Eşimin ailesi benden özür bekliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim ailesi konusunda hassas. Babasi tuhaf bi adam cunku. Rahat otururken babasi arasin ayaga kalkar oyle konusur. O kadar bastirmis. Asla karsisinda konusup laf soyleyemez. Ben de tam tersi herkese dayilanirim haksizsa. Kendi annem babam dahi olsa haksizsiniz kendinize ceki duzen verin derim. Ona uymuyorum bu yuzden. Sinsiligim de yok. Keske sinsi olsaydim. Sinsi sinsi keserdim. Ondan cok hirpalaniyor.
Eşiniz zaten ailesinden bambaşka biri olduğunuz için de sizi ayrıyeten seviyordur. Ben yine aynı şeyi söyleyeceğim. Özür dilemenizi asla istemem ama bunun yolu inatlaşmak değil. Eşinizin bir uzman desteği alması. Olaylara bakış açısını değiştirmesi ve bu baskıdan kurtulması. Bunu da birtek destek sağlayabilir.

Eşiniz genel olarak pasif biri. Öyle ailesinin yanında bilerek boşayacam falan kelimeleri de hiç hoş değil gerçekten. Ama aranızda genel olarak problem yoksa sen elini eteğini çek eşin gitsin gelsin. Kayınpederin de bu saatten sonra keşke değişse ama değişmez burnu düşse eğilip almayacak kibirde birisi belli. Keşke en başından mesafeli olsaydınız. Hatanız bu üzülerek söylüyorum.
Olmam gerekirdi. Ama nerden bileyim gelip beni bunaltacaklar. Sonra da onunu kesemedim. Eşim bi babasina karsi pasif. Baskasi olsa karsisindaki cok fena.

Esin cocuk gibi aglamak sizlamak nedir senin yapacagin bisey yok kimsenin tribini suratini cekmek zorunda degilsin gitme gorusme esin isterse gorussun biraz dik dursun huzurunu kacirirlarsa oda mesafe koysun gitmesin cocuk gibi aglamasin yani ne sacma
Kiyamiyorum eşime deme oyle. Cok mazlum, sessiz ailene karsi. Valla icim gidiyo o agladikca cok fena oluyorum.

Kocama kiyamiyorum diyince gulunecek ne var onu cozemedim. Herhalde herkese akil vermeye gelmiş akil deryasi. Dertler komiğine gidiyor.

Silerse silsin manyapa bak sanki millet bunun manyaklıklarına meraklı ... bu manyakla görüşmeseniz bence çok daha iyi. Ne manyak bir aile böyle KV de KP de hasta :KK57: Eşine de söyle konu sahibesi koca adam zırıldanıyor, kusuyor musuyor saçmalık bunlara gerek var mı??

Silerse silsin manyapa bak sanki millet bunun manyaklıklarına meraklı ... bu manyakla görüşmeseniz bence çok daha iyi. Ne manyak bir aile böyle KV de KP de hasta :KK57: Eşine de söyle konu sahibesi koca adam zırıldanıyor, kusuyor musuyor saçmalık bunlara gerek var mı??
Sinirlerim bozuldu. Ama tepkisizim de. Bekliyorum sadece şu an. Eşime bisey soylemicem. Nasil isterse oyle yapsin beni karistirmasin

Ben de oyle dedim. Sen gelirsen kapimiz acik demisler esime. Sen git o zaman dedim. Ben yarim kalmak istemiyorum dedi. Cunku gittigi zaman da huzur vermiyolar eşime. Cok sorunlu aile. Dertleri bitmiyo. Hep hir gür kavga. K.peder herkese bagirir etrafinda kim varsa kimse de haksizsin diyemez. Oyle bastirmis herkesi. Beni bastiramayinca da hirslanmis belli ki.
Siz net bir çizgi çizeceksiniz .
“Gitmiyorum , istiyorsan kendin git .” nokta.
Uzatmanın anlamı yok , zaten daha önce adım atmışsınız.

Sonlara doğru okumadım ama bence baştan gelin buyrun demeyecektin. Evlenir evlenmez ne gerek var… onbeş günde bir çağırsaydın yeterdi. Baştan mesafe koymamışsın. Ha onlar haklı demiyorum tabii ama işte tanımadığın aile ile hemen samimiyet yanlış bir şey

Eşim de sen haklisin diyip soyluyor ailesine haksiz olduklarini. Kizi getiriyorum bir ton surat yapiyosunuz amaciniz ne diyor. Onlar da yapariz tabi hakkimiz diyolarmis. Ben saygisizlik etmisim benden buyuklermiş onlar bla bla bla. Ben de adam kendi kayinpederine, anasina saygili olsun sonra bana ogretsin saygi ne demek dedim. 3 gunluk gelininin yaninda kayinpederinin arkasindan hakaret ediyordu. Karisi da agzini acip sen ne sacmaliyosun demedi. Tuhaf bi aile. Kendisine tapiyo kayinpeder. Baska bisey yok.
Belli zaten sorunlu olduğu.
Eşinin seni desteklemesine sevindim.
Düzeleceğini bilse insan yine bi adım atar hadi de bugün özür dilesen yarın başka şey çıkaracak bunlar. O yüzden mesafe en iyisi gibi. Herkes pohpohlamış, ilk kez ters bi tepki görünce belki biraz süngüsü düşer, yüz bulup daha çok gelmez üstünüze en azından. Hayt huyt hallerinin ve küsme taktiğinin işe yaramadığını görsün.

Belli zaten sorunlu olduğu.
Eşinin seni desteklemesine sevindim.
Düzeleceğini bilse insan yine bi adım atar hadi de bugün özür dilesen yarın başka şey çıkaracak bunlar. O yüzden mesafe en iyisi gibi. Herkes pohpohlamış, ilk kez ters bi tepki görünce belki biraz süngüsü düşer, yüz bulup daha çok gelmez üstünüze en azından. Hayt huyt hallerinin ve küsme taktiğinin işe yaramadığını görsün.
Aynen oyle. Ben herkes degilim maalesef. Cocugumu sevmek istemzse keyfi bilir

Sonlara doğru okumadım ama bence baştan gelin buyrun demeyecektin. Evlenir evlenmez ne gerek var… onbeş günde bir çağırsaydın yeterdi. Baştan mesafe koymamışsın. Ha onlar haklı demiyorum tabii ama işte tanımadığın aile ile hemen samimiyet yanlış bir şey
Nasil gel demistim onu dusunuyorum bende. İlk iki ay gelin demeden geldiler. Kalmaya felan ustelik bi de. Sonralari da agiz yapiyolardi ben de cagiriyodum. Ya da yakinlara gelmis oluyolardi gelin cay icelim diyodum. Gelin evimde kirklanin sabahtan aksama demiyodum. Kocam evde oluyo, biseyler istiyo dogal olarak yasayamiyoduk. Yanimda uyu diyodu anasi icerdeyken uyuyamiyodum. Dus alcam zaten cok zor bi eylem. Amaaan. Küsen küser tın cidden

Şimdi bu dediğime kizacaksin, tepki koyacaksin ama hak vereceksin zamanla. Safsin saf. Kıyamam dediğin esin var ya sumsugun teki. Geliyor yanında ağlıyor, bosanalim Blöfu çekiyor. O sana kiyiyor. Kendini suçlu hissettiriyor. Sana hadi babama git özür dile diyemiyor ama bunu yapman için zorluyor. Sana haklısın deyip gazını alıyor ama çocuk gibi mizildaniyor. Kendi patolojik ilişkilerine ara gazisin haberin yok. Kalbi agriyorsa kardiyologa gidecek.Aglitorsa da sürekli psikiyatra. Eğer bu eşime kıyamam tavrından vazgecersen seni bu isten çıkaracak püf noktaları da vereceğim? Bir de laf saydım derken ne söyledin😂

