• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailemle yaşadığı sorunlar yüzünden boşanmak istiyorum

yeserendusler

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
142
82
13
Kızlar yardım edin çok bunaldım. 5 aylık hamileyim. Ben ve eşim çalışıyoruz. Eşim beni aileme gönderdiği zaman hep sorun çıkarıyor. Kendisi bnimle geldiği zaman da suratını asıp oturuyor, zaten asla kalmak yok. 3 saatlik mesafe diye. Onlar benim evime gelince de kaşının üstünde göz var diye onları eve sığdırmıyo resmen suratını asıyo. Bir de bana sen ailenin aklı ile hareket ediyosun, onların dertleri ile ,ilgilenme falan diyo kafayı yicem. Ama kendi ailesi olunca akan sular duruyor. Bütün tatiller orada geçiriliyor.En son aileme karşı saygısızlık yaptı. Onlar ne olursa olsun zaten karışmıyorlar.

Para desen olduğu gibi benden alıyor, ne yaptın diye soramam asla erkek işine karışılmaz. Ya anasına harcıyo ya babasına. Boşanmak istiyorum, ama çocuğum da var. Ne yapacağımı bilemiyorum.

Yok arkadaşım senin paranın alıyor ve sen ne yapıyorsun diye soramıyorsun olcak şey değil bence hiçte normal değil bekara karı boşaması kolay derler hani hemen boşan demek istemiyorum az daha sabret eğer olmazsa eşinin düzeleceği yok bence ne demek ailenin gelince eve sığdıramıyor surat asmak falan asla kabul edeceğim şeyler değil benim

o sanıyorki ben hamilelik hormonundan böyle sorunlar çıkarıyorum. Soruyorum neden öyle yaptın diye, herşey normal ne oldu ki diyo ben abartıyomuşum falan filan.

Boşanmak için o kadar sebep saymışsınız bu adamla olmak için tek bir sebep yazamamışsınız. Çocuk bahaneniz olmasın sakın. Mutsuz, huzursuz bir annenin neşeli, huzurlu, mutlu bir çocuğu olabileceğine asla inanmam. Boşanmak istemiyorum diyorsanız rest çekin. Maaşınızı alın, ailenize rahatlıkla gidin. Onlarda gelip sizde rahatça kalabilsin. Ailenizin arkasından konuşturmayın. Siz bunları yaptığınızda eşinizin yapabileceklerinin sınırınıda görürsünüz. Doğumda annenizi yanınıza istediğinizde neler yapacak? Lohusa halinizle hiç çekemezsiniz bunları. Şimdiden restleşin.

git ailenin yanına kimseden fayda onlardan başka..çocugunu huzurla doğur..zor ama kolay hiç bir şey yok. ömrünce bu adama kul olma.

Eşinizin ailenizle arası iyi olsa bile kartınızı alın, emeğinize sahip çıkın.

Ayrıca boşanmayacaksanız yapacağınız şey ailesine aynı şekilde davranmak, tatilleri kendi ailenizde geçirmek, eşinizin sizi bastırmasına izin vermemek olmalı. Ailenizle ilişkilerini bu hale getiren haklı bir gerekçe varsa, kendisi görüşmesin ama size karışamaz.

Boşanmak için o kadar sebep saymışsınız bu adamla olmak için tek bir sebep yazamamışsınız. Çocuk bahaneniz olmasın sakın. Mutsuz, huzursuz bir annenin neşeli, huzurlu, mutlu bir çocuğu olabileceğine asla inanmam. Boşanmak istemiyorum diyorsanız rest çekin. Maaşınızı alın, ailenize rahatlıkla gidin. Onlarda gelip sizde rahatça kalabilsin. Ailenizin arkasından konuşturmayın. Siz bunları yaptığınızda eşinizin yapabileceklerinin sınırınıda görürsünüz. Doğumda annenizi yanınıza istediğinizde neler yapacak? Lohusa halinizle hiç çekemezsiniz bunları. Şimdiden restleşin.
canım biz çok severek evlendik. İkimizde üni mezunuyuz. Ama gel gör ki işler sevgili olduğun zaman gibi olmuyormuş. resti çektim şuan herşeye tamam diyor, ama değişecek diye çok korkuyorum. Onu seviyorum, ama sevgi yetmiyomuş. Bi yerde insan kendini salak hissediyor.

Beni boyle sacma erkekler asiri derecede sinirlendiriyor. Ailene saygisi yok cunku sana saygisi yok. Buna benzer seyler yasamis biri olarak senin adina cok uzuldum. Agziyla kus tutsa ailen, yine yaranamaz. Boyle abuk subuk karaktersiz heriflere fazla guc vermemek lazim kendi uzerinde, mesela maas konusu cok sacma. Neden ona gidiyor senin maasin yahu, bu nasil bi kafa? Verme.

Bosanmak oyle ha diyince olacak sey degil. Hamilesin ustelik. Oncelikle bazi seyleri degistirmeye bak, maas meselesiyle basla. Ikinci olarak onun ailene olan tavrin aynisini sen onun ailesine goster. Birak iyice icinden cikilmaz bir hal alsin evliligin. Nedenini sordugundada senin davranislarini kopyaliyorum diyeceksin. Ne eksik ne fazla. Ucuncu olarak ona odaklanma. Hamilesin, bebegine odaklan. Onunla ilgilen. Onu dusun. Onun uzerine hayaller kur. Esin hava olsun, bosver.

yapmasaydın çocuğu keşke. çalış et hem paranı kocanın eline say hem de ailene laf etsin. oldu başka? verme maaş kartını neden veriyorsun ki?
Çok doğru söylüyorsunuz. Hem üniversite mezunu olacaksınız hem de maaşınızı mı veriyorsunuz?

o senin ailene nasıl davranıyor sende eline para sayıyorsun kendi ailesine harcasın diye kusura bakma ama çok safsın

Back