- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
25 yasındym telden yazdgm için o seklde oluyo burda bana Türkçe dersi vermeyn kütfen sorunla ilgli oneriniz varsa yazın ayrıca katletmş olsamda yazdıklarımı anlamşsınız sonuca bakın tsk
Yeni evli bi bayanım esimle sürekli tartısıyoruz saygı sevgi ve guven yok nasıl bu hale geldik hemen yazmak istyorum uzun olablr kbkmyn. Oncelkle ev babamın orda kalıyoruz. Daha evliliğimizn 2.gunu arayıp gelin burda kalın demeye basladılar yaklaşık yarım saatlik uzaklıkta iki ailede farklı yerlerde neyse 10.gunu gorumceyle kv geldi bzde kaldı her hafta sonu abartmıyorum her hafta sonu onlardaydk artk bıktm dedm ilk defa gecen pazarı bas basa gecrdk ve esm inanılmaz skldı dusunebliyo musunz? Ailesi o gun tam 6 kere aradılar ! Soyle diyorum onlar benm ailem ne soylicem diyo ben neyim dedm? Ben senin karın değil mym ben senin ailen değil mym? Surekli beni kırıyo agır sozler hakaretler edyo bikaç kere el kaldrdı vurmadı ama tartakladı gece 11 de ble annesi aryo artk gına geldi bunlar yeni evli blmem ne dusunmek hşç yok 2 gorumcem var hiç anlat mym ble esimle konşnca da sen benm ailemle aramı bozmak istyısun dyo benm ailem her konuda yanmda maddi manevi bide okumuş insanlar ama esimn ailesi okuma yazma dahi blmiyo oyle solm kucumsemıyorum ama tak dedi nasıl bi yol izlemem lazım cok sogudum esmden 3 gundur yok zaten sehr dısında calışıo bde bunların ustune bebek istyodum ben dun gce uzun uzun dusundm cok istyorum ama ayrılırsakta cocuga nolcak dyırum cok heveslydm ama kafam o kdr karısık ki hersye ragmen iyi davranyorum ama esim cok ilgsz alakası yok benmle yatıoz kalkıoz ailesi surekli orda olsa onlarla olsa orda yatsa kalksa kalma konusunu konştk bende uyku problemi var gece zaten en az 5 kere uyanırım otururum orda nasıl kalcam yatamam baska yerde kalamam diyorum her sefernde kalın kalın off off kızlar bi akıl bi yardım
Bir an okurken benim eski eşimle evlendiniz sandımYeni evli bi bayanım esimle sürekli tartısıyoruz saygı sevgi ve guven yok nasıl bu hale geldik hemen yazmak istyorum uzun olablr kbkmyn. Oncelkle ev babamın orda kalıyoruz. Daha evliliğimizn 2.gunu arayıp gelin burda kalın demeye basladılar yaklaşık yarım saatlik uzaklıkta iki ailede farklı yerlerde neyse 10.gunu gorumceyle kv geldi bzde kaldı her hafta sonu abartmıyorum her hafta sonu onlardaydk artk bıktm dedm ilk defa gecen pazarı bas basa gecrdk ve esm inanılmaz skldı dusunebliyo musunz? Ailesi o gun tam 6 kere aradılar ! Soyle diyorum onlar benm ailem ne soylicem diyo ben neyim dedm? Ben senin karın değil mym ben senin ailen değil mym? Surekli beni kırıyo agır sozler hakaretler edyo bikaç kere el kaldrdı vurmadı ama tartakladı gece 11 de ble annesi aryo artk gına geldi bunlar yeni evli blmem ne dusunmek hşç yok 2 gorumcem var hiç anlat mym ble esimle konşnca da sen benm ailemle aramı bozmak istyısun dyo benm ailem her konuda yanmda maddi manevi bide okumuş insanlar ama esimn ailesi okuma yazma dahi blmiyo oyle solm kucumsemıyorum ama tak dedi nasıl bi yol izlemem lazım cok sogudum esmden 3 gundur yok zaten