Şimdi bu dediğime kizacaksin, tepki koyacaksin ama hak vereceksin zamanla. Safsin saf. Kıyamam dediğin esin var ya sumsugun teki. Geliyor yanında ağlıyor, bosanalim Blöfu çekiyor. O sana kiyiyor. Kendini suçlu hissettiriyor. Sana hadi babama git özür dile diyemiyor ama bunu yapman için zorluyor. Sana haklısın deyip gazını alıyor ama çocuk gibi mizildaniyor. Kendi patolojik ilişkilerine ara gazisin haberin yok. Kalbi agriyorsa kardiyologa gidecek.Aglitorsa da sürekli psikiyatra. Eğer bu eşime kıyamam tavrından vazgecersen seni bu isten çıkaracak püf noktaları da vereceğim? Bir de laf saydım derken ne söyledin😂
Safim. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Geri adim atmicam sadece. Ama daha ne yapilabilir ki ?

Safim. Ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Geri adim atmicam sadece. Ama daha ne yapilabilir ki ?
Sen eşine çok yanlış yaklasiyorsun. Hepimiz yaptık bu kıyamam aptalligini. Bir kere senin suçun yok. Herkes haddini huddunu bilecek. Özür bekliyorsan önce sen özür dilenecek hareketler yapmayacaksın.
1.Sabit dur. Ne münasebet özür dilemek. Güzellikle uyarmissiniz anlamamazliga vuruyorsa onun suçu.
2. Eşinin babasından korkuyorsa onun halledecegi şey. Kimsenin patolojik anne baba ilişkisini eşler duzeltemez. Bana anlatma ben de çok yıprandım diyeceksin. Sizin garip, hastalıklı ilişkinize beni bulaştırma. Bak kardeşin bile kurtulmaya çalışıyor diyeceksin. Beni kim düşünüyor diyeceksin? Benden kim özür dilecek diyeceksin?
3. Eşinin bloflerine kanma. Kalbi agriyorsa zaten kardiyologa gitmesi lazım ciddi ciddi. Sizin kpden özür dilemenizle ne alakası var?
4. Dış dünyadan örneklerle iliskilendir. Birine laf mı etti aynen baban gibi de. Ailesinin patolojisini yüzüne şöyle.
5. Bosanirim diyen adamı eve almazdım ben. Boşanmak mi istiyor kapı orda yallah. Bir de karar verecekmiş. Kibre bak. Bu durumda ben gerçekten bosardim da.
6. Herkes kendi delisini zaptedecek tatlım. Eşine acidikca sen acınacak duruma düşeceksin.

Eşiniz ve ailesi tarafından farklı şekillerde de olsa duygusal manipülasyona uğratılıyorsunuz.
Hele eşinizin ki bence en tehlikelisi.
Kolay gelsin size.
Ben karşımda sümsük sümsük zır zır ağlayan adama acırdım evet ama saygı duyup sevmeye devam edemezdim açıkçası.
Gözünüz açılınca size de aynısı olacaktır.

Offf ağlayan zırlayan yemeyen içmeyen sürekli stresten kusan koca evlerden uzak. Ortada hiçbir şey yokken bu kadar büyütebilme cesaretini eşiniz veriyor

Aynisini dusundum ya babasi benimle konusmuyor diye drama queenlikten olecek olan adama saygi duyup yanimda koca diye gezdiremem. Tam bir libido killer. Koca adam babasi yuzunden aglayip yemeden icmeden kesiliyor, saka gibi

Ay evet yaa. Anası babası için ağlayan zırlayan kusan adama istesem de saygı duyamam şahsen ne üzülmesi. Nesine kıyamayacakmışım anası babası için beni boşamakla tehdit eden sünepenin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X