- 9 Ocak 2012
- 14.818
- 28.364
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim gibi kaynanaya hayır demek işini görmemek için de kaynanaya ödetmemek gerekiyor ama hem takı taksın düğün yapsın diyip malesef sırt çevrilmiyor en iyisi çiftlerin kendisi yapması kaynana kayınpederin de gelinden beklentisi olmaması en güzeli her zamanHa işte dediğim bu. Konudan çıkacam deyip çıkamıyorum. Şimdi onlar çalışan çift kendi halleder diyenler umarım bu tavrı hayatın her alanında sürdürürler.
Ben size hak veriyorum sizin istediğiniz aslnda anladığım kadarıyla düğünü yapsınlar degil de sanki destek olsunlar biraz fikir versinler mi acaba hiçbir şeye karışmamalari mi üzdü sizi. Durumları olsa destek olmaları gerekir aslnda ama acaba düğün olmasın mi istiyorlar masraf olmasın diye aile cimri mi yoksa eşinizi seviyorsanız bence bunlara takılmayın görüşme konusunu da düğün yapmadılar görüşmem diye düşünmeyin belki durumları yoktur kendiniz bütçenize göre küçük bir düğün yapın onlar da isterse taki yardımda bulunurlarMerhaba arkadaşlar. Daha öncede konu açmıştım tayin için nikah yaptık diye. Şimdi sıra geldi düğüne. Bana kalsa olmasa da olur ama eşim gönül koyacağımı düşünüyor. Neyse biz bunları düşünürken eşimin ailesinin sorduğu bile yok. Ne takı lafı ediyorlar ne düğün. Düğün salonları pahalı diye seslerini çıkarmıyorlarmis öyle duydum. Anlayacağınız ölü numarası yapıyorlar. Ben memleketimde nikahimi yaptım küçük de bir kutlama yaptım bunlar benim için yeterli. Açıkçası düğün masrafları bize kalacaksa ben o borcun içine girmek istemiyorum. Diğer taraftan herkes soruyor erkek tarafı bir şey yapacak mı diye buna hiç bir sekilde cevap veremiyorum ve içten içe sinir oluyorum. Eşimi çok sevsem de benim için elinden geleni yaptığını bilsem de yanlış mı yaptım diye düşünmekten geri kalamiyorum. Sizce ne yapmalı bende ölü takliti yapıp düğün falan yapmasam mi eşim kendini kötü hisseder mi ? Ben zaten aileden umudumu kestim senede bir görüşürüm yeterli !
Konu hakkında yorum yapanları gördükçe daha da gerildim! Evet kardeşim en mükemmel sizsiniz hepiniz kraliyet soyundan gelen asıl insanlarsiniz! Dedikodu nedir bilmez kimseden bir şey beklemezsiniz! Kimseyle yarış halinde değil sadece kendinizle ilgilenirsiniz! Hepiniz en az 2 üniversite mezunu ve kitap okuyan insanlarsiniz ha hep belgesel izlersiniz! Bende de akıl yok ki sizlere akıl danisiyorum! Gidip 5 yaşındaki çocuğa sorsam daha faydalıydi! Siz kendi moktan hayatınıza dönün bende kendi işimi kendim halledeyim !
Ölü takliti yapmalarına üzüldüm. Bu bayram benim gitmemi beklemişler kadın telefonda diyor ilk buraya beklerdim diye. Bende ailem henüz bizim evlendigimizi idrak edemedi dedim. Nikah yaptık nikaha bile gelmediler ama ilk bayram onlara gidecek misimBen size hak veriyorum sizin istediğiniz aslnda anladığım kadarıyla düğünü yapsınlar degil de sanki destek olsunlar biraz fikir versinler mi acaba hiçbir şeye karışmamalari mi üzdü sizi. Durumları olsa destek olmaları gerekir aslnda ama acaba düğün olmasın mi istiyorlar masraf olmasın diye aile cimri mi yoksa eşinizi seviyorsanız bence bunlara takılmayın görüşme konusunu da düğün yapmadılar görüşmem diye düşünmeyin belki durumları yoktur kendiniz bütçenize göre küçük bir düğün yapın onlar da isterse taki yardımda bulunurlar
Valla kraliyet soyumudur bilmem ama onceki hayatimda kesin hintliydim.dedikoduya vaktim ciddi yok. Uninin 2 si bitti 3.de 3.sinifim. yaris etmiyorim zira sampiyon belli. Kitap okumayan ölsün zaten o ayri favori belgeselim de dr pol. Bana boyle kendimi ovemebilecegim konularla gelin iste hep. Neyse Ben elendim sanırım konudan. Ama kizim 5 yasinda istersen konuyu ona okuyayim.Merhaba arkadaşlar. Daha öncede konu açmıştım tayin için nikah yaptık diye. Şimdi sıra geldi düğüne. Bana kalsa olmasa da olur ama eşim gönül koyacağımı düşünüyor. Neyse biz bunları düşünürken eşimin ailesinin sorduğu bile yok. Ne takı lafı ediyorlar ne düğün. Düğün salonları pahalı diye seslerini çıkarmıyorlarmis öyle duydum. Anlayacağınız ölü numarası yapıyorlar. Ben memleketimde nikahimi yaptım küçük de bir kutlama yaptım bunlar benim için yeterli. Açıkçası düğün masrafları bize kalacaksa ben o borcun içine girmek istemiyorum. Diğer taraftan herkes soruyor erkek tarafı bir şey yapacak mı diye buna hiç bir sekilde cevap veremiyorum ve içten içe sinir oluyorum. Eşimi çok sevsem de benim için elinden geleni yaptığını bilsem de yanlış mı yaptım diye düşünmekten geri kalamiyorum. Sizce ne yapmalı bende ölü takliti yapıp düğün falan yapmasam mi eşim kendini kötü hisseder mi ? Ben zaten aileden umudumu kestim senede bir görüşürüm yeterli !
