• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesi bitmek bilmedi bi!

Ne Demek Sizene Düzgün Yazmak Zorundasın, Okurum da Yazarım da Burdaki Konuları Canım Neye Yorum Yapmak İsterse Yaparım:KK11:
Ya n'oluyor ya . Kadın bisürü derdi var gelmiş yazmş braya. Yok ne biçim Türkçe . Sanırsınız Türkçesini eleştirenler siz dahil buna Türkçede Master yaptınız . Tamam insan dıkkat eder ama kadının ne halde yazgını bılmıyroınuz. Şimdi bende eksık yazdım noldu . Kızacan mi. Master diplomanla ders mi verecen ? Kadına yardımcı olum yardımcı . Cok bilmişler sizi

Ya n'oluyor ya . Kadın bisürü derdi var gelmiş yazmş braya. Yok ne biçim Türkçe . Sanırsınız Türkçesini eleştirenler siz dahil buna Türkçede Master yaptınız . Tamam insan dıkkat eder ama kadının ne halde yazgını bılmıyroınuz. Şimdi bende eksık yazdım noldu . Kızacan mi. Master diplomanla ders mi verecen ? Kadına yardımcı olum yardımcı . Cok bilmişler sizi

İyi de Sana Noluyor, Sen Aradan Çekil

Ne Demek Sizene Düzgün Yazmak Zorundasın, Okurum da Yazarım da Burdaki Konuları Canım Neye Yorum Yapmak İsterse Yaparım:KK11:
Benim nasıl yazdgm seni ilglendrmez konuyla ilgli yorum yaparsın senden Turkce ogretmenlği istyen olmadı

Herkesin kendi evi varken ayni şehirde yasiyorken ben de bu kalma konusunu anlamiyorum. Ayni yerde yasayip anamin babamin evinde yatacaksam ayri ev açıp evlenmenin anlami yok ki!
Eşin seninle ailesi arasindaki dengeyi kuramiyor.
Aynen katılıyorum benden onu teklif etmemi bekliyolar heralde memnun da olurlar evi kapatalım sizde kalalım bi yerde pissin tassin birikim yapalım bu kafada lar

Bende Düzgün Türkçe İle Rahat Konu Okumak İstiyorum En Büyük KK
Benim konumu okumak yorum yapmk zorunda değilsn bnde senin bu saçma sapan takıntlarını okumak zorunda değikm değil mi? Hosuna gtmiosa okuma yorum yapma yok benm yorum yapma hakkım var diosan bnmde istedgm gbi yaazma hakkm var ii gclr

Canım bende soğudum çok çocuk yapma hemen ilk önce kafandaki soru işaretlerini bi çöz sonra çocuk

Benim konumu okumak yorum yapmk zorunda değilsn bnde senin bu saçma sapan takıntlarını okumak zorunda değikm değil mi? Hosuna gtmiosa okuma yorum yapma yok benm yorum yapma hakkım var diosan bnmde istedgm gbi yaazma hakkm var ii gclr

Kibledim Seni....:işsiz:

Aman ya bosvern bnm kmsyi düşüncek halm yok tok acın halnden ne nlar ben neyn derdnym insanlar neyn kafasında

İyi de Sana Noluyor, Sen Aradan Çekil
Yazış şekli aynı bu: degsgdg hedfrtf olsdsrt

Allah aşkına kimse böyle birsey cözmek zorunda degil.
Benimde hatalarim var türkçem zayif yurtdışında yasadigim icin ama özellikle konu acarken bitaz dikkat edinebilir ya degilmi?
Insanlar anlamiyor yazini elif200 yada neyse adin. Bidd insanlari tersliyor manyak felan diyor şaka gibisin konusahibi

