saolun kizlar cevaplariniz icin,hepinize ayri ayri tesekkur ederim.esimle bugune kadar cok konustum,herseyi denedim,alttanda aldim,sesimide yukselttim ama olmuyor olmuyor,biktim daha 25 yasindayim ama tukendim,cep telefonlarina kadar biz oduyoruz bunca senedir,allahtan gecen ay kapandida kurtulduk,arabalari var kac yildir sigortasini bile bize yuklediler,4-5 aydir kendi oduyodu seviniyordum,tr ye gitmeden once gene odeyemem param yetmez demis gene bize kaldi yani,ben bu yasta 3 kurusu hesaplarken annnesigil har vurup harman savuruyo,tutumlu olsalar uzulmeyecegim ,yok adamlarda napalim derim ama kocasi uc ay calistimi kirada oturdugu eve mutfak banyo yaptiriyo,bu ne aptalliktir kirada oldugun eve insat sokulup dunyanin parasi verilirmi,kocasina lazim olur koyalim parayi bi kenara demiyorda,kusadasinda evleri var,gidip yuzunu gormuyolar kiraya versinler diyorum ama yok kim hava atacak evim var diye,ailesiyle konusmuyorum ben,daha dogrusu benim esimden baska kimse konusmuyor,abisi.ablasi yengesi enistesi ben hepimiz kusus,daha dogrusu onlar kusuyolar,kadin seytanin teki,butun cocuklari biliyor ama ses cikaramiyorlar,hayati yalan uzerine kurulmus,tr yede benim icinpsikolojisi bozuk diyormus,sebebte benim evde gece yalniz uyurken korkmammis,esim bazen isi yuzunden baska devletlere cikmak zorunda kaliyo ve ben korkuyorumya bu normal degilmis,allah havale ediyorum artik,ben diyorum hakkimi helal etmiyorum diye,yengem diyor etmiyorum diye enistede ayni seyi soyledi gecen gun,daha neler neler var kizlar,ne ben yazmayla ne siz okumayla bitirebilirsiniz,ama esimi cok seviyorum ve birakip gidemiyorum,ailesi olmasa ne guzel,esim kadar iyi bi insan yok dunyada ama amasi var iste.....