Konu hakkında yorum yapanları gördükçe daha da gerildim! Evet kardeşim en mükemmel sizsiniz hepiniz kraliyet soyundan gelen asıl insanlarsiniz! Dedikodu nedir bilmez kimseden bir şey beklemezsiniz! Kimseyle yarış halinde değil sadece kendinizle ilgilenirsiniz! Hepiniz en az 2 üniversite mezunu ve kitap okuyan insanlarsiniz ha hep belgesel izlersiniz! Bende de akıl yok ki sizlere akıl danisiyorum! Gidip 5 yaşındaki çocuğa sorsam daha faydalıydi! Siz kendi moktan hayatınıza dönün bende kendi işimi kendim halledeyim !
Geçen arkadaşımın 7 yaşındaki kızı ben zengin ve yakışıklı biriyle evleneceğim diyordu. İsterseniz sizde sorup şok olmayiValla kraliyet soyumudur bilmem ama onceki hayatimda kesin hintliydim.dedikoduya vaktim ciddi yok. Uninin 2 si bitti 3.de 3.sinifim. yaris etmiyorim zira sampiyon belli. Kitap okumayan ölsün zaten o ayri favori belgeselim de dr pol. Bana boyle kendimi ovemebilecegim konularla gelin iste hep. Neyse Ben elendim sanırım konudan. Ama kizim 5 yasinda istersen konuyu ona okuyayim.
Nisanda bir bilezik taktılar hani şu en incelerindenDüğün olmayabilir ama takı da mı takmadılar? Nişanda ya da nikahta da takabilirlerdi.
Evet bu konuda size çok katılıyorum iste bende bunu yaşadım tam da o yüzden konu sahibine az da olsa hak verdim ben evlenirken eşimin ailesi bisey yapmadı herseyi eşim kendisi yaptı hatta kayinpederim eşime takılan para ve altinlari bana vermediniz diye bize 1 ay küstü ama birkaç ay önce kaynımin düğünü oldu bileziklerini yaptı memleketteki düğününü yaptı en iyisinden yatak odasını aldı çarşafı yastık kılıfına kadar yani o gelin daha kıymetli şimdi bana yapmadıkları kalmadı yeni gelinle çok iyiler maşallahEvet, ne kadar cok harcarlarsa o degerde kiymetli olundugu konusunda hem fikirim, cunku niyeyse boyle bir bakis acisi var. Kiymet vermedikleri geline para harcamiyorlar para harcamadiklari gelini de sonra disliyorlar. Sonra aileye giren yeni geline yagdiriyorlar.
En iyi yapmasınlar tabi. Konu sahibi de zaten onlara ne diyeyim demiyor biz yapalım mı nişanlım kırılmasın diyor. Eril enerjisi çok yüksek bence nişanlı fazla mizmizlaniyor, konu sahibi de habire ortalığı toplama derdinde.Benim gibi kaynanaya hayır demek işini görmemek için de kaynanaya ödetmemek gerekiyor ama hem takı taksın düğün yapsın diyip malesef sırt çevrilmiyor en iyisi çiftlerin kendisi yapması kaynana kayınpederin de gelinden beklentisi olmaması en güzeli her zaman
Bak bayramda beklentiye giriyor ama deseydiniz ben de ilk sizin altın takmanızı beklerdim diyeÇakallar!Ölü takliti yapmalarına üzüldüm. Bu bayram benim gitmemi beklemişler kadın telefonda diyor ilk buraya beklerdim diye. Bende ailem henüz bizim evlendigimizi idrak edemedi dedim. Nikah yaptık nikaha bile gelmediler ama ilk bayram onlara gidecek misim
Haklısınız bu konuda hatta bence fırsat kendiniz yapın sizden de bisey beklemesinler zaten arada mesafeli olursunuz en güzeli bayram seyranda ararsınız arada hal hatır sorulur bitti gitti yok öyle gelip aylarca kalmalar vs önünü kapatmış olursunuz böylelikle , çünkü yaparlarsa beklentileri de olurAslında bende bunu diyorum işte madem yoklar ileride de olmasınlar ! Afederisniz eşek gibi calisiyirum zor bir isim var ve tatil yapmak isterim ya da bir yerlere kaçma isterim. Gidip de onlarla uğraşamam. Ben kendi ailemden bile uzağa taşındım çünkü sürekli birlikte olmak istiyorlardı. Ee bizim hiç bir seyimizde olmasınlar sonra bizden medet umsunlar yok öyle bir şey !
