eşimin ailesi bitmek bilmedi bi!

Ya göz göre göre çocuk yapmayın lütfen. . Madem onlar onun ailesiymiş sen ağaç kovuğundan mı çıkmışsın sende ailem ailem diye tuttur ne yapıyorsa aynısını ona yap. aileni eve yatılı çağır. Dahada görmezse hatasını anasına gönder

açıkcası senin kocanda iş yok ! daha yeni evlendiğiniz yuvanızın huzurunu bozulmasına ailesi ve kendide el birliğiyle kazma kürek yıkmaya başlamışlar oysa yapıcı 2 tarafı da idare etmesini bilen sağlam karakterli olması gerekiyordu ...

25 yasındym telden yazdgm için o seklde oluyo burda bana Türkçe dersi vermeyn kütfen sorunla ilgli oneriniz varsa yazın ayrıca katletmş olsamda yazdıklarımı anlamşsınız sonuca bakın tsk

Telefon Bizde Yazıyoruz da Telefonda ki Klavyende Eksik Harfler mi Var?

Ne cocugu ya soyle adamda bu kafadaki adamdan seni doven adamdan mi cocuk yapmayi planliyorsun, azicik aklini basina topla bence.

Uzat elini dostum ayniyiz
Ne yazik ki eslerimiz henuz evlendilerinin frkinda dgiller hala ana kzulari benimki bide benim annemin yaninda deviriyo canagini anasinin kucagina yatiyo anneme g.tunu donerek
Bigun dicem madem anandan ayrilamicaktin ne diye evlendin de yaktin basimi kalaydin ananin koynunda
Sen de de hatta yeri gelince anasina da de
Tartisma su seviyesizle o bagirsin cagirsin havlasin kopek gibi sen kalitenden odun verme
Tartisma sonrasi canin cok sklinca disari cik kahve yap kendine bi sekilde oyalan oturup napcam diye dusunup kendini yorma
Sen sana lazimsin uzme kendini
Cunku sen dgerlisin

Tüm hata eşinde. Tavrı koyması gereken kişi o. Tabi bu kadar düşüncesiz bir aileden de anca böyle bir sonuç çıkardı. İlginç...

Hadi şimdi yenisiniz ve çocuk isteğini erteledin. Aradan 2-3 yıl geçti. Ee? Düzelecek mi bu tavırlar? Buradan bile anlayabilirsin gidişatı...

Bir an okurken benim eski eşimle evlendiniz sandım

Malesef siz konustukca eşinis sizden uzaklasır ve daha cok onlarla olmak ister

Size önerim sakin olun yumusak olun ben böyle oldum 4 sene ama adamı evli oldugunna ikna edemedim , ailesini de

Annesi ve iki kız kardesi canımdan bezdirdiler

Abartmayın ya sizde . Kadının derdi var yazmış . Takıldınız Türkçeye . Çok mu önemli ? Yazmaya bile mecali yoktur belki ? Gelmiş neler diyorsunuz

Bence bosan eşinden adam olmaz. Bide demişsin ya onlarda okuma yazma yok ama senin ailen okumuş insanlar. Vallah sende okuma bilmiyorum da yazma yok sende bu nebiçim bir türkçe

Benim abimle yengem geç evlilik yaptılar ve abim anneme inanılmaz düşkün(dü)
Abimler 9 yıldır evli annem evlerine toplasan 9 kere gitmemiştir ki annemlerle abimler çok yakın oturuyorlar.
Hatta abim yengemle evlenmeden önce nişanlıydı kız abimin annemle birbirlerine olan düşkünlüğünü görüp abimden ayrılmıştı
Oysa annemle abimin düşkünlüğünü evlenince bitti.
Annem elinden geldiğince abimi kendisinden uzak tuttu abim işten çıkınca doğru anneme uğrar eve öyle giderdi annem bir gün abimi "zırt pırt gelme işten çıkınca evine git" diye çok fena terslemişti abimde sadece hafta sonları yengemi alıp gelmeye başladı.Yengem çalıştığı için sadece pazar günleri birlikte oldukları için annem pazar günleri erkenden babamı alıp evden giderdi abimde aradığın da evde değiliz diye söylerdi.Bu kısır döngü en sonun da bitti ve annem 1 yıl için de abimin ayağını kesti.Sırf huzurları kaçmasın diye de asla evlerine gitmedi.Yengem annemi arar çok ısrar ederse kırılmasın diye 1 kaç saat durur gelir yemek bile yemeğe kalmaz ki babam deseniz hiç gitmez zaten.Maşallah abimle yengem gayet mutlular.
Öteki terk eden eski nişanlıyı yıllar sonra gördüğüm de abimin durumunu anlattığım da iki gözü iki çeşme ağlamıştı
Bence sizin sorununuz eşiniz değil annesi.
Bunun için de yapmanız gereken etki tepki yapar diyerek kendi annenizle bu durumu konuşup kv yaptığının aynısını sizin anneniz de yapsın
Hani siz ailesiyle arasını bozmaya çalışıyormuşsunuz ya?
Sizde eşinize aynısını dersiniz.

Bencede haklısın . Benım annemde pek gitmez bizde öyle . Ararız gıderken yada . Anne de daha cok sorun var gercı Ada'm da sorunlu

Bencede haklısın . Benım annemde pek gitmez bizde öyle . Ararız gıderken yada . Anne de daha cok sorun var gercı Ada'm da sorunlu
Anneye müdahale edemezsiniz ama kendi annenizi bir müddet kv gibi davranması konusunda ikna ederseniz eşinizin kendi annesi için empati kurmasını sağlayabilir ve kv siz değil eşiniz durdurabilir diye düşünüyorum.
Ben eşime asla sözle birşey anlatmam yaşatır ve ödetirim anlamaz bile kendi kendine akıl eder yani
Ama biraz sabırlı yapıcı ve mantıklı ol kardeşim.

Bence bosan eşinden adam olmaz. Bide demişsin ya onlarda okuma yazma yok ama senin ailen okumuş insanlar. Vallah sende okuma bilmiyorum da yazma yok sende bu nebiçim bir türkçe
Sizene benim yazım seklmden ne manyak insanlarsınız bi sizin Türkçe dersnz ekskti basımda yazılanları okumuşsnz anlamşsnz demi ona bakın Allah akıl fikr versn

Sizene benim yazım seklmden ne manyak insanlarsınız bi sizin Türkçe dersnz ekskti basımda yazılanları okumuşsnz anlamşsnz demi ona bakın Allah akıl fikr versn
Arkadaşım takma şu Türkçe profosörlerini. Sanki kendileri Türkçe dalında uzmanlaşmış . İyiki sesli harfleri kullandılar . Sen buraya dert yazmaya geldin . Allah Allah ya insan rahatlatcana Türkçe ye takılıyor . İngiliZce yazmadınız hoş

Cocuk olursa o kv gorumcelerden yakani hic kurtaramazsin.. Oturmamış evlilikte cocuk mutluluk degil sıkıntı olur.. Elini kolunu baglar.. Annelik sevinci bile yasayamazsin.. Dur bi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…