sehr dısında calışıo bde bunların ustune bebek istyodum ben dun gce uzun uzun dusundm cok istyorum ama ayrılırsakta cocuga nolcak dyırum cok heveslydm ama kafam o kdr karısık ki hersye ragmen iyi davranyorum ama esim cok ilgsz alakası yok benmle yatıoz kalkıoz ailesi surekli orda olsa onlarla olsa orda yatsa kalksa kalma konusunu konştk bende uyku problemi var gece zaten en az 5 kere uyanırım otururum orda nasıl kalcam yatamam baska yerde kalamam diyorum her sefernde kalın kalın off off kızlar bi akıl bi yardım
Abartmayın ya sizde . Kadının derdi var yazmış . Takıldınız Türkçeye . Çok mu önemli ? Yazmaya bile mecali yoktur belki ? Gelmiş neler diyorsunuzHayır öyle değil, beni ve herkesi ilgilendirir çünkü konu Türkçe. Biz de telden yazıyoruz. Sesli harfleri yazmanın telle ilgisi nedir Allah aşkına? Ben de hata yaparsam beni de uyarsınlar, bunda alınacak ne var? Türkçe dersi almışsınız zaten, benim bu yaştan sonra vermeme gerek var mı?
Sanırım ilk kısımdan sonrasını okumadın ki önerin var mı demişsin!!!!!!!!!
Benim abimle yengem geç evlilik yaptılar ve abim anneme inanılmaz düşkün(dü)Yeni evli bi bayanım esimle sürekli tartısıyoruz saygı sevgi ve guven yok nasıl bu hale geldik hemen yazmak istyorum uzun olablr kbkmyn. Oncelkle ev babamın orda kalıyoruz. Daha evliliğimizn 2.gunu arayıp gelin burda kalın demeye basladılar yaklaşık yarım saatlik uzaklıkta iki ailede farklı yerlerde neyse 10.gunu gorumceyle kv geldi bzde kaldı her hafta sonu abartmıyorum her hafta sonu onlardaydk artk bıktm dedm ilk defa gecen pazarı bas basa gecrdk ve esm inanılmaz skldı dusunebliyo musunz? Ailesi o gun tam 6 kere aradılar ! Soyle diyorum onlar benm ailem ne soylicem diyo ben neyim dedm? Ben senin karın değil mym ben senin ailen değil mym? Surekli beni kırıyo agır sozler hakaretler edyo bikaç kere el kaldrdı vurmadı ama tartakladı gece 11 de ble annesi aryo artk gına geldi bunlar yeni evli blmem ne dusunmek hşç yok 2 gorumcem var hiç anlat mym ble esimle konşnca da sen benm ailemle aramı bozmak istyısun dyo benm ailem her konuda yanmda maddi manevi bide okumuş insanlar ama esimn ailesi okuma yazma dahi blmiyo oyle solm kucumsemıyorum ama tak dedi nasıl bi yol izlemem lazım cok sogudum esmden 3 gundur yok zaten sehr dısında calışıo bde bunların ustune bebek istyodum ben dun gce uzun uzun dusundm cok istyorum ama ayrılırsakta cocuga nolcak dyırum cok heveslydm ama kafam o kdr karısık ki hersye ragmen iyi davranyorum ama esim cok ilgsz alakası yok benmle yatıoz kalkıoz ailesi surekli orda olsa onlarla olsa orda yatsa kalksa kalma konusunu konştk bende uyku problemi var gece zaten en az 5 kere uyanırım otururum orda nasıl kalcam yatamam baska yerde kalamam diyorum her sefernde kalın kalın off off kızlar bi akıl bi yardım
Bencede haklısın . Benım annemde pek gitmez bizde öyle . Ararız gıderken yada . Anne de daha cok sorun var gercı Ada'm da sorunluBenim abimle yengem geç evlilik yaptılar ve abim anneme inanılmaz düşkün(dü)
Abimler 9 yıldır evli annem evlerine toplasan 9 kere gitmemiştir ki annemlerle abimler çok yakın oturuyorlar.
