4 yillik evliyiz saolsunlar esimin ailesi maddi manevi mahvettiler bizi,bir suru kredi cektirtmisler dugunde,o kadar parayla ala ala bi yatak odasi aldilar diyordum meger onunda parasini odememisler okadar krediden,o yatmezmis gibi bide kizlarina borclari varmis onuda biz ve abisi odedik,hemde tekrar kredi cekip,yani 15,000 euroya yakin borcumuz oldu,4 yildir hic durmadan oduyoruz,gecengun gittik bankaya az kalmistir belki diye 13,100 borcunuz var dedi kadin,sok olduk,yani butun odediklerimiz faize gitmis,parasizliktan tr ye gidemedik,ablasi borc para aldi bizden odeyin dedik iki yaildir odemediler ama izne gitti hanimefendiler,simdi utanmadan gene borc istiyolar,ha izne gitmeden oncede istemislerdi biz durumumuz kotu dedigimiz halde,ve vermeyinca gitmis annesine sikayat etmis,oglun karisinin sozunu dinliyo para vermedi diye,ve once aldigi borclarin hicbirini soylememis sanki ilk defa istemis gibi davranmis pislik,annemlerden borc para istedim butun takilarimi sattim toplam 7300 yatirdim bankaya,gerisi borc duruyo ve bankadada eksiye dustuk ne zamandir dunyanin faizinide ona oduyoruz kredi haric,babasigilde izne giiti,para istediler herzamanki gibi 300 euro gonderdik bugun gene istiyo 100,200 gonder diyo ve biletlere bak diyo geleceklermis,hamileyim uc kurusu hesapliyorum kendimiz icin ama esimin ailesine verdigi paralardan biktim artik,gercekten kotu durumdayiz ama millet aptal yerine koyuyo ooooooof of,bu adam hic degismeyecek,bi insan bu kadar iyi niyetli olurmu,kendi evin cocugun var artttttikYETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER