İbadet gizli yapılır olayı neden çıktı acaba?
Sadaka gizli verilir bazı hayır işleri gizli yapılması hoş olurda namaz oruç haç kurban gibi ibadetler gizli yapılır diye bir şey yok.. Saklanarak namaz kılmak zorunda değil kimse dinimizde böyle bisey ben hiç görmedim okumadım aman ha gizli kuran okuyun namaz kılın diye bir şey nerede geçiyor acaba ben bilmiyorum...
Zira namaz mescide cemaatle kılınır kuran da okunabilir dini sohbet vaaz edilir dinlenir cuma namazı diye birsey var da gizlilik yok bunlarda yada ben hiç okumadım saklanarak yapılması gerektiğini...
Buna rağmen paylaşmak tuhaf geldi banada ne gerek var... Herseyi paylaşma bencede... Paylaşırsan isteğe yorum yapar veya alkış emojisi koyar sinir olursun....
Paylaşımlarını azalt.
Makarna konusu nü bir daha acarlarsa evet evet tabi zaten biz annem hol falan cümle aile makarnadan başka yemek bilmeyiz Bi sen bilirsin tabi tabi de gülerek şaka yapar gibi o zaten kıvırmaya başlar sende amaan şaka yapmıştım dersin...
Kocanla da konuş öyle kursa gidip gelip yatmakla olmuyor kalk cemaat olup namaz kılalım Bi is bul artık sor sorustur Bi çabala de.... Sen fırsat verirsen telefonla onca uzaktan yönetmeye kalkarlar seni fırsat verme Herseyi i anlatma anlastirma paylaşma... Bence çözüm bu...