Yeni evli bi bayanım esimle sürekli tartısıyoruz saygı sevgi ve guven yok nasıl bu hale geldik hemen yazmak istyorum uzun olablr kbkmyn. Oncelkle ev babamın orda kalıyoruz. Daha evliliğimizn 2.gunu arayıp gelin burda kalın demeye basladılar yaklaşık yarım saatlik uzaklıkta iki ailede farklı yerlerde neyse 10.gunu gorumceyle kv geldi bzde kaldı her hafta sonu abartmıyorum her hafta sonu onlardaydk artk bıktm dedm ilk defa gecen pazarı bas basa gecrdk ve esm inanılmaz skldı dusunebliyo musunz? Ailesi o gun tam 6 kere aradılar ! Soyle diyorum onlar benm ailem ne soylicem diyo ben neyim dedm? Ben senin karın değil mym ben senin ailen değil mym? Surekli beni kırıyo agır sozler hakaretler edyo bikaç kere el kaldrdı vurmadı ama tartakladı gece 11 de ble annesi aryo artk gına geldi bunlar yeni evli blmem ne dusunmek hşç yok 2 gorumcem var hiç anlat mym ble esimle konşnca da sen benm ailemle aramı bozmak istyısun dyo benm ailem her konuda yanmda maddi manevi bide okumuş insanlar ama esimn ailesi okuma yazma dahi blmiyo oyle solm kucumsemıyorum ama tak dedi nasıl bi yol izlemem lazım cok sogudum esmden 3 gundur yok zaten sehr dısında calışıo bde bunların ustune bebek istyodum ben dun gce uzun uzun dusundm cok istyorum ama ayrılırsakta cocuga nolcak dyırum cok heveslydm ama kafam o kdr karısık ki hersye ragmen iyi davranyorum ama esim cok ilgsz alakası yok benmle yatıoz kalkıoz ailesi surekli orda olsa onlarla olsa orda yatsa kalksa kalma konusunu konştk bende uyku problemi var gece zaten en az 5 kere uyanırım otururum orda nasıl kalcam yatamam baska yerde kalamam diyorum her sefernde kalın kalın off off kızlar bi akıl bi yardım :KK43:
Iki görümcem var yazısına kadar acaba eski eşimin yeni karısımı diye düşündüm . Anlattıkların tıpkısının aynısı Boşanma sebeplerimden sadece biriydi . Eğer üstüne başka sorunlar yoksa katlanma Süren artar. Ama değişmesini bekleme . Onların yaşam biçimi o . Benimde çok tuhafıma gitmişti bu kalma olayı . Malesef zorla kendilerinden nefret ettiyorlar . Ya bu deveyi gideceksin ya bu diyardan gideceksin . Iş eşinde biter . Allah yardımcınız olsun

Benimde hatalarim var türkçem zayif yurtdışında yasadigim icin ama özellikle konu acarken bitaz dikkat edinebilir ya degilmi?
Insanlar anlamiyor yazini elif200 yada neyse adin. Bidd insanlari tersliyor manyak felan diyor şaka gibisin konusahibi

Aynen Kafa Patlatmak Zorunda Değiliz,Ayrıca Sözelciyim Takılıyorum Böyle Şeylere:KK12:

Evet butun sorunlarımz btti bi bu kaldı hadi bunu tartısalım dha adımı yazmayı blmio daha dogrusu okumayı mı desem elif200 nedr yuh yani bu kdr olmaz baskalarını eleştrene kdr kendinize bakın kmse size zora okuyun da demiyo sizi baglamaz bnm nasıl yazı yazcgm istdgm gbi yzrm anlayıp anlamamak szn zekanza kalmş hadi ii gclr

Evet butun sorunlarımz btti bi bu kaldı hadi bunu tartısalım dha adımı yazmayı blmio daha dogrusu okumayı mı desem elif200 nedr yuh yani bu kdr olmaz baskalarını eleştrene kdr kendinize bakın kmse size zora okuyun da demiyo sizi baglamaz bnm nasıl yazı yazcgm istdgm gbi yzrm anlayıp anlamamak szn zekanza kalmş hadi ii gclr

Bnc hmle kl esn dgsr

Back