Allah sabir versin arkadasim,çok zordur eminim...
senin için psikolojin bozuk diye anlatiyorlarmis, HERALDE bozuk olur böyle bir aile olunca, kendilerini sorumlu tutmazlar tabiikötükedihüso
peki sen çalisiyormusun?eger çalisiyorsan o parani ayri bir hesaba yatir ve esine sakin verme, çocugun için biriktirdigini söyle.
ve esinle tekrar tekrar konus, gerekirse her gün konus bikana kadar konus, ailesine artik yeter desin
Allah yardimcin olsun canim
offf be ne zor durum bu ne yüzsüzlük ..eşinin aklını başına toplaması lazım..otur konuş canım artık yapmayın vermeyin onara bakmak için mi evlendin.
bızde evlılıgımızın ılk yılında cok sorun yasadık bu yuzden hatta ayrılma derecesıne geldık
maalesef boyle ınsanlar hıc dusunmuyorlar oda artık evlı kendı masrafları oluyor dıye
hatta bırkac gun once yıne aramıs ıstemıs kardesı esımle gorusmedıklerı halde kuserler hıc arayıp sormazlar ama paraya geldımı hıc utanmadan ararlar sankı mecburmus gıbı
esımde azının payını vermıs
canım bence olay senden bıter tavrını koyacaksın ben oyle yaptım esımde anladı onlarla degıl benımle yasadıgını evde huzursuz olacagına...........
bazen duyduklarım karşısında azım acık kalıyorum ne dicemi bilemiyorum..
acaba ben mi garip biriyim yoksa insanlarmı garip?
nedir bu cıkar ugruna dönen oyunlar anlamıyorum..
Allah yardımcınız olsun ben bile gerildim..
Ortaligi yikardim ben, bak o zaman para istemeye cesaretleri olurmuydu!!!!
Direk yüzlerini söylerdim, ne para isteyip duruyorsunuz diye.
Ama esinin kulagina çekmekte var canim:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?