- Konu Sahibi Rapstory89
-
Burda kendiniz yazmışsınız 8 aydır baban bana dugun yapmadi diyorum tartışıyoruz diye.Biz 2019 Aralık ayında eş durumu tayini sebebi ile erken nikah kıydık. 12nisanda düğün vardı koronadan ötürü iptal oldu haziran temmuz aylarında salonlar açıldı fakat eşimin babası hastalık hastası olduğu için kendi kendine düğün yapmama kararı aldı ne bana ne aileme fikir sormadan. Ben de 8aydır eşimle aynı evdeyiz bu travmadan çıkamıyorum sürekli baban bana düğün yapmadı diyorum sürekli kavga ediyoruz. Bu yaz geldi eşim ailesi ile konuşmuş gelin sizi barıştırayım düğün yapalım onlar da biz size bişey yapmayız ne haliniz varsa görün kendi kendinize yapın düğününüzü biz gelmeyiz kimseyi de çağırmayız demişler. Şimdi ben düğün yapmasam içimde ukte yapsam eşim tek kalacak üzülecek ailesi bizi ayırmak için resmen eşimi arada bıraktılar ne yapıcam şimdi
Siz davet edersiniz gelirler gelmezler, diger davetlileride esinizle siz çağıracaksiniz, onların kimseyi çağırmasina gerek yok ki zaten. Niyetiniz düğün yapmak taki değilse, ufak birsey yaparsınız esinizde kendini kötü hissetmez.Onlara yaptırmak istemiyorum eşimi yalnız bırakmalarına kızıyorum onlardan bir beklentim yok geçen yaz söyledim zaten ya şimdi düğün yaparsınız ya da asla katılmam dedim onlardan bişi istemiyorum eşimi tehdit etmelerine sinirlendim biz gelmeyiz demeleri okey gelmesin kimseyi de çağırmayız demelerine sinir oldum
Evet geçen yazı kast ediyorum yapmadı diyerek salonu tutup sonradan yapmamasına sinir oldum ve bize haber vermemesineBurda kendiniz yazmışsınız 8 aydır baban bana dugun yapmadi diyorum tartışıyoruz diye.
Siz davet edersiniz gelirler gelmezler, diger davetlileride esinizle siz çağıracaksiniz, onların kimseyi çağırmasina gerek yok ki zaten. Niyetiniz düğün yapmak taki değilse, ufak birsey yaparsınız esinizde kendini kötü hissetmez.
Peki size soruyorum eşinizin suçu ne babasi yapmadiysa, bosu boşuna iliskinizi yipratiyorsunuz. Esiniz siz istiyorsunuz diye mahkemelik olmanıza rağmen gitmis ailesiyle konusmus. Biraz empati kurun lutfen.Evet geçen yazı kast ediyorum yapmadı diyerek salonu tutup sonradan yapmamasına sinir oldum ve bize haber vermemesine
Bence düğüne eşinizin ailesi gelsin diye baskı yapmayın içinizde kalacaksa yapın siz düğünü erkek tarafını eşiniz davet etsin annesine babasına da o haber versin ama eşinizi arada bırakmayın evinizin huzuru kalmazEvet istemiyor defalarca dile geldi zaten belki de pandemi bahane olmuştur çok haklısınız. Annesi daha biz bir haftalık nikahlı iken ben İstanbul eşim samsunda idi telefonda kavgamızda şahit olmuş annesi konu ne kim haklı kim haksız bilmeden annemi aramış evrak yollayın boşansınlar demiş. Bana oğlumu bırak diye mesajlar attı. VS vs bir sürü şey
Bunca aydır arada kaldı ve huzursuzuz haklısınızBence düğüne eşinizin ailesi gelsin diye baskı yapmayın içinizde kalacaksa yapın siz düğünü erkek tarafını eşiniz davet etsin annesine babasına da o haber versin ama eşinizi arada bırakmayın evinizin huzuru kalmaz
