Allah askina esim denyo diyerek isin icinden cikmayin. Cok uzuluyorum boyle durumlarda inanin. Babanizda annenizde o kadar ozenir heveslenir ilgi duyarken esiniz ne hakla boyle davranir. Boyle davranma yetkisini kimden nerden aliyormus yaa. Siz buna edebinizle karsi gelebilmis degilsiniz bakin. Kendiniz diyorsunuz kv de iken gordugunuz muameleyi. Kendi ailenizin esinize muamelesine bakin birde. Erkekler sakinlikten anlayamiyor bana kalirsa tavrinizi net belli edin . Sizin ailenize sik gidilmiyorsa gidilince surat asiliyorsa siz de aynisini yapin. Annenize babanizA boyle davranma hakkina sahip degil bir sekilde buna care bulmak gerek
Konuyu yanlış anladığınızı düşünüyorum.
Ayrıca 'denyo' diyerek işin içinden sıyrılmak gibi bir çabam yok.
Eşimin bu tavrına karşılık olarak, gidip de bana yakışmayan bir şekilde onun ailesine davranacak değilim, kendim utanırım!
Bu tutumu sergileyen eşimdir ve tepkimi ona gösteririm.
Ailesinin ne günahı var?
Ben eşime yaptıklarımdan, söylemlerimden bahsetmedim.
Yaşadığımın, onun ailesiyle bir alakası olmadığı için, kayınvalideme ve kayınpederime hala aynı içtenlikle davrandığımı dile getirdim.
Mesela ben kendi ailemi yemeğe çağırıyorum, gündüzleri ablam ya da annemle oturuyorum ama onun ailesi ancak evime akşam çaya gelebiliyor, o da davet edersem özel günlerde.
Mutlaka yemeğe dışarıda götürürüm, evimde yemeğe almam, kimse beni sana geliyoruz diye arayamaz, işim var derim kabul etmem, yalnız hiçbir şekilde onlarla görüşmem, hal hatır sormam yoktur, yardımlaşmam yoktur vs vs!
Bu benim eşime tepkimdir örneğin.
Bunun gibi bir çok şey sayabilirim eşimin yapmamı istediği ama yapmadığım, ailesine değil...