- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.042
- 1.123
Dha dugunden sonra ya 2. Gundu ya 5. Gun yalan olmasın gelip kalcaklrdı ve esm gelin dedi hc bsey demedi bz yeni evlyz falan dye kalmadlar allahtan 10.gununu geldler eşime soyledgmde gelcek tabi onlar benm ailem savunma bu sekldeydiBen kocama aileci derim ama seninkinin yanında esamesi okunmaz. Seninki aileciden ziyade bence hasta.Gidip kalmak nedir Allah aşkına? ne demeye evlendiniz madem. 10. gün daha gelip sende kaldılar öyle mi? baya görgüsüzlermiş kusura bakma. Siz ayrı bir yuva kurdunuz kendinize, 2 kişilik bir ailesiniz neden bunu kabullenmeyip illa o burunlarını sokuyorlar hayatınıza? Bebek için acele etme, daha tam aile olamamışsınız siz, kendinize ait bi dünya kuramamışsınız.
Abmde oyle ne yazık ki sakın evlnme dyorum evlenpte kızın basını yakma!SAKIN HA ÇOCUK YAPMA ONA YAZIK Hakeden bir adama çocuk dogurmalisin böyle birine değil adam gibi al karşına konuş böyle böyle bana ters şeyler ya onlarla konuş adam akıllı olsunlar yada beni unut kimse bulunmaz hint kumaşı değil ve sakin böyle bi sulaleye minicik bir misafir dünyaya getirme hakeden okadar erkek ve ana baba varki bu türk erkekleri çok anneci yaa
Kendisi de istyordu cocuk olsa dha farklı olurum diye ne blm birden kandım sanrm bende cok istyorum ama korkuyorum da gerci sıkıntılar yuzunden ne duzgun adet goruyorum ne de yumurtlmam var skntılıym yani hyrlısı diyerek yasyırmBerbat bir evlilik
Bu Ada'mdan çocuk yapmayı şimdilik düşünmeyin isterseniz
Durum böyleyken bir de çocuk olursa olacakları düşünemiyorum
Çocuk eve bağlamaz böyle bir düşünceniz olmasa da
çocuk olsa farklı olur tabi çocuğunu alır öyle gider kalır orda sen evde tek kalirsin ister git ister gitmeKendisi de istyordu cocuk olsa dha farklı olurum diye ne blm birden kandım sanrm bende cok istyorum ama korkuyorum da gerci sıkıntılar yuzunden ne duzgun adet goruyorum ne de yumurtlmam var skntılıym yani hyrlısı diyerek yasyırm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?