eşimin ailesi bitmek bilmedi bi!

eflin20

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
572
196
18
Yeni evli bi bayanım esimle sürekli tartısıyoruz saygı sevgi ve guven yok nasıl bu hale geldik hemen yazmak istyorum uzun olablr kbkmyn. Oncelkle ev babamın orda kalıyoruz. Daha evliliğimizn 2.gunu arayıp gelin burda kalın demeye basladılar yaklaşık yarım saatlik uzaklıkta iki ailede farklı yerlerde neyse 10.gunu gorumceyle kv geldi bzde kaldı her hafta sonu abartmıyorum her hafta sonu onlardaydk artk bıktm dedm ilk defa gecen pazarı bas basa gecrdk ve esm inanılmaz skldı dusunebliyo musunz? Ailesi o gun tam 6 kere aradılar ! Soyle diyorum onlar benm ailem ne soylicem diyo ben neyim dedm? Ben senin karın değil mym ben senin ailen değil mym? Surekli beni kırıyo agır sozler hakaretler edyo bikaç kere el kaldrdı vurmadı ama tartakladı gece 11 de ble annesi aryo artk gına geldi bunlar yeni evli blmem ne dusunmek hşç yok 2 gorumcem var hiç anlat mym ble esimle konşnca da sen benm ailemle aramı bozmak istyısun dyo benm ailem her konuda yanmda maddi manevi bide okumuş insanlar ama esimn ailesi okuma yazma dahi blmiyo oyle solm kucumsemıyorum ama tak dedi nasıl bi yol izlemem lazım cok sogudum esmden 3 gundur yok zaten sehr dısında calışıo bde bunların ustune bebek istyodum ben dun gce uzun uzun dusundm cok istyorum ama ayrılırsakta cocuga nolcak dyırum cok heveslydm ama kafam o kdr karısık ki hersye ragmen iyi davranyorum ama esim cok ilgsz alakası yok benmle yatıoz kalkıoz ailesi surekli orda olsa onlarla olsa orda yatsa kalksa kalma konusunu konştk bende uyku problemi var gece zaten en az 5 kere uyanırım otururum orda nasıl kalcam yatamam baska yerde kalamam diyorum her sefernde kalın kalın off off kızlar bi akıl bi yardım

Bu ne Ya . Bız dede gelin var . Asla aramadan gıtmeyız ve cok cok nadir gıderız . İadare ederız ıksınşde . Erkek kardeşimle sorunları var . Araları daha bozulmasın dıye bızde alttan alırız kendısı ni . Bizi evine pek istemez bızde biliriz ısrar da etmeyız . Ztn arar gıderız . Erkek kardeşimiz de üzülür gelmıyosun ız dıye halbukı karısını biliyor . Şaşırıyorum böyle kaynana ve görümcelere . Sanırım biz cok ıyıyız

1-çocuk yapma
2-sürekli kavga edip barışma, bir kere söyle ve seni anlayana kadar tavrının arkasında dur

Hakikaten bu nedir ya??

Bence hiç uzatacak bir durum yok...
Yol yakınken problemlerden kurtulmak adına ayrılın gitsin, çünkü düzelmiyor.
Evlendirmeselermiş oğullarını o kadar düşkünseler madem.

Çocuk mu? Bir de bunca oturmamış bir evliliğin problemlerin arasına çocuk mu sokacaksınız?
Aman diyeyim... Hiç birşey o kadar kolay değil... Sakın....

yeni evli demişsin süre yazmamışsın da bu ortamda bebeğin acelesi ne

siz önce bir aile olun sonra bakarsınız

günde 6 kere arayıp ne konuşuyorlar

yani neden arıyorlar

ille de gelin

bizi şuraya götürün vs mi diyorlar

neredesin ne yapıyorsun mu diyorlar

tamam ailesi de 24 saat onlarla yaşayacaksa gitsin yaşasın yani

Ben bu durumu burada çok okuyorum. İşte kız tarafı eğitimli kültürlü, erkek tarafı eğitimsiz hatta okuma yazma bilmiyor. Doğrudur inanıyorum. Benim anlamadığım neden size denk olmayan bir aile ile birleşmeyi göze alıyorsunuz? Bu kadar mı önemli evlenmek. Üstelik ev de babanızın. Derdiniz neydi?

Surekli beni kırıyo agır sozler hakaretler edyo bikaç kere el kaldrdı vurmadı ama tartakladı
bde bunların ustune bebek istyodum ben dun gce uzun uzun dusundm cok istyorum ama ayrılırsakta cocuga nolcak dyırum

Öncelikle rica ediyorum henüz evliliğiniz oturmamışken, belki de cicim aylarında böyle saçma bi haldeyken, aklınızdan çocuk işini bi çıkarın; lütfen. Durumunuz bi netleşsin, neyi ne kadar aşabilirsiniz bunu irdeleyin.

