- 17 Ocak 2020
- 27.502
- 39.715
Bir evet mukemmelimMerhaba arkadaşlar. Daha öncede konu açmıştım tayin için nikah yaptık diye. Şimdi sıra geldi düğüne. Bana kalsa olmasa da olur ama eşim gönül koyacağımı düşünüyor. Neyse biz bunları düşünürken eşimin ailesinin sorduğu bile yok. Ne takı lafı ediyorlar ne düğün. Düğün salonları pahalı diye seslerini çıkarmıyorlarmis öyle duydum. Anlayacağınız ölü numarası yapıyorlar. Ben memleketimde nikahimi yaptım küçük de bir kutlama yaptım bunlar benim için yeterli. Açıkçası düğün masrafları bize kalacaksa ben o borcun içine girmek istemiyorum. Diğer taraftan herkes soruyor erkek tarafı bir şey yapacak mı diye buna hiç bir sekilde cevap veremiyorum ve içten içe sinir oluyorum. Eşimi çok sevsem de benim için elinden geleni yaptığını bilsem de yanlış mı yaptım diye düşünmekten geri kalamiyorum. Sizce ne yapmalı bende ölü takliti yapıp düğün falan yapmasam mi eşim kendini kötü hisseder mi ? Ben zaten aileden umudumu kestim senede bir görüşürüm yeterli !
Konu hakkında yorum yapanları gördükçe daha da gerildim! Evet kardeşim en mükemmel sizsiniz hepiniz kraliyet soyundan gelen asıl insanlarsiniz! Dedikodu nedir bilmez kimseden bir şey beklemezsiniz! Kimseyle yarış halinde değil sadece kendinizle ilgilenirsiniz! Hepiniz en az 2 üniversite mezunu ve kitap okuyan insanlarsiniz ha hep belgesel izlersiniz! Bende de akıl yok ki sizlere akıl danisiyorum! Gidip 5 yaşındaki çocuğa sorsam daha faydalıydi! Siz kendi moktan hayatınıza dönün bende kendi işimi kendim halledeyim !
Ama kraliyet soyundan gelmiyorum maalesef asilde degılım yolar atarım
İki Dedikodu sevmem....
3kimseden bısey beklemem
4 hakikaten ıkı üni mezunuyum ha
5 yarıs halinde degılım cunku zaten muuuu kemmm meee limmmm dahası olmayan seviyeye nasıl cıkabılırım
6 kıtap okuyorum belgesel izliyorum
7hayatı boktan olan sensin baksana