Hatta abim yengemle evlenmeden önce nişanlıydı kız abimin annemle birbirlerine olan düşkünlüğünü görüp abimden ayrılmıştı
Oysa annemle abimin düşkünlüğünü evlenince bitti.
Annem elinden geldiğince abimi kendisinden uzak tuttu abim işten çıkınca doğru anneme uğrar eve öyle giderdi annem bir gün abimi "zırt pırt gelme işten çıkınca evine git" diye çok fena terslemişti abimde sadece hafta sonları yengemi alıp gelmeye başladı.Yengem çalıştığı için sadece pazar günleri birlikte oldukları için annem pazar günleri erkenden babamı alıp evden giderdi abimde aradığın da evde değiliz diye söylerdi.Bu kısır döngü en sonun da bitti ve annem 1 yıl için de abimin ayağını kesti.Sırf huzurları kaçmasın diye de asla evlerine gitmedi.Yengem annemi arar çok ısrar ederse kırılmasın diye 1 kaç saat durur gelir yemek bile yemeğe kalmaz ki babam deseniz hiç gitmez zaten.Maşallah abimle yengem gayet mutlular.
Öteki terk eden eski nişanlıyı yıllar sonra gördüğüm de abimin durumunu anlattığım da iki gözü iki çeşme ağlamıştı
Bence sizin sorununuz eşiniz değil annesi.
Bunun için de yapmanız gereken etki tepki yapar diyerek kendi annenizle bu durumu konuşup kv yaptığının aynısını sizin anneniz de yapsın
Hani siz ailesiyle arasını bozmaya çalışıyormuşsunuz ya?
Sizde eşinize aynısını dersiniz.
Anneye müdahale edemezsiniz ama kendi annenizi bir müddet kv gibi davranması konusunda ikna ederseniz eşinizin kendi annesi için empati kurmasını sağlayabilir ve kv siz değil eşiniz durdurabilir diye düşünüyorum.Bencede haklısın . Benım annemde pek gitmez bizde öyle . Ararız gıderken yada . Anne de daha cok sorun var gercı Ada'm da sorunlu
Sizene? Benim derdim su an yazım sekli değil hosunuza gtmyosa yazmazsınz olur bterTelefon Bizde Yazıyoruz da Telefonda ki Klavyende Eksik Harfler mi Var?
Sizene benim yazım seklmden ne manyak insanlarsınız bi sizin Türkçe dersnz ekskti basımda yazılanları okumuşsnz anlamşsnz demi ona bakın Allah akıl fikr versnBence bosan eşinden adam olmaz. Bide demişsin ya onlarda okuma yazma yok ama senin ailen okumuş insanlar. Vallah sende okuma bilmiyorum da yazma yok sende bu nebiçim bir türkçe
Sizene benim yazım seklmden ne manyak insanlarsınız bi sizin Türkçe dersnz ekskti basımda yazılanları okumuşsnz anlamşsnz demi ona bakın Allah akıl fikr versn
Arkadaşım takma şu Türkçe profosörlerini. Sanki kendileri Türkçe dalında uzmanlaşmış . İyiki sesli harfleri kullandılar . Sen buraya dert yazmaya geldin . Allah Allah ya insan rahatlatcana Türkçe ye takılıyor . İngiliZce yazmadınız hoşSizene benim yazım seklmden ne manyak insanlarsınız bi sizin Türkçe dersnz ekskti basımda yazılanları okumuşsnz anlamşsnz demi ona bakın Allah akıl fikr versn
Sizene? Benim derdim su an yazım sekli değil hosunuza gtmyosa yazmazsınz olur bter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?