm sey saygida asla kusur etmedim. Her defasinda ellerini optm.bayramda ayaklarina gittim. Neden boyle yaptiklarini cozemedim. Onla bunla gezen biride olmadim. Daha ogullarina alkol ve sigarayi biraktirdim. Esimde bana yarim saat durup yanina gelirim dedi. Artik esimde anlasin istiyorum gorsun istyrm gercekleri nasil basarabilirim bunu? Ailesinin evine yerledmedik ust kata esim esya almisti oraya yerlestik bende bagirmalari duydum gidin burdan dediler. Istemiyoruz dediler

Son düzenleme:
Tum sorunlara ragmen en buyuk hata onay almadan evlenminiz olmus. Ailesi zaten sizi istemiyormuş gizli nikah kiyinca kabul etmeyecegi zaten belliymis. Keske evlenmeden bari ev tutup esya alsaydiniz
En azindan kendi eviniz olursu
Allah sabir versin. Bi an.once cikmaya bakin o evden

1 haftalık evlilikte kimsenin birşey anlamasını bekleme.
Hele kaçarak evlendiysen arkanda duracak kimsen yok sanıp iyice tepene binmezler inşallah ne diyelim.

Bu arada kimsenin seni sevmesine gerek yok eşin hariç , keşke benide sevmeseler görmek istemeseler..

Ailelerinize haber vermeden yıldırım nikahı kiyiyorsunuz ve ailesinin yanına mı yerleşiyorsunuz? Ben olsam ben de istemem evimde. Bu me cesaret? Hem kendi ayaklarinizin üstünde durmaya imkanınız yok, hem de yıldırım nikahı kıyıp ailesinin yanına yerlesiyorsunuz.
Bi kere o evden çıkın, ailelere de bu yıldırımı sindirmeleri için zaman verin. Bir süre geçtikten sonra ellerini öpmek için gidersiniz. Inşallah pişman olmazsınız. Aileler sorun çıkarıyor diye tek çare yıldırım nikahını mı buldunuz?

Ailelerinize haber vermeden yıldırım nikahı kiyiyorsunuz ve ailesinin yanına mı yerleşiyorsunuz? Ben olsam ben de istemem evimde. Bu me cesaret? Hem kendi ayaklarinizin üstünde durmaya imkanınız yok, hem de yıldırım nikahı kıyıp ailesinin yanına yerlesiyorsunuz.
Bi kere o evden çıkın, ailelere de bu yıldırımı sindirmeleri için zaman verin. Bir süre geçtikten sonra ellerini öpmek için gidersiniz. Inşallah pişman olmazsınız. Aileler sorun çıkarıyor diye tek çare yıldırım nikahını mı buldunuz?
Biz senelerdir beraberiz ve surekli ikna etmek icin cabaladik. Ayrica ust kata yerlestik esylari vardi esimin. Iside iyi bende mufettisim sadece sehir degisikliginden dolayi askiya alindim bulundgm sehirde acik yok. Olay maddiyt degil ki. Senelerdir bunu bilip senelerdir istememeleri

Biz senelerdir beraberiz ve surekli ikna etmek icin cabaladik. Ayrica ust kata yerlestik esylari vardi esimin. Iside iyi bende mufettisim sadece sehir degisikliginden dolayi askiya alindim bulundgm sehirde acik yok. Olay maddiyt degil ki. Senelerdir bunu bilip senelerdir istememeleri
Ben maddiyat açısından düşünmedim.
İstemeyen istemiyordur.
Belki başka birini düşünüyorlardır belki sizi istemiyorlardır belki de oğullarının hiç kimseyle evlenmesini istemiyorlardır.
Elbette düşünceleri doğru değil ama insanlar beni niye sevmiyorlar/istemiyorlar diye de sorgulamanız anlamsız bence.

daha önceki konunuzda dayak yiyen siz değilmiydiniz. ve ayrıldım demiştiniz. şimdi ne olduda aniden evlendiniz
Ben de simdi hatirladim konu sahibini. Hamile çünkü.. Yıldırım nikahı kiyma sebepleri de ailesini ikna edememesi falan değil, hamile olması. Zaten uzun zamandır nisanlilarmis. Kabul etmeyen aile nisan da yapmaz

Ya madem kimseye haber vermeden evleniyorsunuz neden üstüne bastığınız insanların evinde yaşıyorsunuz:KK70:
Gitsenize gurunuzla onurunuzla başka eve?
Bir de neden böyle yapıyorlar diyorsunuz of alemsiniz ya:KK70:
Sizi süper günler bekliyor :rapci:

daha önceki konunuzda bankacıyım yazıyor şimdide müfettiş. bu nasıl iş ya ?

X