Esimin Ailesi bilhassa Görümcem

Makara mi yapıyosun ?
Bence sen boşanmaya sebep ariyorsun eşin "yan gelip yattığı" için ..hayallerle hayatlar aynı kulvarda bulusamiyor her zaman ..Bu kadar sinirlenmeni gerektirecek hicbirsey göremedim anlattıklarında ..ayrıca yediğini mıçtığını sosyal medyadan uzak tutarsan kafan rahat olur .

Genel anlamda konuscak olursak.. keske kendi cevrenden biriyle olsaydin. Dil sorunu is sorunu her ne kadar basta gozune gozukmesede zamsnla gozune batacak. Heleki calismaya isteklimbiri degilse..

Cok fazla takiosun bence.. engelle kurtul madem:) ya da her yaptigini paylasma olsun bitsin

Yaptığın ibadeti ne paylaşıyorsun?
Ayrıca ne bu tetikte bekleyip her seyi bi yere çekme hali? En tehlikeli insan tipi hareketlerinden resmen.. Ne ders vermesi ayrıca, ortada bi olay varmış gibi.. Bi rahat ol, sakin ol..

Kavga çıkarmaya yer arıyorsun resmen. Görümcenin niyetini bilemem ama bu konudaki anormal insan sensin. Eşinle mi problemlisin yoksa hayatla genel olarak kavgan mı var bilemedim ama daha sakin yaşamaya bak.

Ha birde şu var. Hayatınızı o sosyal medyalardan paylaşıp duruyorsunuz ya işte paylaştığınız şeyler yoruma açık. İyi ya da kötü yorum almak istemiyorsanız paylaşmayın.

Konuyu tam anlamamakla birlikte, yaptığınız ibadetin reklamını neden yaparsınız, milletin imanına neden laf edersiniz.
Olur olmaz her şeyi kendinize göre neden anlamlandırırsınız. Anlamadım ki.
Kuran okuyorum, hatim indiriyorum, namaz kıldım, onlar yapmıyor. Bu cümleler yüzünden konuya odaklanamıyor insan. Sevemedim bu cümleleri ben.

Okuduğun Kuranın resmini koyma diyebilirsin
Ne kadar kötü bir ifade kullanmışsın

Anlaşıldı, topiği kapatalım da tartışm çıkmasın.

ne dertler warmış bızde derdımız war sanıyoruz. okudum en sacma şeydi

Nedir bu herkesin konu sahibine yüklenmesi? sirf din konusundan bahsetti diye herkes birlik olmus e sende söyle yapmasaydin diye..
Evet ibadet gizli yapilir ama sirf bunu yapti diye herkesin icindede alay eder gibi alkis emojisi gibi seyler yazmasi yanlis rencide edici birsey.
hala ordan sanki evde yemek yenmiyor gibi hergün makarna yiyorsunuz keske ben yapsam diyor rencide ediyor bundanda alinmicakmis?
HAYIRDIR diger taraflarda elestirdiginiz benzer durumlar neden burda birden kücük basit durumlara dönüstü?
Baska savunursunuz fikir özgürlügü var istedigini paylasabilirsiniz kimse begenmek zorunda degil elestiremezde diye..

Konu sahibi kimseyle muhattap olma whatsupp durumunda durumunu görmesini istemiyecegin kisileride engelle kaldir listenden ibadetinide kendi adina kendi iyiligin ve sevabin icin gizli yap.

Bu kadar rahatsız oluyorsan, paylaşım yapma. Kuran okuyorsun, Allah kabul etsin.
Neden bunu paylaşma gereği duydun?
Bırak insanlar merak etsinler, herkes gibi olma.
Başka ülkeden gelen Bi alkış emojisi için ne bu tasa?
Ben kibarlıkla hiç bir lafın altında kalmadan söylerim her şeyi. Kendime haksız yere laf söyletmem. Bu durumda eşimin başına da kalkmam çünkü kendim hallederim.
Ben de Almanya da yaşıyorum ve üzgünüm ama Türkiye den gelen kimse çabucak adapte olmuyor. Bu süreç her zaman sancılıdır. Bunu bilerek kabul etmiş olmalısınız.
Allah kolaylık versin.

Konu sahibi tedavi olun, takıntılarınızla etrafinizdakilerin hayatını zindan etmeyin.

Sokrates e demişler X kişi avrupayı gezdi,geldi hiç değişmemiş neden ki? Demiş giderken kendini de götürmüştür...
Almanyada yaşıyorsunuz niye bu boş muhabbetlerle uğraşıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…