Anladım tşk ederimKonunun başını ve ortada hiç takı takılmadı diye bir yorumunuzu okudum ve burada size şöyle bir akıl vermek istiyorum. Türkiye’de nikahlanıp aynı evde yaşamaya da başlamış bir kadına sonradan altın maltın takmazlar kolayla. İnsanlar böyle, ülkemizin bir gerçeği. Amiyane tavırla siz zaten eşi olmuşsunuz “bedavaya”. Bu benim bakış açım değil ama bunu azıcık toplumu gözlemlemiş bir kişi size rahatlıkla söyleyebilir. Hata sizde maalesef. Çok mu önemliydi atanmak? O zaman tercihiniz bu olmuş. Böyle bir beklenti içinde idiyseniz önceden farklı aksiyon almalıydınız. Şimdi boşa eşinizle masrafa girip millet için düğün yapmayın bence.
Ne kadar alttan alır verici olursanız o kadar ezerler malesef ben senelerce her bayram once kv kp ile bayramlaştım onların evinde kaliriz zaten memlekete gelince saygıda kusur etmedim bizim düğünümüzde de bir şey yapmadılar eşim yaptı her şeyi taki eşya şu bu hatta kayinpederim eşime takılan takıları vermedik diye bize 1 ay küstü bir ev hediyesi bile almadılar düğünde taktigi yarimligi bile eşim vermiş onu taktı ama birkaç ay önce kaynim evlendi onun memlekette düğününü yaptı takilarini bileziklerini yaptı varını yoğunu döktü yani kendinde biriken paraları bile vermiş bize onları bile vermemişti şimdi o oğlu ve gelini daha kıymetli biz her zman daha geri planda kaldık hiç değişmiyor yani o ilk baştaki tepkileriÖlü takliti yapmalarına üzüldüm. Bu bayram benim gitmemi beklemişler kadın telefonda diyor ilk buraya beklerdim diye. Bende ailem henüz bizim evlendigimizi idrak edemedi dedim. Nikah yaptık nikaha bile gelmediler ama ilk bayram onlara gidecek misim
Aslında bende bunu diyorum işte madem yoklar ileride de olmasınlar ! Afederisniz eşek gibi calisiyirum zor bir isim var ve tatil yapmak isterim ya da bir yerlere kaçma isterim. Gidip de onlarla uğraşamam. Ben kendi ailemden bile uzağa taşındım çünkü sürekli birlikte olmak istiyorlardı. Ee bizim hiç bir seyimizde olmasınlar sonra bizden medet umsunlar yok öyle bir şey !
Valla şanslısınız olumlu tarafından bakın o gelinin başına kalacaklar , yatılı kalınacaksa hep ona giderler aman Allah bozmasın aralarını ne güzelEvet bu konuda size çok katılıyorum iste bende bunu yaşadım tam da o yüzden konu sahibine az da olsa hak verdim ben evlenirken eşimin ailesi bisey yapmadı herseyi eşim kendisi yaptı hatta kayinpederim eşime takılan para ve altinlari bana vermediniz diye bize 1 ay küstü ama birkaç ay önce kaynımin düğünü oldu bileziklerini yaptı memleketteki düğününü yaptı en iyisinden yatak odasını aldı çarşafı yastık kılıfına kadar yani o gelin daha kıymetli şimdi bana yapmadıkları kalmadı yeni gelinle çok iyiler maşallah
Ay lütfen burada atıp tutanlara bakmayın, sanki Avrupa da yaşıyoruz, sanki Türk adetlerinden bir habermis gibi ancak atıp tutuyorlar. Emin olun burada sizi eleştirenlerin çoğu da düğün altın takı diye eş ve ailesinin başının etini yemiştir. Sizi yererek tatmin olmaya çalışıyorlar başka bir şey değil.Merhaba arkadaşlar. Daha öncede konu açmıştım tayin için nikah yaptık diye. Şimdi sıra geldi düğüne. Bana kalsa olmasa da olur ama eşim gönül koyacağımı düşünüyor. Neyse biz bunları düşünürken eşimin ailesinin sorduğu bile yok. Ne takı lafı ediyorlar ne düğün. Düğün salonları pahalı diye seslerini çıkarmıyorlarmis öyle duydum. Anlayacağınız ölü numarası yapıyorlar. Ben memleketimde nikahimi yaptım küçük de bir kutlama yaptım bunlar benim için yeterli. Açıkçası düğün masrafları bize kalacaksa ben o borcun içine girmek istemiyorum. Diğer taraftan herkes soruyor erkek tarafı bir şey yapacak mı diye buna hiç bir sekilde cevap veremiyorum ve içten içe sinir oluyorum. Eşimi çok sevsem de benim için elinden geleni yaptığını bilsem de yanlış mı yaptım diye düşünmekten geri kalamiyorum. Sizce ne yapmalı bende ölü takliti yapıp düğün falan yapmasam mi eşim kendini kötü hisseder mi ? Ben zaten aileden umudumu kestim senede bir görüşürüm yeterli !