• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesi başımıza bela

Zeyytiin

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
502
238
323
Kayseri
kızlar allah rızası için şu anlatacaklarıma okuyup bana bir yol gösterin.5 yıl önce evlendim iki tanede çocuğum var
daha evlendiğimizin 3.gününde eşimin babası arayıp bize düğünde harcadığı parayı istedi.harcadığı para toplamda 5 bin lira .gerisi eşime ait.
yetmedi 2 yıl sonra bizden para istedi eşim ona 30 bin liraz borç verdi 6 bin lira ödedi sonrasını ödemedi borç üstümüze kaldı.halen ödemekteyiz bu yüzden arabamızı satmak zorunda kaldık ve ayrıntıladan hiç bahsetmiyorum çok zorluklar çektik.babasıyla görüşmüyor eşim annesiyle hiç kmseyle görüşmüyor. babası daha çocuklarımı hiç görmedi o kadar yani

şimdide erkek kardeşi geldi işsiz güçsüz eşim ona bi güzel yardım etti iş kurdu borçla bizim borç göğe ulaşmış durumda eltim ise isnanı çileden çıkarmak için yaratılmış sanki.biz onların ev masraflarını karşılıyoruz bi güzel
istediklerini alıyoruz eşimle bunun için 2 yadır kavgalıyız kendimi yığrattıp şu iki ayda ben çocuklarıma hep eskileri giydirdim borcumuz var diye şimdi onlar için harcadığımız paranın hesabı yok.ödeyecek normalde ama tık yok.
şimdi sevgili eltim aradı hamile olduğunu bana müjdeliyo. yani beni sinir etmek için elinden geleni yapıyo yuvamı bunun için bozayımmı yoksa ağzına edeyimmi bilemedim.bana bi yol göstern.eşim salağın önde gideni aptallığının farkında değil bu kadar sallaklığa batsa müstahak.hakediyor amaben bunları çekiyorum böyle bi durumda siz olsanız ne yapardınız

yani o çocuk nasıl büyüyecek bizim sırtımızdan nasıl geçiniyolarsa aynen öyle heralde yani allaha sığınıyorum delirmememk için çileden çıkmamamk için bana cinnet geçirtecek

Iyi bi ders hak ediyor kocan , gozunu korkutmasan kendine gelmicek..

Gerekirse evi terk et , korksun..
Annenlere git bur hafta.

gidersem gelmem heralde o kadar doluyum gitsem köyde bissürü dedikodu olacak.çevrede bu halime çok sevinen olcak .bir yönüm bunları düşünme çek git diyor bi tarafım çok dahasını söylüyor offfffffff

kızlar allah rızası için şu anlatacaklarıma okuyup bana bir yol gösterin.5 yıl önce evlendim iki tanede çocuğum var
daha evlendiğimizin 3.gününde eşimin babası arayıp bize düğünde harcadığı parayı istedi.harcadığı para toplamda 5 bin lira .gerisi eşime ait.
yetmedi 2 yıl sonra bizden para istedi eşim ona 30 bin liraz borç verdi 6 bin lira ödedi sonrasını ödemedi borç üstümüze kaldı.halen ödemekteyiz bu yüzden arabamızı satmak zorunda kaldık ve ayrıntıladan hiç bahsetmiyorum çok zorluklar çektik.babasıyla görüşmüyor eşim annesiyle hiç kmseyle görüşmüyor. babası daha çocuklarımı hiç görmedi o kadar yani