Açıkçası eşinize de eşinizin ailesine de pek çok şey söylenebilir, eşiniz dengeyi kuramıyor ve bunun farkında olan ailesi de nerede duracağını umursamıyor, suistimal ediyor.

Ya buna bir dur diyeceksiniz, ya da ömür boyu böyle çekeceksiniz.
"Senin ailen-benim ailem, artık senin ailen benim, ben mi onlar mı" çekişmesine döndürmeden, kendinizi açıklamayı deneyin.
Annesi ve kardeşlerini şikayet etmek yerine, sakin bir dil ile kendinizi ifadeye çalışın.
Baktınız olmuyor, tepkinizi koyun, sert çıkın ve kararlı durun.

Ancak "Tartaklamak" kısmına takıldım açıkçası, o radde nasıl gelindi, tartaklamak derken tam olarak nasıl bir eylemden söz ediyoruz, yine gelinir mi o radde, o sınır aşılır mı, aleni şiddete döner mi... Bilinmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha anasının memesinden kesilmemiş bebeler evlenmeye kalkarsa işte böyle olur sonu. Önce bi aile kuracak, aile babası olacak, kocalık, babalık edecek olgunluğa erişsin de öyle evlensin.

Madem sürekli anasında babasında kalmak istiyor ''ben hiç bi yere gitmiyorum, sen daha büyümemişsin bana kocalık, çocuğuma babalık edecek olgunlukta değilsin, artık senin asıl ailenin ben olduğumun farkında değilsin, git ananın dizinin dibinden ayrılma, büyü de gel'' de.

Benim babam emekli oğretmen kucuk bi yerde buyunuş zorluk cekmiş bu yuzden hiç bi zaman ben ogretmenm soyle boyle diye kmseyi küçümsemez eşimn ailesni de aynı seklde bna da ayrılcaksan ayrıl hayrlısıymş dedi ama uzun sure susmştu bu kobular haakknda yorum yapmamştı annesi ise beni aradı ayrılın bosanın istemyoruz dedi o kdr sryn ustune ben yne de evlerine gttm eşimle de konştm ben gderm sen gelmzsen gelme dedi babam ise bana eşinsiz gelme bosver obla gelrsn demş insan esmde sen karımsn sensz nereye fln yok sahplnme zaten yok blmiorm ikilemdym mutsuzm

Senin kocan adam olamamış daha gitsin anasının kucağında yatsın hyr ne dangalak bi aile benim ailemdede gelin var annem ve her iki teyzemde gelinimize saygı duyuyolar üstelik annanemin alt katında kesinlikle evine gidilmez ve biz ailece annanemde buluştuğumuzda herşey hazırlanır kahvaltıya telefonla davet edilir sırf rahatları bozulmasın diye amaaa bende senin eşinin ailesiyle benzeri bi aileye düştüm senden farkım aynı aptdayım bazen eşimin anası arar gece 12 de ne varsa artık saçma sapan bişey için gelin kalın diyemiyolar aynı apt çünkü şuda var çocuk olmadan önce istisnasız her akşam inerdik çocuk oldu istisnasız hergün geliyolar ve boşansan diyelim çocuğun var bu aile seni rahat bırakmaz bence çocuk yapma ve eşin arsızca hala ailesinin bu saygısızlığını görmeyecekse bir an önce kurtul !

Birincisi lütfen ama lütfen Türkçemizi katletmeyin. Sesli harfleri ekleyin ve paragraf bırakın. Türkçeyi düzgün kullanmak hepimizin boynunun borcu.

İkincisi vurmadan nasıl tartakladı? Yeni evlisin ve şiddet gördün, bunu sineye mi çekeceksin?

Üçüncüsü hala nasıl yana yakıla çocuk düşünebiliyorsun? Ne kocan koca, ne ailesi aile.

Ailenin yanına git ve bir süre ayrı kal. Yaşın muhtemelen küçük, büyüklerden destek al. Sağlıklı düşünüyorsun gibi gelmedi..

25 yasındym telden yazdgm için o seklde oluyo burda bana Türkçe dersi vermeyn kütfen sorunla ilgli oneriniz varsa yazın ayrıca katletmş olsamda yazdıklarımı anlamşsınız sonuca bakın tsk

25 yasındym telden yazdgm için o seklde oluyo burda bana Türkçe dersi vermeyn kütfen sorunla ilgli oneriniz varsa yazın ayrıca katletmş olsamda yazdıklarımı anlamşsınız sonuca bakın tsk

Hayır öyle değil, beni ve herkesi ilgilendirir çünkü konu Türkçe. Biz de telden yazıyoruz. Sesli harfleri yazmanın telle ilgisi nedir Allah aşkına? Ben de hata yaparsam beni de uyarsınlar, bunda alınacak ne var? Türkçe dersi almışsınız zaten, benim bu yaştan sonra vermeme gerek var mı?

Sanırım ilk kısımdan sonrasını okumadın ki önerin var mı demişsin!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…