Yap düğünü gelmeyen de kendi bilir. İçinde kalmasınBiz 2019 Aralık ayında eş durumu tayini sebebi ile erken nikah kıydık. 12nisanda düğün vardı koronadan ötürü iptal oldu haziran temmuz aylarında salonlar açıldı fakat eşimin babası hastalık hastası olduğu için kendi kendine düğün yapmama kararı aldı ne bana ne aileme fikir sormadan. Ben de 8aydır eşimle aynı evdeyiz bu travmadan çıkamıyorum sürekli baban bana düğün yapmadı diyorum sürekli kavga ediyoruz. Bu yaz geldi eşim ailesi ile konuşmuş gelin sizi barıştırayım düğün yapalım onlar da biz size bişey yapmayız ne haliniz varsa görün kendi kendinize yapın düğününüzü biz gelmeyiz kimseyi de çağırmayız demişler. Şimdi ben düğün yapmasam içimde ukte yapsam eşim tek kalacak üzülecek ailesi bizi ayırmak için resmen eşimi arada bıraktılar ne yapıcam şimdi
Bilmem kaç aylık evli halinizle düğün yapacağınıza çocuk yapın, altınlar da bebeğe takılsın. Bu bile daha mantıklı sizin istediğiniz şeyden.Tamamen takıda değil ama benim kendi sülalem nikahta takmadı nasıl ols düğünde takacağız diye ayrıca bunu da düşünmek en doğal hakkım. Manevi olarak da evimden davul zurna ile çıkmadım eğlenceli düğünüm olmadı bu da en doğal hakkım
Düğünde gelecek meblağ akıllarda kalan.düğünde harcanacak meblağı hesaplayın. o parayla dünya turuna çıkın.
elbette ki sizin düğününüzü size danışmadan yapma/yapmama kararını kayınpederiniz alamaz amaNormalde de hastalık hastası evet koronadan çok korkuyor ona saygım var ama düğün meselesini ne bana ne babama ne anneme kimseye söylemeden kendi kendine yapmama kararı aldı ben bundan çıkamıyorum nasıl bize fikir sormaz nası bize danışmaz
Evet çok haklısınız bu noktada büyüklerin oturup bir yol bulması gerekirdi fakat kayınpederim babamla iletişim kurmuyor hiçbir şekilde dolayısı ile babamı annemi ya da beni arayıp ortak yol bulma konusunda iletişim kurmadı. Eşim babam yapmıyorsa ben yapayım dedi o sırada da ben hastaneye kaldırıldım sonra sonbahar geldi heryer gene kapandı derken bu yaz geldielbette ki sizin düğününüzü size danışmadan yapma/yapmama kararını kayınpederiniz alamaz ama
zaten siz bunu neden kaale aldınız ki?
diyelim ki 2020 haziranda düğün olacaktı, diyelim ki kayınpederiniz yapmam dedi
istediğini desin
siz atıyorum eylülde ekimde, ne zaman uygunsa artık, aynı eve de girmeden (millet söz ederse diye yani yoksa isterse 5 yıl yaşayın birlikte sonra yapın bence bir sorun yok) oturur karar alır ve yapardınız. arzu ederse gelirdi. arzu eden gelirdi bu kadar basit.
bunda bu kadar psikolojik harp yapacak ya da "kayınpederim bana düğün yapmadı" diyecek bir durum yok. eşinizle kavgasını edecek bir şey de yok.
düğün istemek çok anormal bir durum değil. sizin gibi binlerce çift korona yüzünden sorunlar yaşadı ama oturdu konuştu bir çözüm buldu. daha basit bir tören yaptı daha az kişi çağırdı. açık havada yaptı bir şey düşündü... sizin durumunuzda bir anormallik var. elbette nikahlı ve düğün yapacak bir çift olarak ortak bir yol bulmalıydınız.
hala daha da bulabilirsiniz tabii ki de ne biliyim bu kadar şeyden sonra ben olsam hevesim kaçardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?