şimdide erkek kardeşi geldi işsiz güçsüz eşim ona bi güzel yardım etti iş kurdu borçla bizim borç göğe ulaşmış durumda eltim ise isnanı çileden çıkarmak için yaratılmış sanki.biz onların ev masraflarını karşılıyoruz bi güzel
istediklerini alıyoruz eşimle bunun için 2 yadır kavgalıyız kendimi yığrattıp şu iki ayda ben çocuklarıma hep eskileri giydirdim borcumuz var diye şimdi onlar için harcadığımız paranın hesabı yok.ödeyecek normalde ama tık yok.
şimdi sevgili eltim aradı hamile olduğunu bana müjdeliyo. yani beni sinir etmek için elinden geleni yapıyo yuvamı bunun için bozayımmı yoksa ağzına edeyimmi bilemedim.bana bi yol göstern.eşim salağın önde gideni aptallığının farkında değil bu kadar sallaklığa batsa müstahak.hakediyor amaben bunları çekiyorum böyle bi durumda siz olsanız ne yapardınız
Bana kalırsa kesinlikle evinizi bırakıp gitmeyin. Bu tarz durumlarda bazen sessiz kalmak en iyisi. Çünkü siz eşinizle bu konuda tartışıp kavga ettikçe eşiniz yine yaptığı şeyi daha da şevkli bir şekilde yapabilir. Eşiniz sinirli midir, karakteri nasıldır bilmiyorum da. Bazı şeyleri yüzüne vurabilirsiniz. Neticede borç üstünüze kalmış ve de sonra başka bir yardıma koşmuş. Önceki borcu sonuçta en yakını yapmış. Aynı şeyi erkek kardeşi de yapabilir. Haliyle siz de buna sinirleniyorsunuz. :( Zamanında benim de annem aynı zorluklarla karşılaştı biraz otoriter olmayı deneyin. Bağırıp çağırmak değil kastettiğim. Kendinize bir şey alsanız, ailenize bir şekilde katlanabilirsiniz ama böyle olmaz yani. Benim babam da böyle yaptı daha önce şimdi sırf akrabası olduğu için konuşuyor, yüzlerine gülüyoruz. Zamanla eşiniz de anlayacaktır. Ancak farkına bir an önce varmalı. Sevgiler.

Bana kalırsa kesinlikle evinizi bırakıp gitmeyin. Bu tarz durumlarda bazen sessiz kalmak en iyisi. Çünkü siz eşinizle bu konuda tartışıp kavga ettikçe eşiniz yine yaptığı şeyi daha da şevkli bir şekilde yapabilir. Eşiniz sinirli midir, karakteri nasıldır bilmiyorum da. Bazı şeyleri yüzüne vurabilirsiniz. Neticede borç üstünüze kalmış ve de sonra başka bir yardıma koşmuş. Önceki borcu sonuçta en yakını yapmış. Aynı şeyi erkek kardeşi de yapabilir. Haliyle siz de buna sinirleniyorsunuz. :KK43: Zamanında benim de annem aynı zorluklarla karşılaştı biraz otoriter olmayı deneyin. Bağırıp çağırmak değil kastettiğim. Kendinize bir şey alsanız, ailenize bir şekilde katlanabilirsiniz ama böyle olmaz yani. Benim babam da böyle yaptı daha önce şimdi sırf akrabası olduğu için konuşuyor, yüzlerine gülüyoruz. Zamanla eşiniz de anlayacaktır. Ancak farkına bir an önce varmalı. Sevgiler.

evt eşim sinirli biri .kardeşim die sahip çıktı bişiy demedim karısının o salak davranışlarını görmezden geldim.yani beş kuruş paraları yok şuanda kaynımların süt satarak geçinmeye çalışıyolar bu iş imkanının sağlayan eşim.sattıları süt şuan hiç bir işe yaramıyor.mutfak masraflarını biz alıyoruz daha bissürü ihtayaçları bizden bizim paramız olmadığı halde.bir de hamile kalıyor. zaten 3 çocuğu var 2 si ilk karısından onların bile nafakasını ödememiş hiç bir yardımı yok çocuklara ama bu akıllılar sanki çocukları yokmuş gibi al sana bi tane daha.bunların amacı ne koparırsak kardı. bu çocuğuda bunlara büyttürelim çok lazımya .yanibeni yanlış düşünüyorum ne yapayım bu durumda allah aşkına

evt eşim sinirli biri .kardeşim die sahip çıktı bişiy demedim karısının o salak davranışlarını görmezden geldim.yani beş kuruş paraları yok şuanda kaynımların süt satarak geçinmeye çalışıyolar bu iş imkanının sağlayan eşim.sattıları süt şuan hiç bir işe yaramıyor.mutfak masraflarını biz alıyoruz daha bissürü ihtayaçları bizden bizim paramız olmadığı halde.bir de hamile kalıyor. zaten 3 çocuğu var 2 si ilk karısından onların bile nafakasını ödememiş hiç bir yardımı yok çocuklara ama bu akıllılar sanki çocukları yokmuş gibi al sana bi tane daha.bunların amacı ne koparırsak kardı. bu çocuğuda bunlara büyttürelim çok lazımya .yanibeni yanlış düşünüyorum ne yapayım bu durumda allah aşkına
Hay Allah çok üzüldüm ya. Eşinizle mutlaka adam akıllı konuşmanız lazım. Bari babasıyla konuşsaydı ondan rica ederdiniz. Ne diyeceğimi bilemedim. Kusura bakmayın. :(

ya eşinin bian önce kendine gelmesi lazım biraz tehdit etsen boşanırım şöyle yaparım böyle yaparım diye. yani ailesi de kusura bakma ama çekilcek gibi değilmiş bu nasıl bir anne babadır çocukalrını düşünmüyormu hadi onu bırakın torunlarını düşünmüyor mu bunlar. bence eşin tavrını koysun biraz sıkıştır onu canım

cnm ailesiyle görüşmüyor paramızı ödemediler die şimdiki başımızdaki bela kaynım ve eltim eşim ders almadı hala bide onlara harcıyorda harcıyor.onlara işkurdu süt yumurta vs satsın die ama geçinemiyorlar hala ve biz alıyoruz bütün herşeylerini bide o yetmezmiş gibi özellikle hamile kaldı kadın bunu bana müjdelior çileden çıkıp saçını başını yolayım die heralde.hamile kalması bişiy değil beni ilgilendirmesi bu çocuğun da bizim üstümüze kalması mesele.

ne komik bir durumdurki eşim beni tembihliyor şu sıralar sakın hamile kalma hiç sırası değil die benm öyle bi niyetim zaten yokken.evt benm için sırası değilmiş eltim doğurcakmış zaten paramız ikisine birden yetmez tabi haliyle

ya eşinin bian önce kendine gelmesi lazım biraz tehdit etsen boşanırım şöyle yaparım böyle yaparım diye. yani ailesi de kusura bakma ama çekilcek gibi değilmiş bu nasıl bir anne babadır çocukalrını düşünmüyormu hadi onu bırakın torunlarını düşünmüyor mu bunlar. bence eşin tavrını koysun biraz sıkıştır onu canım

cnm ailesiyle görüşmüyor paramızı ödemediler die şimdiki başımızdaki bela kaynım ve eltim eşim ders almadı hala bide onlara harcıyorda harcıyor.onlara işkurdu süt yumurta vs satsın die ama geçinemiyorlar hala ve biz alıyoruz bütün herşeylerini bide o yetmezmiş gibi özellikle hamile kaldı kadın bunu bana müjdelior çileden çıkıp saçını başını yolayım die heralde.hamile kalması bişiy değil beni ilgilendirmesi bu çocuğun da bizim üstümüze kalması mesele.

ne komik bir durumdurki eşim beni tembihliyor şu sıralar sakın hamile kalma hiç sırası değil die benm öyle bi niyetim zaten yokken.evt benm için sırası değilmiş eltim doğurcakmış zaten paramız ikisine birden yetmez tabi haliyle

senin kocan eşek olduktan sonra semer vuran çok olur..bu semeri genelde aileler vurur..her evin bir eşeği vardır üstüne binilecek..hele şu eltine bak müjde veriyor..her masraflarını karşılayın birde zevke gelip çiftleşsinler çocuk yapsınlar..eltin müjde vererek senden hediye talep ediyor...iş kocanda bitiyor sen istediğin kadar kendini harap et tınmaz böyle koca..

Sende çocuklarının giysilerini sakla hepsini eltine ver, onları giydirsin. Allah eşine daha çok versin, sana da bol bol sabır versin. Kardeşinin de işleri açılır inşallah yakanızdan düşerler.

senin kocan eşek olduktan sonra semer vuran çok olur..bu semeri genelde aileler vurur..her evin bir eşeği vardır üstüne binilecek..hele şu eltine bak müjde veriyor..her masraflarını karşılayın birde zevke gelip çiftleşsinler çocuk yapsınlar..eltin müjde vererek senden hediye talep ediyor...iş kocanda bitiyor sen istediğin kadar kendini harap et tınmaz böyle koca..
buyuk kavga koptu kaynima gunduz msj cekmistim amaciniz NE die esimi ustume saldilar etmedigi hakaret kalmadi telden yaziyorum yarin ayrinti yazarim

acıtasyon yapın benim çocuklarım borç yüzünden eski giydi diyin eltinizede eşinizede soyleyın bunu utanır belki eltin eşinde ailesini zora soktuğunu anlar

Esine ayri eltine ayri sinir oldum. Cocuklarinin gelecgi icin yatirim yapmasi gerekirken yaptigina bak ya

Kendimden önce çocuklarımı düşünürüm.
Ben aç kalabilirim,ama çocuklarımın rıskını kardeşine veriyorsa o babadan hayır gelmez.

Eğer eşinizin aklını başına getirmesseniz,sonunuz dahada vahim.

Kocanın akıllanacağını sanmıyorum..
Bu tipler hayat boyu huyundan vazgeçmiyor..
Tabi Allah'tan ümit kesilmez..

Back